Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.06.2013, 09:41
Dallas

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
oc california hahahaahhahahahahaaaaa
Man merkt echt dass du nicht ganz frisch in der Birne bist. Kommenteirst deine eigenen sachen mit nem anderen Nick, hast du schonmal gedacht dich untersuchen zu lassen. Normal ist dass nicht was du hier machst.
Alt 28.06.2013, 16:59
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Dallas Beitrag anzeigen
Man merkt echt dass du nicht ganz frisch in der Birne bist. Kommenteirst deine eigenen sachen mit nem anderen Nick, hast du schonmal gedacht dich untersuchen zu lassen. Normal ist dass nicht was du hier machst.
Dallas, ich werde für diesen Vollfosten zum Verhängnis werden. Entweder wird man ihn in einer Zwangsjacke in die Psychiatrie einweisen oder es wird für ihn so unerträglich das er Selbstmord begeht und ihm wird das Totenhemd übergestülpt..
Neid kann schon ein Menschen zerfressen. Ist nicht umsonst eine der grössten Sünden...

Geändert von the_last_time (28.06.2013 um 17:40 Uhr).
Alt 02.07.2013, 17:05
the_last_time

Standard

@Kenan

cok sacmaliyorsun Kenan! Almanya'ya geldigimde karsima cikmayacaksin olm. Sende o yürek yoktur bir kefensiz yatanin torunun karsisina cikmaya.. Ama uzaktan duydun mu bunlari, gürlerler bi gürlerler, yok biz bu yola kefenimizle ciktikta falan da filanda..

Kefeni Armani'nin ipek gömlegine degisen mücahitler

Geändert von the_last_time (02.07.2013 um 22:44 Uhr).
Alt 08.07.2013, 18:58
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!
Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!
Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu?
Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu?
ahh erdal ahhh,

dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil.

anladik

klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun.

bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim.

bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim.

@arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih vermiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic.

ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim.
Alt 08.07.2013, 19:14
the_last_time

Standard

Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan.

Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan.
Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan...
Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin..
Alt 08.07.2013, 20:00
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Ibne kilikli kel Kenan, bi-sexuell oldugunu da bana birisi yollamisti e-mail olarak.
Sen daha bir kadini korkutamiyon ki beni korkutsan.

Kenan sen bana niye mesaj atmadin madem oraya geldinde? Atamazdin cünkü gelmedin Kenan.
Aber wenn der Berg nicht zum Propheten kommt, dann geht der Berg bekanntlich zum Propheten.. Ben seni bulacagim Kenan...
Gelen adamla gelmeyen adamin arasindaki farki sana öyle bi gösterecegim ki, bir daha bu dersi unutamazsin..
evet herkes görüyor. sen bana ne zaman gelecegini bile söylemekten korkuyorsun.

ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim.
sana verdigin adresi tarif ettim.
gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim.

kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti.

simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun?

biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin.
Alt 08.07.2013, 22:07
the_last_time

Standard

Zitat:
evet herkes görüyor. sen bana ne zaman gelecegini bile söylemekten korkuyorsun.

ben ama sana haftaya geliyorum dedim ve geldim.
sana verdigin adresi tarif ettim.
gidip konustugum kisinin nerede oldugunu ve ismini verdim.

kocum herkes senin orospucocugu oldugunu kabul etti.

simdi okuyanlari fazla merakta birakmayalim. ne zaman geliyorsun ve beni bulup o dediklerini yapiyorsun?

biliyorsun o dediklerin yalan cikarsa anneni buradaki erkeklere kullandiracagini kabul etmistin.
Sana annellere küfür etmeyi öyle bir agira mal edecegim ki, zaten senin gibi evlat doguran senden utanan o kaltak anan, ondan sonra sana beddualar edecek arkandan...

Sen bana gelecegini melecegini ne söylemedin lan yavsak..

Geändert von the_last_time (09.07.2013 um 08:13 Uhr).
Alt 09.07.2013, 11:36
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Sana annellere küfür etmeyi öyle bir agira mal edecegim ki, zaten senin gibi evlat doguran senden utanan o kaltak anan, ondan sonra sana beddualar edecek arkandan...
bak orospucocugu lastosch ben senin annene küfür etmiyorum. sen niye ediyorsun?

sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim.

Zitat:
bak orospucocugu lastosch böyle yalan söylersen devamli cakarsin ->
Zitat:
[...]
haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.
iste böyle girer yalancilara
Alt 09.07.2013, 16:34
the_last_time

Standard

Zitat:

sana orospucocugu dememin nedeni sen bana "adres yanlissa orospucocuguyum" demenden dolayi. bende sana adres yanlissa bundan böyle orospucocugu olarak hitap edecegim demistim.

Lan geri zekali sen kendi yalanlarini kendini ispatlamak icin mi kullaniyorsun
Hic gülesim yoktu

Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu...

Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma...
Alt 09.07.2013, 18:26
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat:
Zitat:

Zitat:
Zitat:
[...]
haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.
Lan geri zekali sen kendi yalanlarini kendini ispatlamak icin mi kullaniyorsun
Hic gülesim yoktu

Sana bi yandan acimak istiyorum ama diger yandan sana acimak yaranmiyor pic kurusu...

Ben burdayim olm burdayim, geleceksen adam gibi gel, geliyormus gibi yapip kacma...
herkesin okumasi yazmasi var.

sen adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve adresin yanlis oldugunu ben gittigimde gördüm.
sana görüsebilecegin ve sorabilecegin kisinin ismini bile verdim. git sor dedim ama yemedi. korktun ve o verdigim kisiye bile soramadin.

her türlü dansözlüge basvurdun. kivirmaya calisirken bircok kere celiskiye girdin ve sonunda bana haber vermedin dedin. ben yine sana haber verdigimi ispatladigim halde cevabini baska yere cekmeye calisiyorsun.

bak orospucocugu lastosch:
- haber vermedim mi?
- o verdigin adres yanlis degilmiydi?
- verdigin adreste ofisin oldugunu söylemedin mi?
- o bina büyük zor bulursun demedin mi?
- ben bina 50 katli olsada her insaat sirektine girip misafir olacagim demedim mi?

sen yazdiklarini silsende kacisi yok bu yalanlarindan. bircok kisi bunlari okudu ve bana mail atip bu oc yazdiklarini silmis diyor. utanmiyormusun hem yalan söylemeye hemde söyledigin yalanlarinin silerek örtmeye calistigina?

senin kadar serefsiz daha görmemistim, ilk defa kendine orospucocugu diyen kisi ile tanismis oldum. senin gibiler yüzünden CHP devamli secimlerde kaybediyor.

bu partiye iyilik yapmak istiyorsan bir daha chpli oldugunu söyleme!!!
Antwort