| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() tahminlerim eklersen iyi olur
03 Aralık 2004 Cuma 20:00 F.Bahçe -A.Gücü 4:0 04 Aralık 2004 Cumartesi 16:00 D.Bakır - Konya 2:1 04 Aralık 2004 Cumartesi 16:00 Denizli - Malatya 2:2 04 Aralık 2004 Cumartesi 16:00 Trabzon - Ç.Rize 3:1 04 Aralık 2004 Cumartesi 19:00 G.Birliği - G.Saray 1:1 05 Aralık 2004 Pazar 14:00 Sakaryaspor - Kayserispor 1:0 05 Aralık 2004 Pazar 14:00 B.Ş. Ankara - Samsun 2:0 05 Aralık 2004 Pazar 14:00 G.Antep - A.Sebat 2:1 05 Aralık 2004 Pazar 19:00 Beşiktaş - İstanbul 2:2 |
|
||||
![]() Zeig mir einen Beitrag in dem ich mich so geaüßert habe wie diese Amöbe.
Zeig mir einen Beitrag wo ich die Hetze angefangen habe. Für dich ist das natürlich total normal das jemand dein GB mit beleidigungen vollstopft. Du hast irgendwann mal geschrieben, wer uns (mich) beleidigt muss damit rechnen das ich ihm auf gleiche Weise antworte, warum räumst Du mir das recht nicht ein? Kennst Du Pavlow und seine berühmten Experimente? Bei dir ist das auch so wenn Du den Namen Galatasaray hörst. Vielleicht bist Du das ja der sich so in unseren Gb´s verewigt hat?Wer weiss das schon. Es muss jedenfalls jemand sein der im Fussball-Forum aktiv ist. Denn woher sonst soll er so Zielgerichtet das Gb von Kes und mir ansteuern um seinen primitiven Gedanken freien lauf zu lassen? |
|
||||
![]() er ist noch verletzt. bis seine verletzung auskoriert ist, darf er sich dort aufhalten. und danach wird er halt ein *probetraining* absolvieren, wenn er dann den falco götz überzeugt, wird er einen vertrag bei hertha berlin kriegen. neben bastürk wäre er ja der 2.türke des hauptstadt-clubs.
na dann. |
|
||||
![]() "F.Bahçe"yi G.Saraylılar kurdu!"
Geçenlerde Fenerbahçe tarihini takip eden Alp Bey aradı ve benim daha önce yazmış olduğum "Bilir misin?" başlıklı yazılarıma atıfta bulunarak bana "Galip Kulaksızoğlu Galatasaray Lisesi"nden değil Saint Joseph"ten mezun olmuştur" dedi. Bunu söylemesinin amacı "F.Bahçe"yi G.Saraylılar kurdu" iddiasını çürütmekti. Ama neticede F.Bahçe"nin kurucularından birinin de Galip Bey olduğunun itirafını bir F.Bahçeli"den almış olduk. Aslında Alp Bey doğru söylüyor, Galip Bey G.Saray Lisesinden mezun olmamış ama orada okumuş ve G.Saray"da futbol oynamış. Eh o günlerde F.Bahçe diye bir kulüp olmadığına göre de Galip Bey"in F.Bahçeli olduğunu söylemek biraz haksızlık olur herhalde. Alp Bey beni kulüp tarihleriyle ilgili yaptıkları toplantılara davet etti. Memnuniyetle kabul ettim. Yula, "Kafanı yorma" diyor Semtimin çocuğu ve dostum Selçuk Yula "Güzel kafanı tarihsel işlere yorma" diyerek köşesinden bana laf atmış ve Atatürk"ten bir örnek yazmış! Yalnız kulüp tarihleri söz konusu olunca F.Bahçeliler neden hemen Atatürk"e sığınırlar, bunu bir türlü anlayamam! Sevgili Yula da aynısını yapmış ve 10 Ağustos 1928 yılında 3-3 biten Gazi Kupası maçından sonra üç G.Saraylı ve iki F.Bahçeli yöneticinin bulunduğu bir ortamda, Atamızın "Burada da beraberiz çünkü ben de F.Bahçeliyim" dediğini yazmış. Tabii bu cümleyi kim duymuş, hangi basın mensupları ve tarihçiler o anda oradaymış? Bunların hepsi meçhul. Ama hepimiz biliyoruz ki, Atatürk "Ne mutlu Türküm diyene" demişti. Bunu kayıtlardaki sesinden duyduk. Gerisi hikaye. Atamızın hangi takımı tuttuğu hiç önemli değil ama bildiğim şudur ki Mustafa Kemal ile G.Saray arasındaki ilişkiler F.Bahçe"den eskidir; G.Saray, Union Kulüp sahasında Rumenlerle bir maç yapacaktır. bu maçın davetiyesi Mustafa Kemal"e gönderilir. Mustafa Kemal"den gelen cevap : " Selimiye Kışlası - 8 Nisan 330 (1914) Maruzumdur. Kadıköy"ündeki "Ünion Kulüp" de Romanyalılar ile Galatasaray Kulübü arasında vukuu bulacak futbol müsabakasına davet eden muhterem davetnamenizi ve kartınızı ancak dün sabah aldım. Mamafih o gün bizzat gidip başka bir yoldan, zafere teveccüh eden genç ve müteşebbis vatandaşlarımın muvaffakıyatını derin bir hissi takdir ve gıpta ile seyrettim. İltifat ve tehatturunuza minnettarım. Bilhassa arzı ihtiramat ve teşekkürat eylerim efendim. Nizamiye Fırkası Efkarından Binbaşı Mustafa Kemal " Bu mektuptan şunu anlamaktayız ki; Mustafa Kemal G.Saray"ın bir maçını, hiçbir davet gözetmeden, gitmiş ve seyretmiştir. Maç sonucundan dolayı da çok mutlu olmuş ve G.Saray takımını takdir etmiştir. Hikaye değil, belgeli bir gerçek! |
|
||||
![]() :-)
Auf dieses Märchen habe ich wirklich wirklich gewartet Kes :-))))))) Genau diese absurde Behauptung war sogar schon einmal Thema bei FenerTV und wurde von vorne bis hinten als Blödsinn bewiesen :-))) Ehrlich!!! LOL Das du auf den Zug aufgesprungen bist ist pech hehehehhehehhehehhehehe :-D Tut mir leid für dich, wenn du auf diesen Hoax reingefallen bist :-D Diese Behauptung hat irgend ein Schreiberling einer Zeitung auf die Welt gesetzt! In de Dokumentation wurden sämtliche Punkte durchgegangen und widerlegt! Was bleibt ? Keine GESCHICHTE aber ein nettes GESCHICHTCHEN LOL NE MUTLU FENERLIYIM DIYENE ;-) al" ps: EINIGE Spieler kamen so von 6alatasaray zu Fenerbahce rüber das ist wahr... der Rest ist wohl Teil der Nibelungen Sage *gröhl* |