| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Man merkt echt dass du nicht ganz frisch in der Birne bist. Kommenteirst deine eigenen sachen mit nem anderen Nick, hast du schonmal gedacht dich untersuchen zu lassen. Normal ist dass nicht was du hier machst.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Neid kann schon ein Menschen zerfressen. Ist nicht umsonst eine der grössten Sünden... Geändert von the_last_time (28.06.2013 um 17:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() @Kenan
cok sacmaliyorsun Kenan! Almanya'ya geldigimde karsima cikmayacaksin olm. Sende o yürek yoktur bir kefensiz yatanin torunun karsisina cikmaya.. Ama uzaktan duydun mu bunlari, gürlerler bi gürlerler, yok biz bu yola kefenimizle ciktikta falan da filanda.. Kefeni Armani'nin ipek gömlegine degisen mücahitler ![]() Geändert von the_last_time (02.07.2013 um 22:44 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil. anladik ![]() klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun. bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim. bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim. @arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih vermiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic. ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim. |
|
|||
|
|||
![]() Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan. Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan. Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan... Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim. sana verdigin adresi tarif ettim. gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim. kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti. simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun? biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen bana gelecegini melecegini ne söylemedin lan yavsak.. Geändert von the_last_time (09.07.2013 um 08:13 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim. bak orospucocugu lastosch böyle yalan söylersen devamli cakarsin -> iste böyle girer yalancilara |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Hic gülesim yoktu ![]() Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu... Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve adresin yanlis oldugunu ben gittigimde gördüm. sana görüsebilecegin ve sorabilecegin kisinin ismini bile verdim. git sor dedim ama yemedi. korktun ve o verdigim kisiye bile soramadin. her türlü dansözlüge basvurdun. kivirmaya calisirken bircok kere celiskiye girdin ve sonunda bana haber vermedin dedin. ben yine sana haber verdigimi ispatladigim halde cevabini baska yere cekmeye calisiyorsun. bak orospucocugu lastosch: - haber vermedim mi? - o verdigin adres yanlis degilmiydi? - verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi? - o bina büyük zor bulursun demedin mi? - ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi? sen yazdiklarini silsende kacisi yok bu yalanlarindan. bircok kisi bunlari okudu ve bana mail atip bu oc yazdiklarini silmis diyor. utanmiyormusun hem yalan söylemeye hemde söyledigin yalanlarinin silerek örtmeye calistigina? senin kadar serefsiz daha görmemistim, ilk defa kendine orospucocugu diyen kisi ile tanismis oldum. senin gibiler yüzünden CHP devamli secimlerde kaybediyor. bu partiye iyilik yapmak istiyorsan bir daha chpli oldugunu söyleme!!! |