| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() (A) Milli Futbol Takımı"nın aday kadrosuna çağrılan futbolcular şöyle:
Rüştü Reçber, Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Volkan Demirel, Servet Çetin, Deniz Barış, Serkan Balcı (Fenerbahçe), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Tolga Seyhan, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor), Bülent Korkmaz, Hasan Şaş, Necati Ateş (Galatasaray), Kürşat Duymuş (Çaykur Rizespor), Ömer Çatkıç (Gençlerbirliği), Okan Buruk, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Inter), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Hamit Altıntop (Schalke 04), Halil Altıntop (Kaiserslautern). Vallah bu yanalin futboldan anladigni hic zannetmiyorum. forvet olarak tuncayi,fatihi, nihati necatiyi ve halili almis... aralarinda birtane santrafor yok. simdi bu oyunculardan hangisi hakandan daha cok basarili?? yanal will einfach der presse zeigen, dass er es auch ohne hakan sükür kann..aber nach 2-3 spielen, wird er nur durch den druck der medien hakan wieder spielen lassen. hoffe mal, dass er bis dahin nicht mehr coach ist. bülent ist ein super spieler...aber er hat keine minute gespielt und trozdem im kader??? tolga war seit monate verletzt, aber trotzdem im kader. |
|
||||
![]() kes bu benim bahsettigim seyler 1-2 haftalik veya 1-2 aylik seyler degil. Taaa senelerden beri Besiktas taraftari özelliklede CARSI grubuyla 90 dakika hic susmayan tezahüratlariyla bilinir. Belki yasindan dolayi bunlari hatirliyamiyabilirsin normaldir.
Bir gs li Ilker Yasin bile dün öve öve bitiremedigi Taraftari sen nasil ne özelligi vardi ki dersin anlamadim. Golü tabi ki Taraftar atmiyor, atsa zaten her sene biz sampiyon olurduk. Ama Taraftar dedigin sadece iyi günde takimin yaninda olan degildir. Biz askimiz zaten herzaman o futbolculara degil, askimiz o renklere ve o formaya. Su an oyuncularimizin performansina bakarak tezahürat yapsak stadda ses cikmazdi. biz 90 dakika destegimizle futbolcularada ders veriyoruz, askimiz size degil o renklere diye. Ali Sami Yen olayina gelince, sen gelip Besiktas taraftarinin ne özelligi var diyorsan bende dogal olarak sana kendi tuttugun takimin taraftarini örnek veririm. O Hagi li döneminizde tribünler resmen tiyatro salonu gibiydi yalan mi ? Belki bir 10-15 dakika tezahürat okadar. Besiktas taraftari türkiye tartisilmaz 1 numaradir, bunu herkes kabul ediyor zaten. |
|
||||
![]() Size de bu yenilgi, konusmaya firsat verdi konusun bakalim
![]() Simdi gelelim asil meseleye.. Yani ne olsun simdi Fener Tv de o mactan sonra? Imam cagrilip mevlüt mü okunsun yoksa mum yakip yas mi tutulsun? Fener tv her zaman eski maclari gösteriyor takip ediyorsan, o gün de tam o maca uyan bir mac gösterdiler. (Yani o zaman nasildiiii, bugün nasil gibilerinden). Ne var bunda bu kadar konusulacak anlamadim? Hem bu yenilgi feneri yikmaz! daha önümüzde 4 mac daha var. Hem sen haram islemiyor musun bir GSli olarak Fener TV´yebakmaya? ![]() GS TV yok ama bende 6-0 hizlandirilmis facianizdan sonra bi sitenize bakayim dedim. Aslinda ORADA teselli amacli konular vardi. Her neyse, dua edinde, bundan sonraki maclari da karsi takimlar alsin, yoksa nasil konusacaksiniz? ![]() ////////////|\\\\\\\\\\\\ F E N E R * * * B A H C E \\\\\\\\\\\\|//////////// |