| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Küfürleri evde biraksaydiniz olmuyormuydu ?
Simdi Fenerbahce"lilermi "ezildi" ve gicik "oldu"? ben anlamiyorum bunu. Hadi 300 seyirci olsaydi...neyse ok 3000 seyirci olsun...ama yaklasik tüm stad seyircisi... 90 dakika boyu kötü tezahüratlar cok ayip cok...böyle büyük zafere not. degerli gs lilar simdi bana karsi bi laga luga edeceginize gidin maci tekrar seyredin.. en az 10 000 kisi macin icine ettiler.. galatasaray buysa ben galatasarayi tebrik etmiyorum ! |
|
|||
![]() und nicht nur das eine
|
|
|||
![]() evet son maci izledim
son maclarin birisinde yaklasik 200 seyirci küfür etmisti..hepsine uyari veya ceza geldi...yüz yüze hemide (kamera"ya ceklidi) Bir Taraftar olarak ilk görevin efendi davranisin.. bunu ögretmeye Fenerbahcelilermi kaldi yani ? Evet küfürler son senelerde bizdede vardi..simdik etsin bakalim bugünkü galatasaray macininin seyirci sayisi kadar kendine "taraftar" diyen kisiler.. son kez bir Fenerbahce maci görmüs olurlar.. Tek tük küfür edilebilir...ama toplum olarak yaparsin ,ne degeri var ozaman öyle yöneticilerin / takiminin ? Hic. |
|
|||
![]() kalsin hadi..
daha genc sin kes ![]() yaslandikca ya akillanirsin yada oldugun yerde kalirsin.. |