Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 24.05.2013, 13:29
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen

Maalesef bazilari basit bir 19 Mayis basligini sabote, manipule etmeye gelmisler ve bu israrlarini devam ettiriyorlar. Provoke amacli. ''trollluk'' deniliyor buna. Internette cokca rastlanan bir sey. Karsi tarafi sinirlendirme amacli, ''irrelevant'' yani konu disi mesaj ve kavgalarla basligi hedefinden saptirmak, laf olsun diye konusmak anlaminda.
maalesef...bunca bilgiyi emek verip, zaman verip burda paylasiyorsun ve tartisma kültürünü tanimayanlar böylelikle silinmesine sebep oluyor. az ve öz yazip cikmali en iyisi. kürtleri ve türkleri birbirine kiskirtmayi kimlerin yaptigini ve bizimde daha önce cok cok tekrarladigimizi özel den bir üye cok güzel ispatlamis:
mailini bu yüzden ilk defa buraya koyuyorum, cünki bu ülkemizide ilgilendiren önemli bir konu oldugu icin:

Absender:
zazamemo
[ Blocken ]

Betreff:
RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: : RE: RE: RE: RE: RE: RE: momo

Datum:
gestern, 22:21
evet yıllardır darı ambarındayız zaten neyse kız şunu unutma sende hiç bir zaman çıkarmayacağın bir at gözlüğü var .....
> yazacaksan forumda yaz ama cesaretin yok? kürt devletini size kim yaptiracak? bu topraklarda?
türkiye bölünürse önce bizim hakkimizdir diye gecenlerde ermeni bir bakan acikca söyledi. tüürkiye bölünürse yahudilerin topragi diye ciglik atanlar. ac tavuk kendini dari ambarinda görürmüs. kürt türk diye zayif düsürüp ermeni ve yahudiler size yedirirmi be
>
> > atın ama yine haaaaaaaaaaaaaaa....
> > > selahattin eyübi fransizlari ortadogudan kovdugu icin ve sende kürt tarihini fransadan ögrendigin icin, tabiki sana dogruyumu anlatacaklar sandin? uyan ve gözünü ac
> > >
> > > > inanki bana sen bu konuda boşsun bayan ....sen beni daha kaç msj önceye kadar ırktan saymıyordun şimdi tarihmi bildiğini idia ediyorsun..
> > > > > sen kürt tarihine fransiz kalmisin.
> > > > >

önemli olan tarafi:
[> > > > > > hala hala senin sellahetin eyübi dediğin kimdir haberin varmı selahatin eyübi osmanlıda arap yarım adasından sorumlu en büyük komutandı aloooooooooo çok bilmiş ...bana benim tarihimi öğretme ok ben fransada çok gizli bir eğitim aldım kürt tarihi üzerine bu eğitimi verenlerde fransız proflarıydı ok ...sen gelip bana cahil diyorsun az önce bana kürt devleti yoktur diyen çok bilmiş şimdi kalkmış kürt devletinden bahsediyor ..ama inanınki belki sen görmeyeceksin ama çocuklrın görebilir büyük bir kürt devleti kurulacaktır bunun en temel taşı burda türkiyenin doğusunda atılacak süriye iran vede ırak gelecektir ...sen PKK neden çekildi haberin varmı bunu bilirsen sana çok bilmiş dediğim için özür dilerim..]

> > > > > > > bre cahil. sen kendi tarihini bilmiyorsun. sana ögreteyim kürtlerin en büyük devletini selahattin eyübi kurmustur.
> > > > > > > > peki nemrutu araştırdınmı nemrut ne zaman yaşamış seni dünyayı kuran ırk ..hayde araştırsana korkuyorsun değilmi kürtlerin ne kadar derin ne kadar eski bir ırk olduklarını araştırıp öğrenmekten korkuyorsun araştır gel tartışalım...ok..
> > > > > > > > > fakat o zamanlar kürt irki diye bir irk yoktu. eger siz hazreti ibrahim zamaninda yasamis olsaydiniz hun imparatorlugu selcuklu imparatorlugu, osmanligi imparatorlugu gibi büyük imparatorluklar kurardiniz.
> > > > > > > > >
> > > > > > > > > > bak güzelim hazreti ibrahim doğum yeri urfa ok o yaşadığı yılarda bu topraklarda türklerin adı bile duyulmamıştı ok ve abraham diye geçer yahudilerin bizim peygamberimiz dediği kişi şimdi sen çıkmış ben torunuyum diyorsun ,,
> > > > > > > > > > >

