| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() öldügünde yas tutmalarindan daha dogal ne olabilirki.....
Sen bir devlet Üstadi öldügü zaman yada annen baban öldügü zaman nasil yas tutarsan... Hiritiyanlarda olarin icin önemli bir insan öldügünde yas tutarlar.... unutmaki onlarda Allahin kuludur... nicht nur du... ve Allah onlarida seviyor.... |
|
|||
![]() Bence ALLAH BEYIN AKIL MANTIK olarak cogalin demis !!
Bebek cogalmasi degil :-) |
|
|||
![]() Hepsi SHOW ! baska birsey degil !!!
|
|
|||
![]() bizde Show sayariz.... ölümün ne kadar aci oldugunu unutuyorsun
|
|
|||
![]() Ölüm ACI degil ki ! ÖLMEK aci olabilir ama ÖLÜM ile ÖLMEK arasinda fark var ... Bir defa ÖLMEK denilen olayi iyi düsün... ÖLÜM yasamin bir parcasi degil ki ! ÖLÜM yasam sonra erdikten sonra baslayan bir safhadir...
Ayrica INANCLI bir INSAN asla ölümü aci görmememli !!! Ben yine söylüyorum PAPA nin ölümünden dolayi o SHOW toplantiya gelen HIC BIR DEVLET BÖYÜGÜ zerre kadar üzülmedi.. Asil orda olmalarinin nedeni, herkez bir sekilde kendi nufüzünü göstermek istiyor ve yeni secilecek olan PAPAZIN kendi etki alaninda olan birisinin secilmesi icin ALTYAPI hazirlayacak (Tayyip haric) :-))) |
|
|||
![]() ben sahsen cenazelerde cok hüzünlenirim... cünkü artik telafisi olamyan ve geri dönümü olayan bir hayat basliyor.....
Ne yapalim yani... oynayalimmi.... ölüye saygi diyebir Kültür kavrami var.. iste bu kültür kavrami evrenseldir |
|
||||
![]() o zaman buraya sadece Diyanetten din hocalari cevap verebilmeli, ama burasi acik forum
![]() yani düsünce ve ifade halkin ve hür"dür ![]() sen Enis"in yazdiklarini okumaya bi ara ver madem sinirleniyorsun canim yaaaaaaaa cok komik senin sikayetin inan yani *lol* |