| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() TÜRKIYE GENELI ACILAN SANDIK 25%
AK PARTI 48,4% CHP 27,7% |
|
||||
|
||||
![]() TÜRKIYE GENELI ACILAN SANDIK 26%
AK PARTI 47,8% CHP 27,8% |
|
||||
|
||||
![]() TÜRKIYE GENELI ACILAN SANDIK 27%
AK PARTI 48,0% CHP 28,0% |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bakiyorum hemen siz biz olduk, Cemaatte Akpye oy veren bir sürü kisi olmasina ragmen... gercekler nasilsa ortaya cikacak, kim hak ve halk icin hayirli, dogru seyler yapacaksa onlar kazansin, ben Akpli arkadaslar gibi, Tayyipden baskasi yalan, Fethullah hain demeyecegim..küfürler savurmayacagim( Akpartililer Fethullah Gülen'e cok küfürler savurdu)..Allah, kim Insanlik icin Insanliga faydali sey ler yapacak ise onlari sectirsin.. Beddua konusu da ayni idi. adam kim yapiyorsa diyor, biz yapiyorsak bizim basimiza bunlar gelsin diyor ama Akpliler kendilerine güvenemedigi icin bize beddua etti diyor..Yarasi olan gocunur diye bir laf var, bilir misiniz... Son olarak Fethullah Gülen'in yaptigi yanlisi da söyleyeyim ki küfür edenlere ders olsun; F.Gülen cikip acikca, bu dinlemelerden, paralel devlet olaylarindan benim haberim yok, cemaatten birileri bunu yapiyor ise görevinizi yapin, size karismam demelidir.. Cünkü Cemaatin icinde baskalarina calisan adamlarin oldugunu, ve buna cok üzüldügünü Fethullah Gülen 1995 yillarinda Prof. Dr Ahmed Akgündüz'e söylemis.... Prof. Dr Ahmed Akgündüz ise Risale i Nur Cemaatinin önde gelen isimlerinden ve bugün Ak partiye oy verin diye tesvik eden adam...düsün yani, Fethullah Gülen Ak partiye oy verin diye tesvik eden, kendi cemaatinden olmayan kisiye böyle söylemis.. Geändert von Caka_Bey (30.03.2014 um 21:53 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bütün dünya madem biliyorduda neden bu kadar zahmet edip yaziyorsunuz. demekki kimse takmiyor |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bunu sana hediye ediyorum sana adiyorum büyült odana cerceveleyip duvara as
oooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh das geht runter wie ööööööl su an daha 46% da AKP ama ortalama secim sonucu 45-46 kalir sanirim, harika ![]() ![]() ![]() Geändert von gnadenlos36 (31.03.2014 um 00:56 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Secimi kaybeden capulcular yine deli dana gibi oraya buraya saldirip yakip yikmaya baslar.
ISTANBUL yine AKP dedi, Ankara yine AKP dedi. Istanbul'u CHP zihniyeti hicbir zaman alamayacaktir. Hani nerede sozcu gibi kaynaklarin anket sonuclarinda CHP liderdi? Kendi kendinizi kandirip duruyorsunuz yahu ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ACIKCA YAZACAGIM ARTIK !!
BUNLARIN AKIL DIYE BIR ZENGILIGI YOK !! Beyinleri 12 yilin Tranvasiyla sarsilmis !! Dogal olarak algilama ve anlama mekanizmasinda cok yipranma var ! yani sorarsin anketler nerde diye , onlarda cikartir gösterir :-) Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() kaldiramiyorsunuz iste hazmedemiyorsunuz siz en iyisi 10 tane Talcit yutun belki kendinize gelirsiniz
http://www.haber7.com/yerel-yonetiml...i-ortaya-cikti buda cakma Propaganda cikti YANI YALAN ![]() sahte oy tasiyan minibüs CHPnin cikti http://www.haber7.com/guncel/haber/1...c-chpnin-cikti ![]() serfsiz iste CHPye serfsiz demezsinde ne dersin burada gelmislerde Koyun, Cahil Akil Zenginligi yok mok felan fisman diye inlersiniz Bunlarin hepsi sizsiniz aslinda kendilerini entel zaneden Entel MAGANDAN Geändert von gnadenlos36 (01.04.2014 um 16:29 Uhr). |