> > > > > > > > > > > > bana doğum yerini vede yaşadığı yıları yazasana bu kadar çok biliyorsan ..
> > > > > > > > > > > > > sen müslümanligin ne zaman dogdugunu bilemeyecek kadar cahilmisin?
> > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > hahahaha sen hazreti ibrahimin doğduğu toprakları biliyormusun peki..hahaha çok komikti hazreti ibrahim öldükten binlerce yıl sonra türkler müslüman oldu hahaha.acayipsin..
> > > > > > > > > > > > > > > sen nemrutun torunumusun, bende o zaman hazreti ibrahimin torunuyum
> > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > > taktığın at gözlüklerini çıkarmanı biraz evrensel bakmanı tavsiye ederim ..
> > > > > > > > > > > > > > > > sen medleride nemrutlarıda mahabat kürt cumhuriyetinidemi türk sayıyorsun senin tarihten haberin yok...
> > > > > > > > > > > > > > > > > dikkat ederseniz ben kültür akrabaligindan, yani kültür yakinligindan bahsettim.ama dogru haklisin türkler anadolu degil viyanaya kadar geldiler.bir milletin ne hissettigi önemlidir. lazlar kendilerini türk hissediyorsa türkdür.8 bin yildir ayni topraklardasiniz hic bir medeniyetiniz yok.bizde selcuklu medeniyeti, osmanli medeniyeti vardir. türkler büyük imparatorluklar kurmuslardir, osmanli gibi.simdiye kadar kürt devleti yoktu, birden batinin oynuyla tipki arablari ingilizleriih ayaklandirdigi gibi sizide kiskirtiyorlar
> > > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > akrabalıkmı hahahaha bu nerden çıktı evet kız alıp kız vermişiz ama kökenimizde akrabalık diye bir şey yok bir kürtler 8 bin yıldır bu bölgede yaşıyoruz siz ise buraya 1071 malazgirt savaşında geldiniz sence akrabalık varmı ben sana şunu söylüyebilirim git bir üniye ve araştır kültürümüz benzeye bilir yaşadığımız coğrafyadandr o zaman lazlar türk değil öyle değilmi bir halkın kültürü onun folklorundadır ...
> > > > > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > ok belkide kendince haklı olabilirsin profil sayfanda newrozun işte göktürklerin bilmem demirden dağı eritip ergenekon ovasındamı döğdüklerini yazmışsın ..ok tamam diyelim haklısın sence demirden dağ varmı yada var ise onu o zamanki teknolojiyle eritebilirlermiydiler ..bana pek mantıklı gelmiyor vede senin bunu dayandıracak her hangi bir kanıtın yok ama benimki ise var newrozun bir kürt bayramı olduğunu daha doğrusu newrozun mezopotamyaya ait bir bayram olduğunu ve zalim iran şahinin kafasının kesilip kürt olduğu söylenen demirci kawa tarafından 21 mart günü onun kelesini kııcına keçirdiğinde halk tarafından coşkuyla karşılanıp bir bayram edasıyla binlerce yıl geriden gelen mezopotamyaya ait bir gelenek olduğu belgelerle ortada. .ok bu arada şah çocukları öldürüp beynini, yiyiyormuş ve demirci kawanın ikinci vede son oğlunuda öldürdükten sonra bunlar olmuş..evet aslında haklısın siyasete döküldü peki ben bu açıklamaya paralel olarak sana bir soru sorucam neden siyasete döküldüki sence biz kürtler türklerle aynımıyız ortak yönlerimiz varmı dinimiz hariç vede gerçekten türkleşmeyi hak ediyormuyuz...
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > newroz bahane hep kavgalarla sonuclandigi icin?
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bizde bahar bayramini kutluyoruz hidirellez falan diye yaylalara cikarak ama bütün köy toplanip kendi arasinca bayramini senligini eder siyaset propagandalar yapmadan.
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > sence newrozun anlamı omu ..peki öyleyse neden son yıllara kadar yasaktı...
> > > > > > > > > > > > > > > > > > >
> > > > > > > > > > > > > > > > > > > wikipedia da hepsi yaziyor. bu bütün osmanli topragi altinda olan suan parcalanmis olan devletlerde kutlanir, herkesin kendine göre aciklamasi vardir ve bunu tartisarak cözemeyiz. önemli olan bir nevi insanlarin birbiriyle akraba oldugudur. yoksa kültür akrabaligida olmazdi
Alt 24.05.2013, 13:49
Remix

