| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() kominizme ve diktatörlükten biraz daha iyi bana bir zamanlar bir devrimci kominist söyle demisti.
biz koministler kendi kendimizi batirdik kapilazimimde kendi kendi icinde bogulacak ve nereye gittigini bilmiyecektir. ,adam biraz dogru söylemisti 7,8 sene oluyor o sohbetimiz. birde benim anlamadigim senin su demokrasiye karsitligini neden askhalil ve yoldaslari karsi cikmiyorlar :=))) |
|
||||
![]() 80 senedir kadinlara verilmeklen övülen TC sisteminin bekcilerini dün sokaklarda gördüm.
Kadina tekme tokat jop lan vuranlar ne kadar kadin haklarina saygililarki. Gidib Urfadaki kadinlarin haklarina sahib cikiyorlar. |
|
||||
![]() ne kadar iyi insanlarki muahahahahahahaha
sizlerde bir iki kisinin dediklerine inaniyor hemen Islama baska kilif cekmeye basliyorsunuz. hem o terör dedikleri kisiler kimler biliyormusun cogu vahabi onlarda ehli sünnete karsilar. |
|
||||
![]() diye yirtarim yaw! :-)
acik acik desene katdesim islam demokrasi ile bagdasmaz..ben demokrasi istemiyorum diye..ben allahima mutlak teslim olurum gerisi insan haklariymis,demokrasiymis benim icin fazla önemi yok diye acik söyle!,ne lafi evirip ceviriyorsun?? also tut mir leid dass die Moslem in Nahosten das Wort Demokratir immer in Verbindung mit amerikanischer Bomben zu hören bekommen; tragischerweise nimmt gerade einige aarabische Länder die Wahl im Irak als Vorbild; in Arabien wird esrtmal kommunalwahl stattfinden..Äqyptisce Mubarek verspricht und lässt ein opposition kandidat gegen sich zu, Es waren aber keine Demokraten,die Mr. Bush gewählt haben, sondern waren fromme religiöse Menschen und Patrioten Bush fühlt sich von Gott berufen,pflegt gute Bezihungen mit Kirche usw.. Christentum wird mehr missbraucht als Demokratie.. |
|
||||
![]() bos senin.. sadece muahhahaha.. vs..?? bist du im Pubertätsalter?? Saygisiz kustah sey! lahana, laz bilmem ne konusmalari yapan.. bombos bir insansin.. yazik! ONCE kendini bul, kafani doldur oyle gel.. herseye nane olmak tabi kolay.. ama verimli hicbir sey duymadim agzindan...
|
|
||||
![]() ... "der sich um die Anwendung islamischer Normen auf westeuropäische Verhältnisse bemüht??? bemühen= ist nicht gleichzusetzen mit machen... Er symbolisiert und predigt nur die Uvereinbarkeit... yüce Allah DOGRU ALIMLERIN YOLUN ACIK ETSIN INSALLAH...
|