| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() dedigim gibi... kissisellik yapmadan benim yazidiklarimi kaynakli cürütmek mümkün degil, cünkü kaynaga dayarak yaziyorum ben
|
|
|||
![]() insanlar idi. Günümüzün namazinda, kemikleri toz toprak olan peygambere sanki karsinda duruyormus gibi selam vermenin ne anlami var? Namaz Hakka"a niyaz degil midir?
|
|
||||
![]() Namaz kilmak diye adlandirilan aslinda Salati yerine getirmek diye tarif etsek daha ile olur...
50 Rekat iken 5 Rekat´a inen Salat olayi cok hassas ve önemli bi husus! Sen Günde 50 Rekat Salat yerine getirebilirmisin? Salat ile Allahin hakikatine ermek istersin ve o Salat durumundan yani kendimizi var zannedip yasadigimiz su Beseriyet ortamina dönerken.... yasadigin toplumun, hayatin icine tekrar geri dönerken tabikii Selam verirsin? Esmaül Hüsna´da SELÂM ismi Yakîne ermektir... Yoksa sen eve girerkende haldur huldur karsindaki zannettiginede selam vermeden Selamsiz mi giriyorsun? Allahin selami herkese acilir insaallah! |
|
|||
![]() degil.
|
|
|||
![]() O halde soru soralim sen cevapla.... veya üret bakalim....
Sence cennete kimler girecek.. Allahi ise katmadan cevaplarsan memnun kalirim... yani elimizde bulunan kaynaklardan yola cikarak.. mesela Kuran.... Sence Hristiyanlar cennete girecekmi ????? |
|
||||
![]() MÜSLÜMAN BİR ORDU İLE KAFİR BİR ORDU ARASINDAKİ ORTAK TATBİKATLAR
Zaman zaman Amerikan ordusu ile Mısır veya Türkiye ordusu ya da Türkiye, Amerika ve İsrail orduları arasında yapılan tatbikatlar gündeme gelmektedir. Bu tatbikatların hakikati şudur: Onlar bununla hava, kara ve deniz savaş alanlarında, farklı savaş araçlarının ve farklı silahların kullanımına yönelik bir eğitim yaparlar ve bu tatbikatlar düşmana karşı hazırlık amaçlıdır. Bu tatbikatların liderliği daima kafirlerin elinde olduğu gibi, tatbikatlar Amman, Mısır, Türkiye ve Filistin gibi, İslam toprakları üzerinde yapılmaktadır. Müslümanların bu tür tatbikatlara katılması Haramdır. Çünkü bu tür tatbikatlar kafirlere, Müslümanların topraklarında ve hava sahalarında, otorite vermektedir: "Ve Allah kafirler için, müminler aleyhine asla bir yol vermeyecektir." [en-Nisa 141] Haramdır. Çünkü bu kafirleri güçlendirmektedir ve bu günahta, haddi aşmada işbirliği yapmaktır. Allah (cc) şöyle buyurdu: "Ve günahta ve haddi aşmada yardımlaşmayın!" [el-Maide 2] |