| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() ben uzun zamandir ayni seyleri burada söylerken ZULÜM edenler coktu.... ama eninde sonunda evrensel gerceklere herkes gelecek...
Bak bu Politika acisindanda böyledir..... ortada olan gerceklerde zerre kadar kayma olmz |
|
|||
![]() biloemezken sen nerden bileceksin ?????
Eger biliyorsan demekki sen Allahsin...... Eger Allah isen neden acizane birada Forumda küfür ediyorsun..... yoksa möchte gern Allahmisin sen ??? |
|
||||
![]() Dini inancin neyy teknoloji harikalarmi yaratttin.
Bir iki batili kadin haklarini savundu diye sendemi savunmak zorundasin hem o kadin haklarida kac para ediyor. Gitsinler hayvan gibi satilan kadinlarin haklarini savunsunlar :=))) Bak senin demokratik ülkelerin para yüzünden dünyada döktükleri kanlari göremiyormusun. Görmezsin bir ateist bir alevi bir solcu bir kominist olur kendini birsey sanarsin. BENIM GÖZÜMDE INSANA TEPEDEN BAKAN ZÜPPELERDEN FARKLI DEYILSINIZ |
|
|||
![]() Peygamber bile kimin kafir oldugunu
biloemezken sen nerden bileceksin ????? Eger biliyorsan demekki sen Allahsin...... Eger Allah isen neden acizane birada Forumda küfür ediyorsun..... yoksa möchte gern Allahmisin sen ?????? ------------------------ Nasil bir din anlayisi ki bu Ayetlere dayanarak beni kafir ilan ediyor...... Demek benim simim Kuranda geciyor...... vay be ben neymisimde haberim yok...... Yahu su senin Kuranda ismim gectigi yeri bana gösterebilirmisin....... ????? Demek ben ölümsüzlestim........ |
|
||||
![]() sen yaw..bak mischko eskiden osmanli zamaninda bile din devleti varken dini ve allahi elestiren ne siirler yazilmis..oku bak
<a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2005/03/02/yazar/altan.html" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2005/03/02/yazar/altan.html</a> |
|
||||
![]() BANAAA GÖSTERR NERDEE YAZIYOR ZAMANSAL OLDUGUNU PEYGAMBER NERDE ÖYLE DEMIS BELGEN NERDE
GÖTTEN OSURUP AGZINDAN SICIYORSUN LENNNN BIR IKI KITAB OKUMUSUN DIYE KENDINI NE SANIYORSUN BURAYI BABANIN TARLASIMI SANSIDN NERDEE LANNN BELGEN NERDEE KURAN ZAMANSALMIS NERDEEE BELGENNNN |
|
|||
![]() Allaha inanan insan yeryüzünden eksik olamza ki.....
Papst Johannes Paul II bile Allaha inaniyor...... ama o Müslümanmi ???? Hayir degil...... ama aslada kafir degildir, cünkü Allahi ve sistemini inkar etmiyorki.... o daha cok gözlemlkeyerek Islami red ediyor..... Bende ayni bende hem Hiritiyanligi su anki haliyle ve Islamiyeti su anki haliyle Allah SIRK kosmakla es degerde tutuyorum... ve öyledirde.... Sen olk önce kavramlari ögren.... kafir nedir, Islam yada Kuran kelimeleri nedir... usw. usw.... Baska türlü Islamiyeti ve Allah katrindaki dini anlayamazsin |