| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Men dakka dukka (çalma kapıyı çalarlar kapını)..
|
|
|||
|
|||
![]() Oguz'un yirmi dört boyu yüce Türkün sanli soyu.....
Tarihte irkci olmayan tek millet Türk milletidir. Osmanli'da en cok asagilanan millette de Türklerdir.. En büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk'ün degimi ile Ne mutlu Türküm diyene (dikkatinizi cekerim olana demiyor) diyor. Bir Kürt ya da bir Cerkez, Gürcü, Bosnak vs. kim varsa kendini Türk hissediyorsa o Türktür) ![]() Geändert von seyrangah (21.04.2015 um 11:58 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Ama Allah bilir ya, ne saklıyayım; yanında ihtiyarlamak istiyorum...
Turgut Uyar |
|
||||
|
||||
![]() belki de konuşuyordur gözlerin,
ama ben gözce bilmiyorum ki; Sessizce biliyorum, Usulca biliyorum, Masumca biliyorum.. Cemal Süreya |
|
||||
|
||||
![]() Seni bende, beni sende arıyorlar,
Beni senden, seni benden tanıyorlar, Bir birim gibiyiz tümünün gözünde, Yarım'larımızı bütün sanıyorlar ÖZDEMİR ASAF |
|
||||
|
||||
![]() Hicbir insan kendi basina bir ada degildir. Her insan ana kararin bir parcasidir. John donne
|
|
||||
|
||||
![]() damnnn ..bin in der Zeile verrutscht
![]() Geändert von Imogdi (25.05.2015 um 00:45 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() “Konstantiniyye(İstanbul) elbet Feth olunacaktır.
Onu Feth eden Kumandan ne güzel Kumandan, Feth eden Asker, ne güzel Askerdir”. |
|
||||
|
||||
![]() millete laf atar burda da gelir islam dan bahseder !
serefini git sen Bahnhoftan geri al , sonra gel burda konus. DUL killi naciye rezil köpek ,, hooooooooooooooooooooooossssssssssssssssssssst sap düskünü seni. Zitat:
Alıntı: NurBanu´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster feyzoooooooooooo dul kari, ich fühle mich etappt von dir Salih tam sana göre, kacirma bu arada hala screenshort yüklemedin, yoksa sanal bmw li Ingenieur screenshort yapmasini bilmiyor mu bu arada suanda yine önemli toplantilarindamisin önemli toplanti= elternsrpechtag in der schule von ihrem sohn Nerden biliyorsun salihin bana göre oldugunu, cokmu yaladin. adam komadin forumda hepsinin tadina baktin ya , senden ala kasar yok burda. salihin tadi hosuna mi gittiiiii diiiimmiiimimiiiidiiimiiiiiiiiiiiiiiiii yok almayim ben sana girip cikani ben yalamam da kullanmamda. ama sen benim kizarkadaslarimin hepsini yalamak istiyorsun.. azgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnn naciye biyikli kariiiiiiiiiiiiiii kasaaaaaaaaaaaaaaaaar ahahhahahha cokmu azdin kiz cokmu akiyo altin kasarlandimi dildoyuuuuuuu allllll eline eli dildolu naciye ajajaj simdi sen cam acar millete gösterirsin degilmi hahahahah |
|
||||
|
||||
![]() Aramızda söylenmemiş
sözlerin uzaklığı Aramızda yaşanmamış şeylerin uzaklığı Yakın ayrılıkların sezgisi tenimizde Ataol Behramoğlu |