| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu lastosch olarak taninan kisi o zamanlari cok küfürbaz biriydi. burada grup (lastosch, tilki, ot ve birkac kisi daha) olusturup herkese saldiriyor ve iftira atiyorlardi. hepsini yola getireyim dedim ama bunlar deli danaya döndüler. sonunda hepsi arkasina bakmadan kacti. bizim lastosch üyeligini iptal etmeden "buraya bir daha üye olan o....cocugu olsun" dedi ve gitti. ben bunun son yazisina cevap olarak: "lastosch sen bu türkürdügünü yalayacaksin ve o ettigin küfürü yiyeceksin" dedim. zaman benim hakli oldugumu gösterdi ve lastoschumuz nice kere üyeligini yeniledi. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu forumda bile hizmet verebilirsin. yalanlarla insanlari manipule etmek isteyen sahislarin yalanlarini düzeltip onlarin bu serefsiz oyunlarini bozman bile hizmettir. ama hizmetlerin en büyügü genclerimize verebildigimizdir. biz ne kadar genc egitir onlara gercekleri ögretirsek o kadar yol almis oluruz. imam hatip ögrencilerin, fatih kolejlilerin özgecmisini yenilemek icin ne cabalar sarf ediyorduk bir bilsen. o zamanin gencleri simdi türkiyeyi yönetiyor. ve bazen kitabi yanibasima koyup söyle eskileri düsününce kendimle gurur duyuyorum ve büyük is basardik diyorum. insallah sizler daha büyük isler basaracaksiniz ve bizlerden daha güzel günlere götüreceksiniz vatanimizi. |
|
||||
|
||||
![]() Schâmt ihr euch nicht? Bi de erkek olacaksininiz? Kadini Gibi kavga ediyorsunuz Burda! Buraya nezaman girsem hep birileri kavga ediyor..
|
|
||||
|
||||
![]() yalanlara, iftiralara, irkciliga ve fasizme karsi durmak kavga degil, davadir, dogru yoldur.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bizi türk-kürt,laz-cerkez,tatar-pomak.macir-yörük vs diyerek kücük parcalara ayirmak isteyenlerin inadina, hepimiz heryerde bir bayrak, bir vatan altinda birligimizi gösterelim, bölmek isteyenlere inat(kimleri seviniyor bizlerin gencleri birbirini yerken anlatmama gerek varmi?) |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hepimiz yeni anayasa altinda bulusmak icin hazirda bekliyoruz. ama sunu sormakta gerekiyor: "bu birlik beraberlik icin sen ne yapiyorsun?" birlik icin cabalamak ayrimcilik yapanlara karsi cabalamaktir. bu forumda mesut özil'e edilmedik laflar kalmadi, nedeni sadece kürt olmasi. "milli takimda türk kökenli, türk irkindan olan kalmamistir" diyenler oldu. isimize geldiginde baris ve kardeslik, isimize gelmeyince susmak dogru degil. bak AK Parti ve BDP baris sürecini baslatti. CHP ve MHP ne yapiyor??? CHP karsi cikiyor, hicbir katkida bulunmuyor. MHP zamani geldiginde vurup öldürülecegini söyledi. |
|
||||
|
||||
![]() Hıı,,şu dava..aydınlatmak dan bska bişey yapamazssın,herkes yine istediği seye inanacakdır..sen yirtsanda kendini
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
daha 2-3 yil önce burada irkcilik yapanlar bile yola geldi ve deyimlerini degistirdi. ben bunlari aydinlatmasam bunlar hala eski deyimlerinle burada irkcilik yapacakti. |
|
|||
|
|||
![]() Ein Zins, sie zu knechten, sie alle zu finden, ins Dunkel zu treiben und ewig zu binden.
|