| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() SENDEN BASKA
Gurbet elde bir basima, kimim varki senden baska Oldum desem bir damla su verenmi var senden baska Kekik kokan daglarim yok , bulbul oten baglarim yok Tutunacak dallarim yok , neyim kaldi senden baska Bana candan bir kez ASKIM, Diyenmi Var Diyenmi Var Diyenmi Var Senden Baska Semaverde cayim sensin, Her cicekte balim sensin Ne gelirse senden gelsin, Canimmi var senden baska Kekik kokan daglarim yok, Bulbul oten baglarim yok Tutunacak dallarim yok, Neyim kaldi senden baska Bana candan bir kez ASKIM, Diyenmi Var, Diyenmi Var, Diyenmi Var Senden Baska |
|
|||
|
|||
![]() Für die leute die eine starke persönlichkeit haben die lassen sich net beeinflussen
|
|
|||
|
|||
![]() ich weiss Kritik ist Geilllllll
:ö) Wie wärs aber auch mal mit Anregungen ;-) |
|
|||
|
|||
![]() welche Richtung ?
|
|
|||
|
|||
![]() yalan fani dünya yalan
cani dünya zaman bir güldürüp bin aglatan gene sensin hep gene kahrolan olmadi güldüm dönmedi şansin olmadi yürek nasil dayansin birak her şey kendince kalsin alti üstü sen de insansin kiracin en sevdigim sarkisi |
|
|||
|
|||
![]() ..ja von Demis Roussoss
Gut er ist schon alt und out aber seine Stimme finde ich sehr gut. Auch die Musik zusammen mit Vangelis als die beiden noch als "Aphrodites Child" auftraten fand ich gut. ![]() Songs wie " It"s five o"CLock " oder " My friend the Wind" sind evergreens. |
|
|||
|
|||
![]() Dag Rüzgari
Kaderde senden ayri düsmek de varmis Dogrusu bunu hiç düsünmemistim.. Seni tanimadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnizlik güzeldir diyordum Al basini, kaç bu sehirden Ufukta bir çizgi gibi gördügün daglara Rüzgarin iyot kokularini tasidigi denizlere git Git gidebildigin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçilmazmis Yokluguna bir gün bile dayanilmazmis. Bilmiyordum. Yine de dayanmaga çalisiyorum iste Bir kir çiçegi kopariyorum gözlerine benzeyen Geçen bulutlara sesleniyorum ellerin diye Rüzgar güzel bir koku getirmisse Saçlarini oksayip gelmistir diyerek avunuyorum Yasamak seninle bir baska zamani Bir baska zamanda seni yasamak Herseyden önce sen, elbette sen, mutlaka sen ister uzaklarda ol, ister yanibasimda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni bir yumaga sariyorum yillardir Bitmiyorsun Çaresizligim gün gibi asikar Su olup çesmeleteden akan güzelligin inceligin isik isik yüzüme vuran Sen günes kadar sicak, tabiat kadar gerçek Bir nefes de benim için al Havasizliktan öldürme beni Bulutlara yildizlara benim için de bak Susadim diyorsam, bir yudum du içmelisin Ben yorulduysam, sen uyumalisin Ellerim sevilmek istiyor Saçlarim oksanmak istiyor Dudaklarim öpülmek istiyor Anlamalisin Agaçlarin yesili kalmadi Gökyüzünün mavisi yok Bu daglar o daglar degil Rüzgarinda kekik kokusu yok Kim bu çaresiz adam Bu kan çanagi gözler kimin Kaç gecedir uykusu yok Gündüzü yok, Gecesi yok Yok Yok Yok Anladim, sensiz yasanmaz bu dünyada im-ka-ni yok Ümit Yasar Oguzcan *Benim sarki kültürüm yok ama duygularimi siirler daha iyi anlatiyor. Yani bazi siirleri binlerce kez okumusumdur ve bu beni biktirmamistir. Bu siir de onlardan biri. Siiri ezberimden yazdigim için satirlarda kayma olabilir. Hos görün pls. Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() dadir. Askerla bol bol kitap okumanin (1,5 kütüphaneyi devirdim) yani sira siir ezberlemek için de vaktim oldu. Ayni siiri binlerce kez okumusumdur. Ve bazen her okudugumda daha farkli anlamlari oldugunu farkettim bir siirin. Siir sarkidan daha fazla yazarinin duygularini ifade edebilir.
Ama siir incelik ister, narin bir ruh ister... herkes sevemez siiri, anlayamaz... Ama günümüzde ne siir yazmaya vaktimiz var ne de okumaya.... eskiden siir günleri olurmus, insanlar bir araya gelip siirler okurmus... simdi yalan oldu. Saygilar |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() öyle degil mi ama?
|