Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 21.06.2013, 21:43
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
ben hep yurtdisinda almanya'dayim diyen sensin.

orospucocugu lastosch ne zaman geliyorsun?

1 hafta sonra? 1 ay sonra? 3 ay sonra? 6 ay sonra? 1 sene sonra? 3 sene sonra?

buradakilerinde senin ne kadar serefsiz bir orospucocugu oldugunu ögrenmek istiyorlar.

ama bilki o söylediklerin dogru cikmazsa anani burada desifre edecegim.

@arkadaslar aslinda kimsenin ailesini burada konu etmek istemiyorum ama bu yaratiga daha fazla ne yapilabilir ki? hiyar kendi agziyla orospucocugu oldugunu itiraf etti. seref denilen birseyde kalmadi. son olarak ailesini desifre edip ondan sonra o sekilde birakacagim.

chp'li oc lastoschun son kivirmalarini seyredin.

ps. kesin bir cevap verecegini beklemiyorum. yine konuyu degistirecek veya baska zaman cevap veririm deyip kacacak.

Yalan konusmayi da birak Kenan, ben senin gibi öyle akademik Hipokrates, pardon gecekondu yeminleri etmem!
Kenan, burda binlerce, onbinlerce bu konu hakkinda satir yazacagina bana niye bir email atmadin? Cevap verme, cünkü verecek bir cevabin yok. Gelmedin Kenan gelmedin. Gelmeyen ayaklar da gelmis gibi yapamazlar.. Gelecegim Kenan, gelecegim, ondan sonra böyle dayilanabilecekmisin karsimda yoksa ceketini mi ilikleyeceksin görürüz , Benim gelmem baskalarinin gelmesine benzemez Kenan..

Ey Kenan, Aligaycan'a da cikma teklifi yaptin mi?

Geändert von the_last_time (21.06.2013 um 21:48 Uhr).
Alt 22.06.2013, 05:05
Benutzerbild von Imogdi
Imogdi Imogdi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Hey Jungs ,

wo bleibt das Niveau ??

nereye tiklasam

amk ,o.c ?
Alt 22.06.2013, 17:51
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von Imogdi Beitrag anzeigen
Hey Jungs ,

wo bleibt das Niveau ??

nereye tiklasam

amk ,o.c ?
niveau???

der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen

@oc lastosch
olum bi tarih ver birak kivirmayi.

burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün.
Alt 22.06.2013, 22:49
the_last_time

Standard

Zitat:
niveau???

der last_time hat selber geschrieben dass er ein hurensohn ist. wie soll man so einen sonst ansprechen

@oc lastosch
olum bi tarih ver birak kivirmayi.

burada yine seni orospucocugu oldugunu herkes görsün.
Gelecegim zamani simdiden söylersem kacacak yer ararsin, bi-seksuel Kenan! Zamani geldiginde ögrenirsin Kenan!
Alt 25.06.2013, 10:27
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Gelecegim zamani simdiden söylersem kacacak yer ararsin, bi-seksuel Kenan! Zamani geldiginde ögrenirsin Kenan!
orospucocugu Erdal herkesi kendin gibi bilme

Zitat:
Zitat von toni
önümüzdeki haftalarda gelecegim. tel verde geldigimde ariyabileyim.

bak yanlis adres veren orospucocugu olsun.
Zitat:
[...]
haftaya geliyorum kocum. bakalim o adreste varmisin yokmusun. malesef numara vermedigin icin seni gelmeden önce bilgilendiremiyecegim. ama merak etme uslu olursan kilina zarar gelmez.
ben sana ne zaman gelecegimi söyledim o.c.

senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum.

tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim.

örnegin:
15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim.
Alt 25.06.2013, 15:32
the_last_time

Standard

Zitat:
orospucocugu Erdal herkesi kendin gibi bilme

ben sana ne zaman gelecegimi söyledim o.c.

senden tarih istememin nedeni burada ne zaman büyük harflerle bu "OROSPUCOCUGUNUN OROSPUCOCUKLUGUNDAN FAYDALANIN" yazacagimi bilmek istiyorum.

tahminen ne zaman geleceksin? verdigin tarihe 1 ay daha ekleyip o tarihten itibaren burada BÜYÜK harflerle senin tarifini yapacagim.

örnegin:
15.07.2013 gelecegim dersen sana 15.08.2013'e kadar zaman taniyip o tarihten sonra tarifini burada yapacagim.
Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!
Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!
Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu?
Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu?
Alt 25.06.2013, 19:22
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Kenan, Allah'a sükür ben soylu bir ailenin asil bir evladiyim. Ne annemi kerhanelerde ararim, ne de babami kiz istetirmek ve kizin duygulariyla ve hayalleriyle oynamak ve daha da fazla ileriye gidip onu kirletmek icin de kahvehaneden baba aramam...

Sen simdi ötüp dur! Zaten Ankara'ya gelmedin, simdi de Almanya'a benim gelmemden korkuyorsun hakli yere.. Simdi atip tut, simarip dur, ama karsina ciktigimda ceketini sana iletirmezsen, bana Levantiner demesinler Kenan!
Bir de benim adim Erdal degil lan, iki de bir bana Erdal deyip durma!

