| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() väöksdjv pwdofjsqdio w
|
|
|||
![]() bir tanesiydi.... yahu adami anlayacak beyin yoktu millette... kalkmislar adami cezalandirmaya... sanki herkes Jandarma....
Genetik dandiklik dahlen var bizde... zamanla kaybolur |
|
|||
![]() anlayana ben hayatimda rastlayamadim... haaa bu demek degildirki ben 100 de 100 biliyorum... gayir bilmiyorum... ama bir ortak anlayis istiyorum....
Yani bir Yasar yada Süleyman Hoca bir arya geldiklerinde birbirlerini öldürmeden seylerini kesmeden medeni bir sekilde tartismalarini istyiorum.... ama Hocalarda ne himet vars.. bir araya geldilermi sanki birbirlerini öldürecekcesine üstlerine cullaniyorlar... Bu da benim görüsüm cocukluklarinda aldiklari o eski kokusmus din egitiminden kaynaklansa gerek... öyle kolay degil Hurafetleri insanin vucududa atsin |
|
|||
![]() Ama ABD yi asker olarak Suuidi Arabistana yada KUveyte yada diger Islam Ülkelerine sokan yine Müslümanlardir... neden hic bir baska Ülke bizim devletimize asker yada baska bir sey sokmaya cesaret edemiyor...
Hiristiyanlar yada kafirler her zaman topraklarini elinden almaya yeltenecektir... hazirlikli olmak ve dimdik ayakta durmak lagzim.... Eger günün birinde tüm Islami Hurafet Alemi biz haris bunu anlarsa belki o zaman kiclarini Emperiyal devletlerden kuratrir |
|
|||
![]() bizler ancak gözlemleyerek bir seyler diyebiliriz... kafir suclamalarin en dorugudur....
Biz nerden bilecegiz kafir kim yada tam anlamiyla Müslüman kim..... Eger Bakara 62, Maide 69 belirtilen Salih AMel kavramina bakarsak bizlerde cok iyi bir b.. olmadigimiz acikca belli... dünyada felaketler oldu Islam Alemi seysini takmis cebine Hiristiyanlar versin diyor... Hiristiyanlar verdiler ama Allah katinda Bakara 62 ide belirtilen sekilde Salih AMel yaptilar... ve Allah katinda has mükafatlar kazandilar... Simdi bunlar kafirmidir... ASLA.. Kuran kitaplarina Ehli Kitap dedigi bir kisim toplum kafirmi oldu simdi..... ??? Bence Islam toplumu bu cercevede daha cok kafirdir |
|
|||
![]() anlamayan yok.. Tanri Allah ile es deger degildir.. biliyoruz. ama kendi dilimizde Tanri denilmesinde bir hata görmüyorum
|