Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 28.07.2005, 18:53
unknown

Standard 5 kisi mi ?

Bizim konserlere ortalama 100-150 kisi geliyordu. O halde Münih su anda önde
Alt 28.07.2005, 19:25
airdem

Standard Musti ist cool! :) o.T.

ohne Text
Alt 28.07.2005, 21:22
ebrucuk07

Standard Deniz Seki - Ask Denizi

Masal - Albümün cikis sarkisi, harika, sözleri cok anlamli, harika bir ses yine kanitlanmis

Mutsuzum - schöner Song, verschiedene Instrumenteffekte gut eingesetzt, geben dem Song den letzten Schliff

Üzgünüm Askim - Im Tangostyle, sözler cok uymus sarkiya, harika ses

Zuluf - a la turca song, yani eski sarkilarda birisi herhalde, gefällt mir nicht wirklich

Affedemem - eintöniger Song, nicht wirklich besonders aber sehr angenehme Stimme

Aman Aman - seninle hic konusamaz oldum bak bu günlerde, farkindamisin bey efendi askimiz dillerde *sing* gefällt mir sehr güzel bir ses yine söyliyorum

Aglamak Yok - dünya bir sekil *sing* schönes Lied, einfach mitzusingen, harika bir ses!!!

Bir Avuc Ask - yine bir güzel ask sarkilarindasn biri, wird begleitet von einem Flügel dann ein Umschwung ähnelt einem Song aus den 80ern

Birakma beni - mein lieblingssong auf dem Album, rock tarzinda fakat kulaga cok hos geliyor

Doyamadim - albümün en güzel sarkilarindan biri "Birakma Beni" sarkisina cok benziyor,m kulaga da cok hos geliyor
Alt 29.07.2005, 00:21
tiktak

Standard Vallah...

...ne yazik ki Bremen önde degil arkadaslar! Ich oute mich im Namen der Stadt.
Ich glaub ich muss nach München oder die Rockbands müssen nach Bremen! hehehe

Lg
Tiki
Alt 29.07.2005, 09:30
unknown

Standard ..

duman konserinde saymistim bi 100 kisi felan herhalde. kocaaaaaaa berlinden yani, bu kadarcik.

zaten ben bu sehre geleli rockcilarin ugradigi felan yok buralara.
ama gelsinler yaa, gelsinler de kulagimiz senlensin, alem müzik görsün )
Alt 29.07.2005, 14:58
unknown

Standard Duman"a sadece 100 kisi mi ?

Ayip ya. Bizim grubu izlemeye bile daha cok insan geliyor. Athena"yi izlemeye 250 kisi filan gelmisti. Anladigim kadariyla Berlin"deki Türk gencligi rock"tan anlamiyo abi

Duman buraya yani Münih"e gelse rahat 200-250 kisi toplar.

Ben de Münih bu konuda cok geride saniyordum, tahminlerimin tersi cikti. Köln"de durum nasil acaba ?
Alt 29.07.2005, 15:51
unknown

Standard keske saysaymisim :)

ya saymadim tabii de.
demek istedigim, cok az kisi vardi. 100 den fazlaydi belki.

bu soruyu soran cenkop ki$isinin de kendi grubu var herhalde. sayfalarina baktim. herseyi yak i indirdim. dinledim. begendim
sarkida bissürü yanlis yapmislar, o ayri. sözlerinde yani.
kendi sarkilari var mi, onu da merak ettim. sayfada bisey yazmiyo cünki.

bir de
buralarda rock dinleyen adamlar olsaydi, özcan deniz, ismail yk, cankan, dabada dabada diyen adamlar, yurtseven kardeslerden sonra bi tanecikte rockci gönderirdik türkiye ye. ama yok. bakin.
Alt 29.07.2005, 16:10
unknown

Standard Kesmeshekerin sorularina cevap!!!

Iyiki acmisim konuyu. Rock muhabbeti acildi, cok sevindim. Evet dostum, Senkop diye grubumuz var Nürnbergte, Herseyi yak sarksinin sözlerine gelince, degistirdim biraz sözleri. Evet kendi sarkilarimiz da var. Sayfamiza baktiysan, iki tane ingilizce, Senkop sarksi var,Rain ve My world of love adinda.Sayfamizdaki sarkilar sadece Demo kayitlari.Türkce sarkilarimiz da var, tabii ki. Onlari da cikarmayi planladigimz ingilizce, türkce Albüme koyacagiz.

Hadi bysee

Cenk Aksu
Alt 29.07.2005, 16:21
unknown

Standard Türkiye"ye buradan rockcu yollayamayiz

Istanbul ve Ankara"da o kadar iyi gruplar var ki, buradan oraya giden rockculara kiclariyla gülerler ancak .

Ismail YK, Yurtseven Kardesler, Özcan Deniz, Saksuka gibi tipler konser verince 1000 kisi izlemeye gidiyor, ama live rock konserlerine gidenlerin sayisi 200"ü gecmiyor, e dogal olarak bu kisileri Türkiye"ye yollamanin da bi anlami kalmiyor, dinleyecek adam yani albümü satin alacak adam yok cünkü .

Ama bekleyelim belki durum degisir. Bundan 3 sene önce Almanya"da türkce rock yapan grup yoktu. Simdi bildigim kadariyla 7-8 tane var. Bunlarin 4"ü Bayern"de her ne hikmetse . Hatta Münihte türkce jazz yapan bir grup bile var, bilmem anlatabiliyor muyum eheheh ).
Alt 29.07.2005, 16:31
unknown

Standard Slm Executive

Burdan Türkiyeye Rockcu yollamamiza gerek yok zaten.Biz buralarda iyi isler yapalim.Bulacak olan bulur bizi zaten..

Bence!!!!!
Antwort