| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() harbi üzülüyorum....teker teker kayiyoruz avrupa arenasindan...
insallah bjk ve trabzon daha iyisini yaparlar da, futbol zevkimiz körelmez |
|
|||
![]() gülecek.....
Genclerin sanki ayklari yamulmus.... adamlar o kadar gol pozisyonundan bir tane bile atamadilar... admlar kendi kalesine attilar..... Vallahi biz seyircilere cok cok yazik oluyor.... Bu aksam diger iki takim daha var...... tahminim hepsi elenecek...... und das wars dann mit dem möchte gern groß sein..... ayni AB ye girmek gibi....... Selamlar Enis |
|
|||
![]() Atatürk - sabanci - mutlu - basbakan hepsi ne yazik fenerli/ydi dimi ?
sizden kim cikti ? yilmaz - apo Ama bunun önemi yok zaten .. Kim hangi takimi tutarsa tutsun.. maglubiyet yedik,fare gibi cikdiniz deliklerinizden kritik edeceginize küfür ediyorsunuz,,size zaten yakisan budur yaziklar olsun size ve türkiyeye verdiginiz hizmete.. basladiniz antifenerbahce kampanyanizi cünkü kupa kazansaniz bile taraftarlar fenerbahce den ayrilmiyor.. dahada destekliyor ve cogaliyor.. ne yapmak gerek ozaman ? cevap : pislik isterseniz 50 kupa kazanin..herkez biliyor bunu : SIZDEN ADAM CIKMAZ ultraslan diger takilardan bin kat cikar sizden cikmaz ömür boyu Fenerli cünkü ömür boyu Efendi |
|
|||
![]() ligimiz icin cok kötü hafta bu
ama daha bekliyelim,,,ts"dan umudum var bjk garantilemesi gerek.. hadi hayirlisi |
|
|||
![]() ilk defa duyuyorum/okuyorum bunu
![]() bizde cogu hep fenerli ![]() ama ayak yapmiyorum niye yapayim,,das bestätigt nur eins : wir sind wer ![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() büzük
|
|
|||
![]() hele sükür puan alabildik
|
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Hauptsache weiter Herr Modi, es kann nur besser werden&am Sonntag gibts den nächsten Sieg für EUCH:-)
|