| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() benım TIPLERI VERMEYI UNUTMA LÜTFEN
|
|
|||
![]() "Beşiktaş"a geçen yıl operasyon yapıldı" diyen Hasan Doğan siyah-beyazlı yönetimi ve camiayı ayağa kaldırdı. Yöneticiler "Bunları en yetkili ağız söylüyorsa doğrudur" diyerek Doğan"ı bildiklerini açıklamaya davet etti..
Yönetim ne diyor? Kıvanç Oktay (Asbaşkan) Hasan Doğan açıklasın Federasyonun en yetkili ağzı böyle konuşuyorsa bize fazla birşey söylemek düşmez. Hasan Doğan mutlaka bu açıklamaları bir bilgiye ve belgeye dayanarak yapıyordur. Kendisinden şimdi bu operasyonu kimin, nasıl yaptığını açıklamasını bekliyoruz. Futbolumuzun temizlenmesi ve geleceğin sağlıklı temeller üzerine kurulabilmesi için bu şart Kenan Öner (Genel Sekreter) Beyaz sayfa zor Biz geçen seneki sayfayı kapattık, unutmak istiyoruz. Beyaz bir sayfa açmak istiyoruz ama bu yıl da bunun, en azından şimdilik zor olduğunu gördük. Kötü şeyler düşünmek istemiyoruz ama durum ortada. Hasan Doğan çok iyi bir Beşiktaşlı, onun açıklamalarına katılıyoruz, inanıyoruz. Bize öncelik tanınsın demiyoruz; kimseye ayrıcalık olmasın Kemal Gencer (Asbaşkan) Sonrasına bakacağız Federasyonun 2. adamının böyle konuşması tabii ki çok önemli. Keşke geçen sezonki yönetim de bunu kabul etseydi. Artık bunların geçmişte kalmasını istiyoruz. Ancak sorun bitmiyor. Bundan sonra hakkımızın yenmesine kesinlikle izin vermeyiz. Disiplin Kurulu, Hooijdonk"un ceza almasına gerek olmadığına karar vermiş. Bu yine çifte standart Süleyman Eren (Yönetici) Hep bizi buluyor Nedense bu tür şeyler hep bizi buluyor. Bu ülkede Futbol Federasyonu"nun ikinci başkanı bile Beşiktaş"ın hakkının yendiğini söylüyorsa varın düşünün olanları. Beni üzen bir nokta da malesef Beşiktaş formasını giymiş ağabeyimiz Zekeriya Alp"in sessiz kalışı ve hatta bizi eleştirmesi. İnşallah artik bundan sonra üzücü şeyler yaşanmaz Haşmet Babaoğlu Sünger çekilemez Federasyonun içinde bir bölüm geçmişi unutup yeni dönemde yanlış yapmamayı hedefliyor. Üyelerin bir bölümü de futbolumuzun geçmişte nasıl çürüdüğü açığa çıkartılamazsa yeni ve temiz bir dönemin başlayamayacağı kanaatinde. Ama geçmişe sünger çekme yanlıları çoğunlukta, başkan da sanıyorum, o fikirde. O yüzden benim bu konuda federasyondan pek umudum yok. Ancak başkanvekili Doğan"ın bile Beşiktaş"a yapılan operasyon konusunda açık bir fikre sahip olması bile bir şeyi açıkça ortaya koyuyor Geçmişe sünger çekilemez. Futbolumuz vicdanlarımızda aklanamaz. Görev Meclis"e düşüyor. Mafyasıyla, şikesiyle bütün geçmiş soruşturulmalıdır. Aktörler ne dedi? Mircea Lucescu "Şimdi içim rahatladı" Geçen sezon 25 Ocak 2004"te oynadığımız Samsun maçından sonra basın toplantısında "Federasyon istifa etmeli" demiş, bu tip bir operasyonun sinyalini vermiştim. Bir yıl geçtikten sonra bile yetkili bir ağızdan böyle bir açıklama duymak en azından benim içimi rahatlattı. Yaşananların faturasının benim üzerime kesilmesi artık önemli değil. Önemli olan Türkiye"de birilerinin iyi şeyler yapmak için düğmeye basması. Haşmet B.Kürüm "Bizi resmen batırmışlardı" Geçen yıl F.Bahçe ile G.Saray"ın ittifakına Futbol Federasyonu da katılınca el ele verip Beşiktaş"ı resmen hatırdılar. Bizim 100. yılımızın ardından 2 yıl üst üste şampiyon olmamızı istemedikleri için 11 puan geriden alıp, F.Bahçe"yi şampiyon yaptılar. Ortak koalisyon ile bu operasyon yapıldı ve sonuçlarını da herkes gördü. O dönem konuşacağımızı konuştuk, sesimizi gereğince duyuramadık. Daha fazlasını konuşmanın da camiaya yarar değil zarar getireceğini düşündüğümüzden sustuk Sinan Engin "Operasyon bana yapıldı" Geçen sene ligin ikinci yarısında bana operasyon yapıldığını biliyorum. Ama o dönemde Beşiktaş"a herhangi bir operasyon yapılıp yapılmadığı hakkında yorum getiremem. Geçmiş, artık geride kalmıştır. Şimdi yeni bir sezondayız ve her takım gibi Beşiktaş da yine başarılar almak için çabalıyor. Bu konuları fazla kurcalamamak gerekir. Bu durum Beşiktaş"a zarar verir. Beşiktaşlıların da yaşanılanları unutup, tüm gücünü bu sezon başarılı olabilmek için kullanmaları gerekiyor Doğan ne demişti? "Geçen yıl Beşiktaş maçlarında ciddi haksızlıklar yapıldığı konusunda iddialar var. Ben de buna inananlardanım. Beşiktaş"a geçen sone bir operasyon yapıldığına inanıyorum. Bu. çok fazla insanın inandığı ama yine belgelendirmeyen bir iş. İşte bu durum Beşiktaş"ın psikolojisini bozdu. Bu sene de bu bozulmanın yansımaları sürüyor." Kaynak: ajansspor.com |
|
|||
![]() Rüştü
Ümit Servet Tolga Üzülmez Okan Hüseyin Emre Gökdeniz Nihat Fatih |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Iki haftadir 3 - 0 yenilmek icin bekledigimiz icin!
Elveda Almanya2006... |