| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Birak bu isleri Rake ne oldugunu yeterince kanitladin, sen halinden utanmiyorsan daha ne diyeyim. Sen FOTO GALERI ve VIDEO'yu izledin mi gonderdigim linkleri?
Bu arada bana artik ''boss'' dersen memnun olurum ![]() ![]() Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 19:53 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kacak elektrigi kullananlar = guneydogu bolgesi = Kürtler = BDP'li dedim. BDP'yi destekleyenlerden de nefret ediyorum dedim. Kacak kullanmalarindan ayrica nefret edilmeleri gerek haklisin. O zaman hem kacak elektrik kullanan Kürtler hem BDP'yi destekleyenlerden 2x kadar nefret ediyorum. Kaybol simdi. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Benim dedigimi kopyaliyorum: Zitat:
![]() Kürtlerin benden farki yok demedim, ULKESINE, TURKIYE'YE BAGLI VE SAYGILI KURTLERIN BENDEN FARKI YOK dedim. Su 10 bilinmeyenli bir denklem degil, nasil bu kadar zorlandin anlamak icin ben de onu anlamiyorum. Ya da senden cok mu sey bekliyorum? x= 2 y= 3 x + y= ? Bunun cevabini verir misin? Hic bilinmeyenli denklem, tek bilinmeyenli bile degil. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Toroslarda firtina Bolu daginda kar var Istanbul'da sevdigim yanar yürekler yanar.. Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az.. Bu sözlerden sonra galiba en dogrusu kendini Bogaz köprüsünden asagi atar, ya da "Kanal Istanbul'dan" Geändert von the_last_time (23.05.2013 um 22:48 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() benimkide is,ilyas salman'in köse yazilarini takip eden birinden daha ne beklenebilinir ki. PKK yanlisi kürtler senden daha cok baglidir bu ülkeye, ülke derken sistemleri icine katmamak lazim degil mi,memleket diye tanimlayalim en iyisimi biz bunu. Iskence hanelerde,türkiye devrimi icin direnenlerin büyük bir cogunlugu kürt.Herif IÜ'den, ODTÜ'den istikbali garanti olan universitelerden memleket sevdasi yüzünden hic tereddüt etmeden vazgecti,sizin sadece torpille girebildiginiz üniversitelerden vazgecti.Soldaki kürtlerin gücü sayesinde türkiyedeki fasizm duvari delik desik edildi.Halk nefes alabiliyor.sen tirnak kadar mücadele etmemissindir insanlik,memleket ve topraklarin ugruna sadece kafatasci bi politika güdebildin. Inkar cok sizde,UNi bitir dagda kus avlar gibi insan avlarsin.ne tür bi yalansa artik. insaat sirketini sirketlerini birakir bize daha dogrusu internette bir cok forumda ahkam kesersin.at yalani öpeyim halani derler buna.... Siz perincekciler,önce nasil bi degisimle bu sekil ucube hale geldiniz onu tanimlayin.Kendi ucubeliginizin farkinda olmadan bide 1 mayista alanlara inersiniz ya,allah belanizi versin diyorum baska ne diyeyim.günümüzün NPD örgütü gibi hem sosyalist hem ulusalci...bicimsiz ucubeler sizi... lem,kendine küfür ediyon 20 yil önce cakma BOSS giymeye utanirdi cocuklar.ACILIMI SENI ÜZER. öptüm la seni,allahin nasyonal sosyalisti...kafayida kazit bi ara toplum sizi teshir edebilsin ![]() Ps: saksakcilar gazi verdikce iyi sisiyon lem,B.O.S.S.'in acilimi gibi ![]() Geändert von crs79 (24.05.2013 um 06:50 Uhr). Grund: B.O.S.S. tanimlamasi ve saksakcilarina ek olarak ;) |
|
|||
|
|||
![]() BosphorusTaurus @
Rake gibi kisilerle ciddi konusulmaz, cünkü en normal konulari anlamakta güclük cekiyorlar. Yada anlamamis gibi yapip konuyu baska yere saptiriyorlar. Onla herkes dalga geciyor zaten. Esas böyle kisiler türkler icin utanc verici. Fikirleri baska olsa hadi neyse, yine konusa bilinir, ama dürüst degiller, her taraflari yamuk. Kendilerinin birde baskalari icin aynisi demesi ne kadar komik duruma düsürüyor onlari. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Bu ulkede ne torpiller donuyor bir bilsen, ozellikle Kürtler arasinda. Ozellikle onlar devlet dairesinde calisinca. En basitinden insaat sektorunde. Ama dunyadan haberin olmadigi gibi Turkiye'den de haberin yok ![]() Bilemedin niteliksiz eleman, hayatimda 1 Mayis'a katilmadim. IP'ci de degilim Perincekci de. AKP'ci de degilim CHP'ci de. Belli bir parti gorusum yok, senin gibi at gozluguyle bakmiyorum olaylara hangi partinin yanlisi varsa elestiriyorum dogrusunu takdir ediyorum. Dunya insani olmak boyle bir sey. Perincek avrupa'da sozde ermeni soykirimi yoktur dedigi icin uzuldun mu? b.o.s.s. demedim boss dedim. Bu basligin amacini anlamadigin gibi bunu da anlamaman sasirtici degil. Ama boss demem bile sana bazi seyler hatirlatiyorsa senin adina uzuldum, insanin akli neyse zikri de oymus. :-/ senden nefret etmiyorum sadece yazik diyorum. Biraz gelistir kendini oralarda. Egitim filan gor, guzel bir hayatin olsun, PKK propagandasini bir kenara birak, evlen guzel bir ailen cocuklarin filan olsun. Ugrasma boyle seylerle. Hic sana gore degil. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Maalesef bazilari basit bir 19 Mayis basligini sabote, manipule etmeye gelmisler ve bu israrlarini devam ettiriyorlar. Provoke amacli. ''trollluk'' deniliyor buna. Internette cokca rastlanan bir sey. Karsi tarafi sinirlendirme amacli, ''irrelevant'' yani konu disi mesaj ve kavgalarla basligi hedefinden saptirmak, laf olsun diye konusmak anlaminda. |