Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.06.2013, 12:09
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
demokratik tepki nedir dün ankara görmüstür.

bir tek karincaya bile zarar gelemden yüzbinlerce insan basbakani karsiladi.

20 km insan kuyrugu basbakani karsilayip bu gezi parki saldirganlara karsi tepkisini gösterdi.

ps. gezi parki ve cevreci arkadaslarim üzerine alinmasin. onlar polise tas atmadi ve kamu malina zarar vermedi, malesef onlarin tepkisini politize ederek kullananlar var.
Polisler ilk zamanda o ögrencilere orantisiz güc kullanmasiydi bugün öyle bir protesto eylemi olmazdi.. Mesele etki tepki meselesi, ama senin "o tahsilli seviyen" bunu algilamaya yetmez...
Alt 11.06.2013, 12:52
Ardan123

Standard

Bu olay coktan rayindan cikti. Adam gibi protesto etmek istiyenin bas üstünde yeri vardir Türkiyede. Ama artik bunlari kiskirtan solcular, komunistler ve PKK bozuntulari. Artik dagda degil mücadele, sehirde mücadele.
Milletin devletin is yerini kundakliyarak polisin sert tepkisini hak ediyorlar, hatta az bile. Malesef kurunun yaninda yasda yaniyor.
Alt 11.06.2013, 13:45
the_last_time

Standard

Alt 11.06.2013, 18:03
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Eylemcilerle ortaligi karistiran provokotörleri ayirt edelim. Eylemi baslatan dogayi Seven tahsilli vatansever üniversite ögrencileri. Ama ortaligi kimler karsilastiriyor Kim bilir
Alt 11.06.2013, 18:09
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von Ardan123 Beitrag anzeigen
Bu olay coktan rayindan cikti. Adam gibi protesto etmek istiyenin bas üstünde yeri vardir Türkiyede. Ama artik bunlari kiskirtan solcular, komunistler ve PKK bozuntulari. Artik dagda degil mücadele, sehirde mücadele.
Milletin devletin is yerini kundakliyarak polisin sert tepkisini hak ediyorlar, hatta az bile. Malesef kurunun yaninda yasda yaniyor.
aynen dedigin gibi.

bu solcu kesim uyandik artik diyor ama asil uyananlar baskalari.

arkadaslar sahada calisma yapiyor ve bircok sol kesimden insanimizi aydinlatti.

sivil direnis adi altinda hükümeti devirme sevdasi bunlari kör etti. atatürk anitina apo posteri asiliyor. bu posteri temizleyen oradaki sarhos capulcu degil!!! yine türk polsi temizledi bu rezaleti.

bircok CHPli bu olaylardan sonra partilerine sirt cevirdi.
Alt 11.06.2013, 18:15
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von sevtap05 Beitrag anzeigen
Eylemcilerle ortaligi karistiran provokotörleri ayirt edelim. Eylemi baslatan dogayi Seven tahsilli vatansever üniversite ögrencileri. Ama ortaligi kimler karsilastiriyor Kim bilir
evet 200 kadar siddet kullanmadan eylem yapanlarin arasina Sodep, Ödp, Chp, Bdp, Tkp, Edp, Dsip karisip olaylardan nemalanmak istiyor.

bu partilerden cevrecilerde rahatsiz. gezi parki cöplük oldu. bir agaci yaktilar, her tarafta kirilmis bira siseleri.

bu olaylardaki 90% serefsiz, sadece 10% cevreci ve gezi parkini korumak icin orada.

atatürk anitina dün gece apo posteri asildi. bu posteri oradaki eylemciler niye cikartmadi?
bu serefsizligi ve rezaleti türk polisi bugün sabah temizledi!!!

o kadar atatürkcüyüz diye gecinen sol kesim aslinda atatürkü amaclari icin kullaniyor. bunun hesabini sandikta verecekler.
Alt 11.06.2013, 19:08
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von lafebesi Beitrag anzeigen
Bir cuval Kömüre, Makarnaya ve Pirince hala oy veren halkimiz var ne yazikki cok haklisin.
Ne halkmis arkadas. Kimse bana komur, makarna dagitmadi. Bu dedikodularin kaynagi nedir bilmiyorum. Komur, makarna efsanesi nereden cikti merak ediyorum.

Her parti siyasi propaganda yapar ve bir seyler dagitir. Vaatlerde bulunur.