Standard

siz böyle yaptikca kürtcülük dahada güclenecek.

bir taraftan kürt kardeslerime hak veriyorum. karsisinda türkcülük yapanlar olunca ister istemez onlarda kürtcülük yaparak kendi haklarini korumak zorunda kaliyorlar.

gelelim bozuk kemalist zihniyetinin gercekleri hazm edememesine.

tokatlanip rezil oldugunuzda yazilari sikayet etmek ne kadar aciz oldugunuzu gösteriyor.

ben burada kimsenin cevabini sikayet etmemisimdir. ama demek bazi yazilanlar sizin yaranizi o kadar gocundurmuski sikayet etmissiniz.
Alt 24.05.2013, 13:55
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen

bir taraftan kürt kardeslerime hak veriyorum. karsisinda türkcülük yapanlar olunca ister istemez onlarda kürtcülük yaparak kendi haklarini korumak zorunda kaliyorlar.

tokatlanip rezil oldugunuzda yazilari sikayet etmek ne kadar aciz oldugunuzu gösteriyor.

ben burada kimsenin cevabini sikayet etmemisimdir. ama demek bazi yazilanlar sizin yaranizi o kadar gocundurmuski sikayet etmissiniz.
önce silinme/sikayet konusuna kisaca bir aciklama olsun: burda aksine todayin today olarak devam etmesini isterdim cünki bu konular konusularak ortaya cikar aydinlatilir, insanlar yer altindan, gizli fransiz okullarindan ögretilerek degil. sikayeti burda iyi takip ettiysen tartisanlardan kimse yapmadi. takip et belki ögrenirsin. bir ipucu: burda bir bayana (ben degilim!!) today bazi belalti kelimeler yazdigi icin silinmis/sikayet edilmis. bu iki insan arasindaki olayida bize karsi, daha dogrusu konumuza, malzeme olarak kullanmaniz argument yetersizliginizi gösteriyor.
Alt 24.05.2013, 14:09
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

boss napiyon beaa?

bizim fareyi analiz edebildinmi? hangi hastaligi varmis?
Alt 24.05.2013, 14:15
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen

önemli olan tarafi:
[> > > > > > hala hala senin sellahetin eyübi dediğin kimdir haberin varmı selahatin eyübi osmanlıda arap yarım adasından sorumlu en büyük komutandı aloooooooooo çok bilmiş ...bana benim tarihimi öğretme ok ben fransada çok gizli bir eğitim aldım kürt tarihi üzerine bu eğitimi verenlerde fransız proflarıydı ok ...sen gelip bana cahil diyorsun az önce bana kürt devleti yoktur diyen çok bilmiş şimdi kalkmış kürt devletinden bahsediyor ..
Sadece sen degil, ben de ona cahil diyorum simdi.

Selahaddin Eyyubi soyadindan da anlasilacagi gibi Eyyubi'lerdendi. Yani Osmanli degildi ve Osmanli'nin Arap yarimadasindan sorumlu degildi. O zamanlar zaten Osmanlilar yoktu, Osmanli Devleti 1299'da kuruldu.

Liderliginde musluman kimligini Kürt kimliginden daha fazla once cikarmistir, Haclilara karsi defalarca zafer kazandi en son 1187'de Hittin Savasi'nda Haclilari yenerek, Kudus'ten onlari atmayi basarmistir. Hatta Orlando Bloom'un Kingdom of Heaven filmi tamamen bu konu uzerine cekildi. Cennetin Kralligi. Izlemenizi oneririm.

Demek ona 'gizli' Kürt tarihinde boyle gercekle alakasiz seyler ogretiliyormus.

Zitat:
Zitat von Remix Beitrag anzeigen

Galiba sen Today-Rake'sin.

Kac profilin silindi bilmiyorum ama kimsenin seni sikayet ettigini de sanmiyorum, yine duygusal oynuyorsun. Sonucta burasi herkese acik bir forum ve elbette modlar da burayi ziyaret ediyordur.

Benim sana sahsi onerilerim:

1. Alakasiz basliklari provoke etmemelisin, bu basligin Kürçülükle hic alakasi yokken onu soktun araya.
2. Ataturk gibi on milyonlarca insanin saygi duydugu bir lidere ve Turkiye'nin kurucusuna hakaret etmemelisin.
3. Cocuk gibi tartismalar yapmamalisin.

Bu provokasyonlarin sonucu basligin tamamen silinmesini sahsen istemem, o kadar kisi emek harcayip yaziyor buraya.
Alt 24.05.2013, 14:19
Remix

Standard

Zitat:
Galiba sen Today-Rake'sin.

