| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() klar hap ich nicht mitgewurschtelt
![]() |
|
|||
![]() " o kadinlar bile anladilar"
sen hala anliyamadin demek...vah vaaah :-) hayirdir? onlara imrenir gibi bir haliniz var kücük hanim ![]() |
|
|||
![]() Simdi birde Genelevi hikayeleri dinliyelim...
Para ile sevismek nasil asagilik birseydir.. O kadina para veriyosun sana kendini sunmasi icin. Sirf hayvanca bir sevisme. Iki insan icinde kücük düsürücü bir durum, sadece "kötü kadin" dedigimiz o kadinlar icin degil. O tür yerlere giden tüm erkekler asagiliktir bana göre. Duygu yok, ask yok, his yok...tanimiyosun bile..nasil öpersin tanimadigini ya. Beh üzülüyorum bu duygu yoksunu ve iliski özürlü insanlarin ufacik bir zevk icin düstükleri hallere.. Igrencligin daniskasi! |
|
|||
![]() konnte in den spiegel schauen" ?
Vaaah yurdum erkeginin erkeklik anlayisina ben turp sikayim. Eskiden insanlar erkek evlatlarindan bahsederken "ickisi yok,kumari yok,gece hayati yok, kari-kiz aliskanligi yok" diye övünürlerdi. Simdiki -aileler degilde- genclerin kendi aralarinda övünc kaynaklarina bakarmisiniz.. kiz: "askim anlat benden önceki hayatinda neler yaptin?" Erkek: "Naaapiim askim bol bol puffa giderdim eskiden :-) Erkekligimi kesfetmem lazimdi napayim? " Kiz: hönk? allam yazdiysan boz nolur! ![]() |
|
||||
![]() babalari cok gördükkk cookkkk. Babalar nerden bilsin ogullari ne bok olduklari.
ich seh schon n gespräch zwischen dir und deinen freundinnen. "Jaaa, kocam aslinda cok iyidir. Sadece 5 vakit namaz arasi biraz dayak atiyor o kadar yani. ben hafta iki gün disari birakiyor saat ücten altiya kadar. ne liberal adam dimi? ha birde bana harclik veriyor, her gün 10 €. urbandan insan o parayla neler alir nelerrrrr." Lass Dir mal Stories von einigen Damen hier erzählen, wie solche Kerle, die angeblich nicht spielen etc. wirklich sind. Der schöne Schein...... |
|
|||
![]() Sana göre genelevine gitmeyen düzgün erkek yoktur, varsada evde karisina cocuklarina dayak atiyordur. Yapma allah askina. "Normal" insanlarda var bu dünyada. Herseyin abartilisina kacman gerekmiyor.
Üstelik ben birisiyle evlenmeye karar verirsem bu kesinlikle dogru bir karar olur.Sen gönlünü ferah tut :-)) |