| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() .Kac sefer yazacagim argumani küfür ve hakaret olanlar benim konularima mesafeli kalsin.
Acin baska konu orda saklanbacinizi onayin küfür ve hakaretlerinizi paylasin...Defalarca agziniza ot tikadik doymadinizmi.be köprü alti kaltagi ve mizikacilari....be behbat ruhlar Anadolu ve rumeli topraklarini selcuklu ve osmanlilar türklere vatan etti.Osmanlilarin tapulu vatanidir Osmanliyi ancaka bizans kalintilari sevmez...sevmeme hakkiniz vardir fakat sevmiyorsan onlara iftira atma hakkiniz yoktur...M kemal da osmanli askeri oldugu halde osmanliya ihanet etmistir.Bunu dost dusman bütün dünya bildigi halde aklimizlan dalgami geciyorsunuz..kemalistlerin safsatalarinla beyinleriniz dumura ugramis, gelmis burda bize ingiliz casusunu kahraman diye yutturmanin ugrasisi icindesiniz.gecti o devirler gercek tarihi daha gizleyemezsiniz bizim en tabi hakimizdir M kemal ve zihniyetini yikip selanigin cöplügüne atmak .Cünkü O ora aittir.Bu kadar acik.SIKIYORSA SIZDE KEMALI KORURSUNUZ....Buda bir gercektir ki:600 yilik bir impartorluk Osmanlinin revizyona ihtiyaci vardi icten ve distan saldirilar ihanetleri bertaraf etmek icin yenilenme gerekliydi..Islami olmayan icraatlar yüzünden tikanmalar cagin gereksimlerine uzak kaliniyordu, yenilenmeye kimse karsi degildi,Padisahlik kaldirilabilinirdi, cünkü osmanli artik hasta adam mesabesindeydi...Babasi hasta biri babayi iyilestirmeye ugrasacagina onu öldürme ihanet etme rolunu secmistir.M kemal...Dünya müslümanlarinin basini kesti ingilizlerin hatiri icin....Halen dünya müslümanlari onun acisini cekiyorlar...Karsinizda bizans masallarini tarih sanan kemalist masallarla ninni edilmis biri yok, karsinizda dünya tarihine vakif, kemalist devrimlerin neye hizmet ettigini kimlerin direktifiyle yaptirildigini bilen bir birimkim var.Burasi sanal bir platformdur burda küfür ve hakareti ancaka korkak alcaklar yapar...Bizide mecbur birakiyorsunuz hakaret etmeye..sizin sandiginiz gibi kemal kahraman olsaydi en az sizin kadar bende onu sever sayardim.Fakat bu su kaldirmaz yüzde yüz gercek bir tarihi vakidadir.M.kemal batililarin ve siyonistlerin namina calismis azili bir islam düsmanidir.Adamin el yazilarini bile gözünüze soktum halen odunumun parasi deyip zirvalamanin anlami yoktur. hadi simdi baska kapiya.yalanlarinizla ancak senin gibi a.sosyal lümpenleri kandirirsin. Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Günaydin Lara,
uyuyan insani uyandirabilirsin ama uyumus gibi yapan bir canbazi uyandiramazsin. Baska bir zaman bazi seyler hakkinda bende görüslerimi belirtecegim ve aydinliga, insanliga, memleketinin güzel günler görmesi icin ugras veren, umut veren bütün güzel insanlarin düsüncelerine yön verecegim. Yazina gelince, cok güzel yazmissin, cok güzel tespitler ve degerlendirmeler. Saygiyla önünde egiliyor ve sapkami, cikariyorum. "Karsit görüscünün" cevaplarina gelirse, kaale almaya degmez cünkü ne senin sorularina ne de senin parmagini üzerine koydugunun sorunlara deginiyor. Tabiri caiz ise, Anadolu degimi ile, dedigim dedik caldigim düdük misali "bildigini" ya da bilmedigini okuyor. Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Tarihi senin gibi donu düsüklerden ögrenicem sefil.. tarihi bu donu düsüklerden ögrenicez.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Benim zaten aslan kimseyi uyandirmak gibi bir niyetim yok..... Onlarinda uyanmak gibi bir sIkintisi oldugunu sanmiyorm,bunar ithat etmeye almi$ Isyan etmek ,özgürce yasamak da zaten her insanin harci deyildir... Karinlari doyar,severek beslerler onlari ,uyanmasin diye,ama asla insan olamazlar .sirtlarini bir yerlere dayayip yasasyip giderler iste,özgür olmaya insan gibi yasamaya haklari yoktur bunlarin güdülmeye alismis.onlarda rahatlarin bozulmasindan korkar gütdürür kendini ...Isyan edeceksin benim gibi..))))))) özgürlügen temel yatatgi isyandir bu kuranda bile yaziyor |
|
||||
|
||||
![]() benden uzak dur AIDS tasiyici mahluk
üstsüz kaltak...sen bu sulu agizli sloganlarini taksimde atmaya devam et ----------------------------------- Eşcinseller Beyoğlu'nda yürüdü Mustafa kemalin askerleriyiz https://www.youtube.com/watch?v=Hyp8vrtl5JY Geändert von YigitAdam (05.06.2017 um 12:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Isyan etmek demek kokusmus ve adaletsiz olan düzene karsi isyan bayragini cekmek en dogal tepkisidir bir insanin.
