| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() korkma.. basbakanimiz özal da vaktiyle "anayasayi bir kez delmekle bir sey olmaz" diyordu :-)
hem bu dünyada kimsenin icki icmeyecegini aklin mantigin alyormu senin? kac tane müslüman var aceba hic hayatinda icki icmemis? al biraz siir oku..ve cehennem korkusu duymadan bir kadeh kirmizi sarap ic ve beni düsün -------------------------------------------------------------------------------- ey zahid saraba eyle ihtiram insan ol ki anla bu dünya fani ehline helaldir laehle haram biz iceriz bize yoktur vebali -------------------------------------------------------------------------------- sevap almak icin iceriz sarap icmezsek oluruz ducari azap senin aklin ermez bu baska hesap meyhanede bulduk biz bu kemali -------------------------------------------------------------------------------- Kandil geceleri kandil oluruz Kandilin icinde fitil oluruz Hakki göstermeye delil oluruz Fakat kör olanlar görmez bu hali sen munkirsin sana haramdir bade bekle ki icesin obur dunyada baha acma harabi-i bundan ziyade cunku bilmez haram ile helali |
|
||||
![]() Hayatinizda Kuranda yazan bir Ayeti yerine getirdinizmi hic.
Namaz Yok. Oruc Yok. Zekat Yok. Taret Almak Yok. Güsül Almak Yok. Sizkim Islam kim. babanin tabulu cennet kagidimi var elinde göstersene. bir iki siir yazib kendi kendinizi avutuyorsunuz. |
|
|||
![]() kandirirsin ?????
Kusura bakma ama senin yazdiklarin Kuranda gecmiyor... senin Kuraninda olabilir ama HZ. Resülün Kurninda görmedim..... Yazdiklarini aynen sana iade ediyorum, cünkü bizim kitabimizda küfür yazmaz.... o yüzden senle ayni dinden degiliz |
|
|||
![]() uyuyorsa.... HZ Muhammede demis olabilir......
Zaten Hadisler din degildir..... kültür olarak saklanabilinir..... Kaldiki Kurana uyan Ayetler cooook azdir... saysan 100 tane bulamazsin |
|
|||
![]() Siilik ise Iranda, Irakta var... onlarin icinde HZ: Ali kutsal... hele hele mezari tam bir maabethane..... ve iste bu olay Allaha SIRK kosmaktir....
Iranlilar Humeyninin mezarinda namaz kilkyorlar.... Sünniler gidip HZ. Muhammedin mezarinsa namaz kiliyorlar.... Das sind alle Gotteslästerer...... Bunun kaska aciklamasi yok....... Sen ancak Allaha ibadet edeceksin ve yalniz Allahtan medet umacaksin....... Arkadasim bu benim yazdiklarim dogru.... sen ister kabul et ister etme....... Millet Allahin yerine insanlari monta etmis..... Sünnisi HZ. Muhammedi ve Mezhep Imamlarini Siiler ve Aleviler HZ, Aliyi Süleymancilar.... Süleymani Milli görüscüler.... Erbakani daha neeeler neeeler....... ucsuz bucalksiz bu Liste.... Sende gelmis bana bir seyler anlatmaya calisiyorsun...... hör auf zu nerven....... Persönlich olamktan baska bir sey yaptigin yok.... bir seferde kaynaik verek yazdiklarimi cürütebilsen ne olur sanki...... Yanlsi anlama ama typisch Frau |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() Medeniyet icin yeterlimi ?????
Wohl kaum.... auch der Name Allah oder Muhammed reicht dazu nicht aus.... Solange man nicht die Fähigkeiten dazu erworben hat.... mit Wörtern erwibrt man ABSOLUT NICHTS |
|
|||
![]() Halk aclik ve Cehaletlikten ölmek üzere...
|