Kac profilin silindi bilmiyorum ama kimsenin seni sikayet ettigini de sanmiyorum, yine duygusal oynuyorsun. Sonucta burasi herkese acik bir forum ve elbette modlar da burayi ziyaret ediyordur.

Benim sana sahsi onerilerim:

1. Alakasiz basliklari provoke etmemelisin, bu basligin Kürçülükle hic alakasi yokken onu soktun araya.
2. Ataturk gibi on milyonlarca insanin saygi duydugu bir lidere ve Turkiye'nin kurucusuna hakaret etmemelisin.
3. Cocuk gibi tartismalar yapmamalisin.

Bu provokasyonlarin sonucu basligin tamamen silinmesini sahsen istemem, o kadar kisi emek harcayip yaziyor buraya.
benden sana öneriler:

1. iftira atmayi birakacaksin, iftira atiyorsanda erkek gibi özür dilemesini bileceksin

2. milyonlarca insan saygi duysada gercekleri söylemekten cekinmeyeceksin. erkek olup yinede dogruyu söyleyeceksin

3. karsinda erkek adam olsa erkek gibi tartisir ama cocuk oldugunda her türlü fikirlerine uymayani cocuk zannedermis. onun icin erkek olabilmek cok önemli.
Alt 24.05.2013, 14:26
BosphorusTaurus

Standard

Onerilerini almiyorum. Tartisma kabiliyetin yok. Her soruna cevap verdim gerektigi yerde ozur de dilerim yanlisimi bana gosterirsen, hic gosteremedin, beceremiyorsun, zorlama. Iftira attigimi soyleyerek sen iftira atiyorsun burada. Duvara soylesem anlardi. Sen bilirsin, bu kafayla cok yerden dislanirsin cok profilin silinir sonra sizlanip durma bari.
Alt 24.05.2013, 14:37
Remix

Standard

Zitat:
Onerilerini almiyorum. Tartisma kabiliyetin yok. Her soruna cevap verdim gerektigi yerde ozur de dilerim yanlisimi bana gosterirsen, hic gosteremedin, beceremiyorsun, zorlama. Iftira attigimi soyleyerek sen iftira atiyorsun burada. Duvara soylesem anlardi. Sen bilirsin, bu kafayla cok yerden dislanirsin cok profilin silinir sonra sizlanip durma bari.

biliyordum almiyacagini ama yinede büyüklük bende kalsin buna öneride bulunayim dedim.

sen coklarin pesinden kosmaya devam et cünkü bize öyle kisilerde gerekiyor.

biz cok olunca sizler pesimizden kosacaksiniz. zaten su anda bile basladi, her kesimden pesimize takilanlar var.

siz türkcülük yapin atatürkü yüceltin
ötekilerde kürtcülük yapip apoyu yüceltsinler.

iki tarafin fark etmedigi aslinda birbirinize cok benziyorsunuz. söylemleriniz ayni

bu kaliplasmis sorgulamaya bile cesaretiniz olmayan zihniyet bitmeye mahkum. bitmesede birbirinizi yiyip bitireceksiniz.

hersey sunu gösteriyorki biz yine basta kalacagiz ve bu topraklari yönetecegiz.
Alt 24.05.2013, 14:39
BosphorusTaurus

Standard

Ataturk ile Apo'yu bir tutan bir kafa yapisi. Neyse. Zaten soylemistim.

Tamam kardesim yonet bu topraklari, Allah Allah ya bin kere ayni seyi soyleyip duruyorsun.
Alt 24.05.2013, 14:47
Remix

Standard

Zitat:
Ataturk ile Apo'yu bir tutan bir kafa yapisi. Neyse. Zaten soylemistim.

Tamam kardesim yonet bu topraklari, Allah Allah ya bin kere ayni seyi soyleyip duruyorsun.
ben ayni seyi söylemiyorum.

sana bircok sefer yanlislarini gösterip düzelttim.

hala katliam, zulüm ve yasaklar yoktu demeye tekrar ettiginde yalan söyledigini acikladim.

simdide milyonlarca kisi atatürke saygi duydugu icin öyle seyler söylenmezmis diye aglandin.
ama bende erkek olmanin ayricaligini sana acikladim ve erkek seveni olsada olmasada dogruyu söylemekten kacinmaz dedim.

belki bu ögrettiklerimin bir tanesi aklinda kalirsa adam olmaya ilk adimi atmis olursun.
Antwort