| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yalan konusmayi da birak Kenan, ben senin gibi öyle akademik Hipokrates, pardon gecekondu yeminleri etmem! Kenan, burda binlerce, onbinlerce bu konu hakkinda satir yazacagina bana niye bir email atmadin? Cevap verme, cünkü verecek bir cevabin yok. Gelmedin Kenan gelmedin. Gelmeyen ayaklar da gelmis gibi yapamazlar.. Gelecegim Kenan, gelecegim, ondan sonra böyle dayilanabilecekmisin karsimda yoksa ceketini mi ilikleyeceksin görürüz ![]() Ey Kenan, Aligaycan'a da cikma teklifi yaptin mi? ![]() Geändert von the_last_time (21.06.2013 um 21:48 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Hey Jungs ,
wo bleibt das Niveau ?? nereye tiklasam amk ,o.c ? |
|
|||
|
|||
![]() niveau???
der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen ![]() @oc lastosch olum bi tarih ver birak kivirmayi. burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün. |
|
|||
|
|||
![]() Gelecegim zamani simdiden söylersem kacacak yer ararsin, bi-seksuel Kenan! Zamani geldiginde ögrenirsin Kenan!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Zitat:
Zitat:
senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum. tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim. örnegin: 15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan! Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma! Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan! Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu? Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil. anladik ![]() klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun. bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim. bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim. @arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih veremiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic. ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim. |
|
|||
|
|||
![]() Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!
Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun. @arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin? @Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes þiþesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim? Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum? Klavye faresi seni... Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi.. Geändert von the_last_time (26.06.2013 um 23:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen ne zaman geleceksin ondan haber et. kivirmayi birak. tarih verki buradaki abazalar senin orospucocuklugundan faydalanacagi tarihi bilsin. @arkadaslar fark ettiyseniz devamli tarih vermekten kaciniyor cünkü yine büyük konusup saklanacak delik ariyor. ve burada yine acikca söylüyorum bu orospucocugu tarih vermiyecektir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|