| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() benim sahsi kanaatimce TR yenin Basbakanlik düzeyinde katilmasi, sadece Tayyip Erdoganin bior SHOW´u ! Yani iste bakin BEN degistim ve AB ye bizi alin anlaminda bir mesaj verme... Dini bir Liderin törenine Laik TC nin DIYANET ISLERI reisinin katilmasi yeterli olurdu...
|
|
|||
![]() kerhaneci düzenbazlar ve giybet ve iftiracilarda var diger dinlerin artasindada....
O yüzden Müslüman kelimesi degildir seni kurtarabilecek olan... yalniz Salih Ameldir... Sen yine Müslüman kelimesine saril dur.... bakalim kurtaracakmi seni |
|
|||
![]() katiliyor... o bizim prestijimiz icin fazlasiyla yeterli....
Dahasina ihtiyac yok |
|
|||
![]() neye Maide Surasini kestin..... Kuran 1 tek Ayet üzerinemi kurulmus.....
Okusana devamini... gel bakalim Maide 69 a kadar..... ve ayni zamanda ac Ali-Imran Suresini... 100 den assagiya kadar basla bakalim okumaya.... gel Ali-Imran-Suresi 113-114 Ayetlerine bakalim.... Sen beni veya benim gibileri enayimi zannediyorsun.... Kalkmis cimbizlayarak Ayetler veriyor.... tek tek degildir Kuran Ayetleri... icicedir ve beraberce okunacak... yoksa bir kelimenin bas Harfini dedinmi yetermi.... Öylese cimbizlayalim.... Kuranin bazi yerlerinde namaza yaklasmayin der.... Simdi namaza yaklasmayalim o zaman.... nasil olacak is.... Ama devamini okursan, abdestsiz yada benzeri olaylarda yaklasmayin der..... demekki sen olayi anlamamissin |