| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() güzellikler anlatmak.. karsiliksiz yardim etmek... ve ömür boyu Allahi zikrederek insanligin faydasina calismak......
Bu ve benzeri olaylara Salih Amel denir..... bu davranislar insani güzellestiri sevece yapar ve bu yolla Allah tasir...... Cünkü Müslümanlar bile Zina yapiyor, kafa kol kesiyor... icki iciyor, domuz eti yiyende var... yanlan söylüyorlar... namaz kilmayanida var, gicbat yani dedi kodu edenide var... varda var..... Iste demekki Bakara 62, ve Maide 69 da belirtildigi gibi Allaha inanan, Ahiret gününe inanan ve hayatinda Salih Amel yapan her kimse..... yukaridaki siraladigim ve Müslümanlarinda yaptiklari kötülüklerden kacinirsa... ve insanliga faydali Ameller birakirsa..... eninde sonunda Allahin Rahmetine kavusacaktir ve huzura erecektir..... Müslüman kelimesiyle kendimizi kandiriyoruz, ama Allahi kandiramayiz... o yüzden Amel defterinle mükafatlandirilacaksin... Hele hele müslümanin deyipte Hiristyianlarinda yapmadiklari sahtekarliklari yapmissan tam papazi buldun demektir |
|
|||
![]() ben Allahin o ucsuz bucaksiz gücün yaninda elbette bir hicim... ayni sende bir hicsin tüm insanlik bir hictir....
O yüzden Allahin bize degil bizim ona ihtiyacimiz vardir.... VA onun sevgisine ancak Salih Amelle bulabiliriz |
|
|||
![]() ama bütün mesele nasil bu AMELLERIN yapilacagim... Lütfen Yalvariyorum bana KURANDA NAMAZIN NASIL KILINDIGINI göster LÜTFENNN :-)
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ama bütün mesele nasil bu AMELLERIN yapilacagim... Lütfen Yalvariyorum bana KURANDA NAMAZIN NASIL KILINDIGINI göster LÜTFENNN :-)
|
|
||||
![]() Von Saulus zu Paulus ... Wei ein Jude Christ wurde..
Und bei den Türkischen Bücher wird es heissen.. Von Ahmet zu Alfred... Das ist die spezielle version für Türken.. Und bald gibt es auch Bibel für Dummy Türken und Moslems... Uydur uydur yaz birseyler... |
|
|||
![]() Iyilik icin yarismak
güzellikler anlatmak.. karsiliksiz yardim etmek... ve ömür boyu Allahi zikrederek insanligin faydasina calismak...... Bu ve benzeri olaylara Salih Amel denir..... bu davranislar insani güzellestiri sevece yapar ve bu yolla Allah tasir...... Cünkü Müslümanlar bile Zina yapiyor, kafa kol kesiyor... icki iciyor, domuz eti yiyende var... yanlan söylüyorlar... namaz kilmayanida var, gicbat yani dedi kodu edenide var... varda var..... Iste demekki Bakara 62, ve Maide 69 da belirtildigi gibi Allaha inanan, Ahiret gününe inanan ve hayatinda Salih Amel yapan her kimse..... yukaridaki siraladigim ve Müslümanlarinda yaptiklari kötülüklerden kacinirsa... ve insanliga faydali Ameller birakirsa..... eninde sonunda Allahin Rahmetine kavusacaktir ve huzura erecektir..... Müslüman kelimesiyle kendimizi kandiriyoruz, ama Allahi kandiramayiz... o yüzden Amel defterinle mükafatlandirilacaksin... Hele hele müslümanin deyipte Hiristyianlarinda yapmadiklari sahtekarliklari yapmissan tam papazi buldun demektir |
|
|||
![]() ohne Text
|