Kemal Kilicdaroglu (genel mudurlugu doneminde SSK'yi batiran isim-kanitlari var), CHP lideri olmadan hemen once dugun salonlari gibi kucuk yerlerde konusma yapardi. Her birine ort. 200 kisi giderdi, boyle 3 konusmasina katilmistim. Hep vaatler hep vaatler.

Hic unutmuyorum, secim zamani yaklasinca da her eve 600 TL maas baglayacagini soyluyordu. Bu vatandasin oyunu satin almaya calismak degil midir? Ayrica AKP *zaten iktidardayken* insanlara bilgisayar, komur vb. yardiminda bulunmasinin ne sakincasi olabilir? Su ana kadar vaatlerinin hepsini gerceklestirmeye yakin parti AKP'dir. Bunu kabul etmek lazim. Marmaray'i kimse hayal bile edemezdi, denizin 62 metre altindan tup gecit. Insasi sirasinda bizzat bulundum.

Turkiye'de mi yasiyorsunuz ya da burada kac sene yasadiniz bilmiyorum ama biraz tecrube iyidir. Cok sey degisti.

AKP propagandasi yapmak istemiyorum Zulfiqar gibi. Gezi protestolarina bakarsaniz Turk bayragi haric butun flamalari ve bayraklari gorebilirsiniz, TKP ve turevi komunist partiler, TGB, BDP, PKK, DHKP-C, IP... goren de Sovyetler'de yasiyoruz sanir. Ortalik sari-kirmizi orakli flamalardan gecilmiyor. Bir de AKP mitinglerine bakin Turkiye bayragindan baska bayrak gorebilecek misiniz. Gezi protestolari tamamen IDEOLOJIK yapi halini aldi. Unutmadan, bu protestolara destek Turkiye'de %1 bile degil.

Bir soru. Son 10 yilda neden 500 000 Turk almanya'dan Turkiye'ye dondu acaba?

Geändert von BosphorusTaurus (11.06.2013 um 19:12 Uhr).
Alt 12.06.2013, 02:49
Benutzerbild von Capulcu
Capulcu Capulcu ist offline
Benutzer

Standard

su an yine Taksim ve Gezi Parki de yogun mudahale var

CNN International 2 saaten beri Taksim den naklen yayin yapiyor

Yorum lari su oldu :

"Persembe günü Hulya Avsarla görüsecek,
bu Obama'nýn Wall Street isgaliyle ilgili Kim Kardashianla
görüsmesi gibi birsey"

thank you
CNN & Ivan Watson

bizim tüpgazi basini koyunlar belgeseline devam
Alt 12.06.2013, 08:08
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Simdi en akilli davranis olaylari büyültmeden can ve mal sagligi icin davranmaktir. Demokratiye uygun sekilde secim vakti Herkes tepkisini göstersin bizim kaybimiz kimin yararina?? Olaylari CIG gibi büyütmek ülkemizin halkimizin zararinadir
Alt 12.06.2013, 08:15
crs79

Standard

Su fransiz usulü yazi tarzini anlamadim Bosphorus,tartismayi lastik gibi uzatmissin,karsindakiyle neredeyse hasirnesir olacaksin.Senin ki tartismadan öte,boy gösterisine dönmüs.

@herkes
alta isimlerini yazdiginiz örgütler,ekolojiyi isliyorlar manifestolarinda.eger bin agac ekilecekse ugruna bir agac feda edilir (yakilan agac) bu degismeyen gercekliktir,
"cöplerini yerlere atiyorlar", herifler sanki piknik yapmaya gitmisler gezi parkina,savasa,direnise kavgaya giden cöpünd erdine düsmez.kahpece planlar yapan bu tür olaylardan nemalanmaya calisir.
"raki,bira,icki siseleri atiyorlar camii bahcesine".atarlar,eger o camii allaha ve halka hizmet etmeyip AKP'ye hizmet ediyorsa fazlasini bile yaparlar.Allah onun günahini siseyi atana degil,siseyi attirana yazar (eger adaletliyse).

bayrak,devlet,sistem meraklisi olmussunuz...toprak ve üzerindeki halktir önemli olan,elli tane bayrak cizeyim size,mevcut bayraktan güzel olan sistemi isleyisi bes para etmedikten sonra bi boka yaramaz o bayrak.

yikin artik su bön bön düsüncelerinizi... sizleri okudukca konustugum dilden,etnik kimligimden utaniyorum.bu kadar kas kafali,geri birakilmis,haksizliga inanan,katliamlari mesrulastiran,milliyetine asik olan bi topluluk görmedim,PKK terör örgütü olmasina ragmen sizden daha cok humanist
Antwort