| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Tefsir ettiki... ben TR de öyle coooook fazla Tefsirci tanimiyorum...
HAmdi yazir, Ömer Nasuhi Bilmen, Süleyman Ates... es gibt auch andere, aber die 3 sind hier die wichtigsten.... Kaldiki tam anlamiyla kimse Kuran hakkinda fatva veremez... ancak görüs belirtebilir.... O yüzden her denilen ve yazilan zaten bir görüstür |
|
|||
![]() ugrassinlar bakalim...
BAna arada sirada Yahovacilar konusmaya gelirler... bu aralr Barnabas incilini aldim... arastiriyorum... onlar gelince bakin HZ. Muhammed geleceginide yaziyor deyip onlari TILT edecegim..... Das wird ein Spaß |
|
|||
![]() elbet bir özel isimdir kabul ediyoruz.. Tanri denilmez... ama Allah kelimesi Türkcede Tanri diye kullaniliyor.....
Inanmazsan sözlüge bak |
|
|||
![]() oder warum ist Yasar Populär... und die anderen nicht....
WEIL SIE WAS IN DER BIRNE HABEN/HATTEN UND DESWEGEN |
|
|||
![]() ben Hurafet dini ile adlandirdim.....
Evet piyasada dönen din Hurafet dinidir bu acikca ortada... Söyle bir etrafimiza bakalim... acaba gercek anlamda bi Islamiyeti yakin cevremizde arastirip hayatlarini bir güzel ve medeni sisteme oturtan varmi... ben sahsen görmüyorum... Benim tek Gayam.. Hurafeti Mezhepleri Kuranda olmayan uygulamalari yada gercek anlamiyla tüm Islam devletlerinin ortak din anlayisi olmayanlari cikaralim Islamiyettenki... hem Arabin hemde benim hemde bir Afrikalinin din anlayisi ayni olsun..... analatabiliyormuyum olayi..... Din sadelessin temizlensin ve güzellessinki insanlik ne kadar ziyan icinde oldugunu anlasin |
|
|||
![]() gelip üstü bizden istiyor... yani konaklanmayi....
HAni elindeydi.. yani sen kimin elinde oldugunu Abizaid yada Genel Kurmaydan daha iyimi bileceksin ???? WITZBOLD DU |
|
|||
![]() ben tüm Hiristiyan Alemini Abrnabas Incili ile karman corman yaparim...
Fitnelige daglar dayanmaz.... ama bir Müslümana yakismaz |