Ancak sunu da belirtiyim, "karsit görüscü" gibi düsünen %50 olmasa bile cekirdek 30% fanatiklesmis insanlar var. Belki yazilarinla onlarin beyinlerin üzerinde ki tozu ve küfü yok edebilirsin. Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Bazilariniz mutlaka farkindasiniz, fakat farkinda olmayanlar icin kisa bir aciklama yapmak istiyorum.
Her havaya giren fetocu alcaklar son yillarda kendilerini degisik islami cemaatlerden gösterdikleri gibi,degisik fikir ve ideolojilerin hovardaliginida yaparak kaos fitne fesat cikarmak icin yitinmaktadirlar.((Tarihte M.kemal ve avaneleride yerine göre her havaya girmis gercek kimliklerini gizlemislerdi)) Bilhassa sosyal medyada sanalin verdigi rahatlikla kamufle olduklarini sanan bu ahmaklar genelde agizlarindan salya akitip hertürlü küfür hakareti rezilligi mubah görmektedirler.bunlar realda karsiniza cikamayacak kadar korkak pisirik kisiliksiz alcaklardir. Bunlar binbir kilikla karsiniza cikabilirler Örnegin -Saf temiz insan -iyi bir kemalist -bagnaz kemalist -Dini bütün Müslüman -Gayri müslim -devrimci kömünist -Ateist -Agnostik -Deist -Nihilist -Feminist -Hayat kadini -Gay -Lezbi -Mezhepsiz -Alevi, kizilbas -DEASLI, asiri, yobaz -Pkk, vs -Demokrat -Küfürbaz Yasadiklari ülke ve ortamin parti ve kurulusuna uyum saglamak icin hertür tavizi verebilecek kadar alcaktirlar.Saygi deger forumdaslarin dikkatlerine arz olunur Not: birazdan maydonoz eksik diyenlerieri görürsaniz, anlayinki yukardaki kiliksizlerdendir |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
$imdi 'de kendini Allahin avukati ilan edti ma'un mü$riki.....Püüüh senin sifatina ,edepsiz ,hayasiz katran gibi dinin üzerine cömeldiler bu din, akil düsmani ,$erefsiz yobaz ,kullandiklari mozat bu,bu $ekilde yürütüyorlar arabalrini,secdeleri kollarinin altinda dolasir bu pislikler,bunlarin babasi $eytan, bu da $eytan güdücüsü camiye üye olursam cennete gidecem saniyor,senin yerin AHIR hayvan.. Bakin islam Dünyasina.. gecmi$ son yillara bakin son 30,40,50 bir bakin... ne kadar pislik varsa altinda bu dinci angutlarin imzasi var... camilerede namazi soyun yapmaktan, sivas olaylarinda insanlari diri diri yakmaktan, yurtlarda oglan cocuklarina tecavüze kadr,kadin ticaretine kadar Erbakna,mercimek olayini hatirlayin, Yimba$ , Denizferi... Bunlarin hepisinin altinda bu Allahsiz,vijdansiz,imansiz ,yobazlarin imzasi var... bunlarin birnin altinda atheistin imzasini göstersin bana,$eytan cocugu.. Secde kollarinin altinda dolasir bu ,Allah,Kitap,Din dü$mani Yobazlar.. o.Cogu Kuran diyorki,bütün insanlik karde$tir.. hepisi ademin cocuklari,ademde topraktan yaratildi.. ja hilakete kardestir,ja da ,din karde$idir diyor...Allah böyle emir etmi$ kuran böyle buyuruyor.. Peki Sen kimsin??? SEn ALLAHIN Cezasi yobaz.... Geändert von Lara__ (14.06.2017 um 00:08 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zeig die Fotze Lass Dich gehen!!!!!!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() o.cocuklari , yazimi beyenmemis olmaliki cift nikle devreye cikti,ignoladigim icin okuyamiyorum...yallarini yediler safura kadar ,fake nickle g.ötlerine müsteri ararlar simdi.
|