| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() seye inanir... demek sen mantik disi laraborsa inaniyorsun ve neye inandigininda farkinda degilsin...
Wie soll das gehen.... |
|
|||
![]() o halde Kurandaki Ayetlere gerek yok.. Muhammed iyiydide o yüzden inandilar...
Was für eine blöde Vorstellung von der Realität... Sein oder nicht sein... die Frage ist... ob du überhaupt existierst... bzw. bisr du überhaupt deiner selbst im klaren... Was ist das was du im Spiegel siehst ???? Ista das Fatih oder sind das nur Elemente des Universums.... Mann senin kafani Asitle yikamislar vallahi... hangi beyni ucuk Hoica bunlari anlatti sana...??? Dem würde ich mal als erstes eine in Fresse hauen |
|
|||
![]() degilmis.... o halde Allah yok... yada 3 bes tane var.. yada 100 tane var.. hatta Allah üstü güc merkezi var... ve Allahta bu merkezi yöneten güctür...
Böyle düsnenlerde var.... Mantiklan bakmayacaksan tam bir Caos demektir.. ohne Ordnung gibt es kein Ergebniss... Caos ist Unendlich... Sen nasil karaborsa Müslümanim diyebiliyorsun ben bunu anlamadim... nasil bir seyki sen karaborsa inanabiliyorsun ?????? Neden Hiristiyan olmadinda Müslümanim diyorsun??? Bana kalirsa ehli Müslüman siniflarina seninAsla ysayamam cünü bende arastiriyorum Kurani ama senin cikardigin sonuclari kimse cikaramiyoir... hatta Hebesistanda kizlari verstümmeln edip Kuranda yaziyor diyorlar... Yani seninkisi süpedüz Cehalet... o yüzden sizlker ve sizlerin adamlarindan ne yönetici nede insan olur.. insan sinifindan cikmis haldesiniz.... |
|
|||
![]() anlayamayanda na akil nede mantik belirtileri vardir...
Cünkü tüm Kurani Kerim insaligin sosyal-kültürel hayatlarina yön vermek ve ayni zamanda evrensel yani zaman disi cözüm getirmektedir... Kuran olamyan bir seyi söylemiyorki... Gensisten beri Adem Eva olayi biliniyor.. viel vorher als die Bibel bzw. altes Testament geschrieben wurde.... Genissten beri Kurandaki olaylar ve überlieferunglarla diger Resüllerin yasantilari az cok tahmin edilmekte..... Allahin varligi Kurana yada Incile dayali degilki... zamaninda ilk insanlar bile Allahin var oldugunu hissederek ya hayvan yada lücük cocuklari kurban ederek ibadet ediyorlardi... hatirlayalim... Resüllerden bile cocugunu kurban etmek istyeni bile var... (ismini tamin edin bakalim, eger bilmiyorsaniz dinden haberiniz yok demektir... das nebenbei ayni Fatih gibi) Kurani düpedüz okuyup hic düsünmeden uygulamak tam anlamiyla Ahmakliktir.. ve ahmaklari ne Allah nede kul sever... Viel mehr Kurani okuyup oradaki sosyo-kültürel cevabi anlayip kendi zamanimiza yoru etmektir..... Buda sadece akil ve matikla olur... Allah ilk önce akli yaratmis... o yüzden aklini calistirmayan ne yapacak Kurani |
|
|||
![]() ama ayak takimindan farkin YOK !
|
|
|||
![]() zwischen Yasar oder Elmalili oder Imami Azam oder sont einem gelehrten erkennen, ausser vielleicht das die vielleicht im Rampenlicht stehen wollen bzw. mehr zu sgen haben als der andere.. eine Menschliche schwäche...
Piskolik olay... yoksa hepsi isni iyi bilyorlar.. onlarda insan |
|
|||
![]() Böyle bir sacmalik daha görmedim......ciddiyede almiyorum böyle bir yaziyi....bence bence...viel spass beim Raten! Bei der lösungsfindung empfehle ich gerne www.sevde.de
|