| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() haricinde, simdi uhud"da tekbir getiren müslümanlari düsündüm ve senin yazini okudum, ve hicte uygun görmedim. keske peygamberin hayatini daha iyi anlamak icin daha iyi okusaydin. o 23 senelik bir mücadelenin icinde 53 yasindan sonra savas meydanlarinda Allah"in dini adina savasti, insanlarin öldürülmesine sebep oldu.
hicte hos bir görüntü degil bir peygamber icin. ama bush binlerce insani katledince kimse cikipta yaw bu böyle olurmu bu ne zülüm bu ne alcaklik bu ne serefsizlik diyemiyor. demiyor. sunu belirteyim savasipta ortalikta kan estiren söyle metin kaplan tipi müslümanlarin mücadelesinden bahsetmiyorum ben. fakat bu ayirimi yapabilmek lazim. bir dangalaklarin cikarlari ugruna sürdürdügü bir savas birde samimi Allah"in salih kullarinin yaptigi mücadele var. |
|
||||
![]() Allah"tan acik emir var iken? kuranda bu konuda da ayetler var. önce savasi isteyip gelince caymak isteyenler hakkindaki ayetleride bir oku.
prensip olarak bu kesin öyledir dünyada hicbir normal insan ölüme öldürmeye evet demez. ama gereginde insanligin kurtaricisi bile böyle bir eylemde bulunmak zorunda idi. |