| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Love is for dreamers, love is for believers
Love is for losers, love Is for suckers Love is for suckers, love is for suckers Love is.. - Twisted Sister |
|
|||
|
|||
![]() agladim gözyaslarim düstü denize
ben derdimi kimseye söyleyemedim kursunlara gelirken arka mahlede düstümde yerlere bir of demedim.. |
|
|||
|
|||
![]() Another hero - another mindless crime.
Behind the curtain, in the pantomime. Hold the line!..Does anybody want to take it anymore? The Show must go on! The Show.... - Faruk Bulsara |
|
|||
|
|||
![]() Benim uzun boylu selvi cinarim
Yüregime bir od düstü yanarim Kiblem sensin yüzüm sana dönerim Mihrabimdir kaslarinin arasi… |
|
|||
|
|||
![]() nice gerçekler yok artık unut geçmişi...
Yolumun içince yol ayrı yolda değil dermanım derdimde saklı ayrı değil.. kendini yalnış sanma sende hata değil sevdiğim için böyle susmuyor gönlüm... |
|
|||
|
|||
![]() bla bla bla ich bin wirklich Obercool
das hör ich von dir jedesmaaaal ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Arabesk dinlemiyorum da ondan. Bak Kirac'in arabeskci hasimlarina ( öncelikle Tarkan, Mustafa Sandal, Kenan Dogulu vesaire) yazdigi göndermeye bak
![]() Sana kim dedi salak oglum sair ol Arabesk söyle çok paraya sahip ol Bırak gitsin giden Sen tek parayla ilgilen Acısın kanasın millet sen dilen Kızlar elimizde paralar cebimizde Aglasın sarkılar dilimizde Agla Veysel'im agla Agla Pir Sultan agla Neler oluyor bak yurdunda? Sana kim dedi salak oglum sair ol..... ![]() ![]() ![]() Kirac dinleyenle dinleyem bir olur mi gelincik? Geändert von GoerenBilir (17.03.2009 um 18:32 Uhr). Grund: Soru isaretini unutmussum |
|
|||
|
|||
![]() Dogdugum sen güldügüm sen
Yaslaniyorum yine sen Sarkilar yaptim ben hep sen hep sen hep sen Cik gel artik her nerdeysen.... Geändert von GoerenBilir (17.03.2009 um 18:58 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() seni gül gibi öpe koklaya
gözümden, dilimden sakinir, saklar bugünkü aklimla severim simdi özdemir erdogan - ikinci bahar |
|
|||
|
|||
![]() Arastirdim Mahsun Kirmizgül ve sark cephesini unutmussum (Özcan Deniz, Emrah falan filan iste..) o da bu taslamada nasipini almis
![]() Hem obercool kim ben kim? Bana yakismaz obercool'luk ![]() Coskun sular daim engine akar Pervaneler özün odlara yakar Serce nerde olsa aslina ceker Bülbül olan gelir güle cevrilirmis... ![]() |