| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() >BURADA< ana sorun, "TANRI" kavrami ile Kuranin vurguladýðý "ALLAH" adiyla isaret edilen arasindaki farkin anlasilamamasidir.
TANRI hemen hemen cogunlugun kafasinda olusan (bati medeniyetinde: beyaz sakalli elinde sihirli sopasi ile göklerden dünyayi idare eden bir ihtiyar adam) edilen bir hayaldir... ALLAH ise zati itibariyle tefekkür edilmesi mümkün olmayan; Hz. Ebubekir´e göre, "idrak edilemeyeceginin idrak edilebilecegi" bir zattir! Mekan, zaman, bicim kavramlarindan UZAK bir NURDUR ! Onun icin bende ISLAM dininden ve yaraticidan bahsedilirken ALLAH teriminin kullanilmasindna yanayim Yilmaz arkadasim ! |
|
|||
![]() bak yukarida cok iyi gidiyordun.. Ama ENIS kardesimize ufak gizli hakaretler ile konuyu saptirma...
|
|
|||
![]() AKILLI OLSUN MISYONERLERE KANMASIN YAHU..
ANASINI SATIM BIZ 40 YILDIR BURDAYIZ (yani ASLANIN yuvasinda) VE BIR TANE HIRISTIYAN OLMUS MÜSLÜMAN ANADOLU EVLADI TANIMADIM ! YAAAAHUUU BIRAKIN BASKALARI ILE UGRASMAYI ! MISYONERLERE HELAL OLSUN ADAMLAR ISI IYI BILIYORLAR. ASIL SORUN BIZIM KARA SIPSIYAH CAHILLIGIMIZDE... ADAMLAR BIZE YAKLASMASINI IYI ÖGRENMISLER.. BIZDE YAKLASTIRMAMAYI ÖGRENELIM ! |
|
|||
![]() war "NUR" einer der populärsten türkischen Schriftsteller MEHR NICHT !
|
|
|||
![]() ...bana AMCA diyebilirsin DON kardesim :-)
O kizlar yinede "MÜSLÜMAN" yani IMAN etmisler... Günahkar olanilirler ama bu yinede onlarin DINDEN ciktigi söylemini kullanma hakkini bize vermiyor!!! Bizim görevimiz o kizlari/erkekleri tek tek bir kenara cekip EN GÜZEL USLÜR ile anlatmak.. Ayrica sen "SÜNNETULLAHA" göre yasa/konus/yaz ve gerisini MEVLAYA havalae et... ÖRNEK ol DON kardesim !!! |
|
|||
![]() ama elestirmeninde uslüpü ve dozu olmali... sende en kizdigim nokta "ESKI DIN" deyip ISLAM karsitlarinin ekmegine YAG SÜRMEN :-((
|