| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sevap kontenjanimi dün fazlasiyla doldurdum.
sana ne ilgi nede cevap var artik. Yavsak sapiklarla isim olmaz. Yallan ZurnaPopolu Düdük. Bi daha bana yazacak olursan pisman olursun, bu bir SÖZdür! Bizler senin gibilerini cöp tenekemize bile atmayiz. Geldiyin yere geri dönmen tavsiyem olur..... |
|
||||
|
||||
![]() Hangi secenekleri sundular ki, secmekte zorlaniyorsunuz?
![]() Merak ettim vallahi... |
|
||||
|
||||
![]() yardum teklifün icün:
piru karga purunlu, piru sasi, piru sisko, piru coh ince, piru kepce kulahlu, pirude koca agizlu süle bacim, hangisünü aliverüm? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() gülemicem ya ;-)
Ya su fazlaliklari satisa cikarsana ? Vaybee de bir yeni olur bence :ö) hem bakarsin köseyi dönersin! sahi onun icin elinde bir kac yüz olmali ya.. tek kisi az para ediyor standarta uyarsak :ö) |
|
|||
|
|||
![]() stehst du nicht mehr in der TOP 10 ????
|
|
|||
|
|||
![]() icimden geldi :-)
|
|
||||
|
||||
![]() sapur supur geldüüüüü
![]() yeyim seni kiz |
|
||||
|
||||
![]() pinlerce herif beni istiiii
ee, tabim, coh parali olunca su mokdan tipümle mokdan icüm kimseyü ilgilendirmi ![]() bidemin su ithal damatlaru saysam falla AG kuracam... senide genel mödür olursun gi lol |
|
|||
|
|||
![]() benim basimdakinlerle ugrasamadimki, birde el ile hiiic ugrasamam :-)
|
|
||||
|
||||
![]() evlimisin, bekarmisin?
parasizsin parali koca mi istiyon? paralisin ama güzel degilsin, yakisikli kovvetli erkek mi istiyon? saf ithal damat mi istiyon? alamanyada dogmus büyümüs koca mi istiyon? törkiyede dogmus büyümüs ama alamanyada yasayan birinimi istersin? bunlari süyle bakalim bir seyler..(haci ehemannvermittlungagentur) hehehehehe |