| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() forumlasabiliyorum
![]() Sorunlar cok uzun süredir var ve cözülmesi cok zor.Sanirim özetle su noktaya geldik..diyebilirim-miyim?- Egitim sart! Özveri sart! Kararlilik ve azim sart! Bunu baskasi icin degil, en basta kendimiz icin yapmaliyiz. Daha evvel de deginmistim baska bir makalemde, hipnoza ugratilmis gibi görünce -bircok-insanimizi,cok asabim bozuluyor. Kendimizden daha emin olmaliyiz ve bir yerlerden baslamaliyiz. Saygilar |
|
|||
|
|||
![]() Madem bana kocum diye hitap ettin, ben de sana yigenim ben de 41 yasindayim diyerek..bir ek yapmak istiyorum.
Kimse Gastarbeiter demez, ama öyle düsünür. Asimilasyon o kadar da kolay bir sey degil. Diger yazdiklarim hakkinda neler düsünüyorsun..bilmeyi isterdim dogrusu. |
|
|||
|
|||
![]() Bu yazilanda hic bir eksik doru olmayan varmi yok.
Biz burda yasiyoruz diye bunlarin ne haklari var nazileri üstümüze salmalari ve yakmalari. isterim seni ve sevdikleirni ailenide yaksinlar sende o zaman söyle polemik diye. Bir Marko davasinda türkiyeye etmediklerini birakmadilar o zaman polemik demediler. Senin gibi yolunu sasiranlar |
|
|||
|
|||
![]() Simdiye kadar en aptalca en düsüncesizce denilen kelime mecbur degilsin burda durmaya.. Ne demek ya adamlar gelsin seni yaksinlar haklarini alsinlar sende hic bir sey söyleme anca hala yalakaliga devam et
mesele hapishane timarhane meselesi degil mesele bazi türklerin maalesef su bazen yalakaliga kadar cikan alman hayranligi.. Yani yalanmi almanlarin 1949 kadar yaptiklari? Fransada yabancilara karsi tavir. Solingen, Möln sonra diger saldirilar. |
|
|||
|
|||
![]() <a href="redirect.jsp?url=http://www.leman.com.tr/index.jpg" target="_blank">http://www.leman.com.tr/index.jpg</a>
|
|
|||
|
|||
![]() Nachdem die türkischen Frauen endlich ihren Türban als Geschenk bekommen haben, und damit ein bisschen religiöse Freiheit ausleben können, gibt es auch die ersten Anzeichen dafür, dass die männlichen AKP-Wähler endlich auch einen religiösen Geschenk bzw. eine religiöse Freiheit ausleben dürfen.
Prof. Süleyman Ateþ’in “Çok eþlilik dinen caizdir”. Nach dieser Verkündung werden die männlichen AKP-Wähler bestimmt auch versuchen ihr religiöse Freiheit in Anspruch zu nehmen und nach mehreren Frauen verlangen. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() schon erwähnt.
bence de aynen dedigin gibi. önemli olan kendimiz ileri konumlara ulasabilmemiz. sonrasi kolay |
|
||||
|
||||
![]() denkst das nur männer die akp gewählt haben. mindestens genauso viele frauen haben auch ihre stimmen abgegeben
![]() woher kommt denn dieser große hass gegen die akp? |
|
||||
|
||||
![]() anlamayana davul zurna az
![]() daha ne diyeyim, bundan fazlasi benim kullanmiyacagim kelimelerden ibarettir ![]() |
|
||||
|
||||
![]() da lernt man doch das man nicht einfach mit "doch" antworten soll.
doch doch doch das kenn ich noch vom kindergarten ![]() jetzt fehlt nur noch das du rumheulst ![]() und vergiss bei deinem nächsten beitrag nicht "dumm schwätzer*" einzufügen ![]() |