Sana bir insanin annesine küfür etmenin ne oldugunu gösteririm o zaman Kenan! Seni ben bulurum Kenan!
Eyy Kenan, anlat bakiyim, o kizin akibeti ne oldu?
Burda baska kizara da anlatiyormusun böyle acikli hikayeler lan pic kurusu?
ahh erdal ahhh,

dilek'in ismi dilek degil seninde ismin erdal degil.

anladik

klavye kahramani orospucocugu erdal, sen burada alenen anneni tarif edip simdide isin icinden cikmaya calisiyorsun.

bak ben kimseyi tehdit etmem, hele hele internete saklanip senin gibi havlamam. ama havlarsamda dedigimi yaparim.

bak cok agir ve net söylüyorum: sen karsima cikmayacaksin onun icin tarih veremiyorsun. ama bir kere karsima ciksan sadece seninle yetinmem sana bir kardes yaparim.

@arkadaslar bu orospucocugu korkusundan tarih veremiyor. cünkü tarih verse üzerine 4 hafta gecince burada saklanacak delik bulamayacak. zaten korkmasa bana yanlis adres vermezdi bu pic.

ps. aslinda bu picin yanlis adres verdigini biliyordum ama burada onun tarifini yapabilmek icin o adrese gittim.
Alt 26.06.2013, 22:53
the_last_time

Standard

Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!

Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun.

@arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin?

@Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes þiþesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim?

Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum?

Klavye faresi seni...

Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi..

Geändert von the_last_time (26.06.2013 um 23:04 Uhr).
Alt 27.06.2013, 11:37
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Aslinda var ya edecegim küfürlerinin toplamini bir kelime ile geri verebilirim: Kenan!

Sana ben küfür etmeyecekim ama sen baska dilden anlamiyorsun.

@arkadaslari, eger varsa tabii bu müslümamcik kahvehanelerde ihtiyar picleri kiralayip baba diye tanittigini biliyormusunuz kiz istettirmek icin?

@Arkadaslari, bu verdigim adrese gelmeyen deyyus-u ekber-i ben ne yapiyim elime gecirdigimde? Götünde bir efes þiþesi mi kiriyim, yoksa anasinin ve süalesinde ki tüm disilerin bir yerine süt döküp yogurt tutasiya kadar mi calkalayim?

Ya da Zülfikarin iki ucunu bunun bir yerine mi batiriyim ya da minarenin üstüne mi ottuturuyum?

Klavye faresi seni...

Arkadaslari bunun bi-sexuell oldugunu biliyormusunuz? Ehhe ne olacak bastirilmis duygularini ilk firsatta yasayan tarikat sapigidir kendisi..
basiretsiz orospucocugu erdal,
sen ne zaman geleceksin ondan haber et.

kivirmayi birak. tarih verki buradaki abazalar senin orospucocuklugundan faydalanacagi tarihi bilsin.

@arkadaslar fark ettiyseniz devamli tarih vermekten kaciniyor cünkü yine büyük konusup saklanacak delik ariyor. ve burada yine acikca söylüyorum bu orospucocugu tarih vermiyecektir.
Alt 28.06.2013, 09:37
Dallas

Standard

Zitat:
ich fasse mal die unterhaltung zusammen:

1. oc lastosch (oc california) trifft sich morgen mit einer ärztin. diese geschichte hat er alleine in den letzten 3 monaten 3 mal erzählt. ich erinnere euch an die abfuhr die oc lolli von onmyown bekommen hat. damals hat er auch erzählt er würde sich mit einer ärztin treffen. auch mir hatte er vor einigen monaten erzählt er habe am nächsten tag ein date mit einer ärztin. und gestern als er wieder in bedrängniss kam folgte die gleiche geschichte. das zeigt uns doch deutlich dass die berufsgruppe arzt bei oc lastosch ganz weit oben liegt und er hier seine nicht erreichten träume präsentiert.

2. oc lastosch wurde in der schule als king der hurensöhne betitelt. keiner kam auf die idee ihn erdal zu nennen. da fragt sich doch bestimmt der ein oder andere was für eine schule er besucht hat.

3. er zieht den namen von pelin batu in den dreck und behauptet sie hätten was miteinander gehabt und fordert mich auf sie zu fragen. aber als es konkret wird macht er wieder einen rückzieher und behauptet er würde hier den namen dieser frau nicht nennen zu wollen. sind wir jetzt alle banane oder hat er nicht minuten vorher pelin batu ausgeschrieben? vielleicht war er es nicht sondern seine andere persönlichkeit.

4. das niveau bei vaybee ist oc lastosch nicht hoch genung. fragt sich wieder weshalb er fast jeden tag bis tief in die nacht hier ist.

5. er behauptet immer wieder er wäre model. dies hat er auch mal der userin tuvtuv erzählt und sie hat es hier im forum folgendermassen beschrieben. als ich ihn gesehen habe war ich sprachlos. das erste was ich zu ihm sagte war. MEHR ALS FREUNDSCHAFT IST NICHT DRIN. der typ leidet an realitätsverzerrung. soviel zu seinem model leben und die wahrnehmung der frauen.

6. er hätte eine freundin die beim einwohnermeldeamt arbeitet und er werde mich finden und besuchen. wenn er dies nicht macht sei er ein grösserer hurensohn als er es bisher schon ist.

es ist schon kurios wie dumm sich jemand anstellen muss um sich so in lügen zu verstricken.
aber leute seid doch mal ehrlich es macht doch spass solche leute hier vorzuführen
Meine Fresse musst du hier Zeit haben die Leute zu Analysieren.
Antwort