| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Sna mantikli gelebilir...Kurandada yazar Yahudilere hitaben, kusura bakma Enis simdi kaynak yada ayet isteyecek, aramaya vaktim yok, aklimdada degil hangi ayet...kendiniz acip arayin der Kuarana sahip cikan siz olun ilk red eden siz olmayin diye...Hadi bunuda inkar edeceksiniz böyle bi sey yazmiyor diye?!?!
Iste cizdiginiz yazik resim bumudur? ALDIK TEKTANRILI IBRAHIMIN DINI YAPTINIZ?!?!? Benim anlayisim kadariyla tüm Dinler Ibrahimin hanif dinidir....! |
|
||||
![]() ilk önce vahyin kaynagi ve özü ayni, degisken degil onun icin kuran tevrat incil ve diger vahy kaynakli dinlerin icerigi aynidir. bu anlamda kurani anliyan isa"ninda musa"ninda insanlara vaaz ettigini anlar.
hal böyle iken incili kaynak olarak alip vahyi anlamak icin alinirsa cikabilecek sonuc pek mantikli bir sonuc degildir. |
|
||||
![]() Korkma; bitmez bu hazineleri hep çalsak
Sönmeden asgari ücretlideki en son ocak O benim milletimin kerizidir,parlayacak O benimdir,o benim Rantiyemindir ancak. Çatma,kurban olayým,çehreni ey zavallý hilal En kahraman kölelere bir gül!Ne bu þiddet,bu celal Sana olmaz verdiðimiz faizler sonra helal Hakkýdýr,haktan sapan milletime istibdat. Ben ezelden beridir soydum,hep soyarým Hangi çýlgýn hortumumu kesecekmiþ? Þaþarým Doymayan fil gibiyim,hortumu atar çalarým Yýrtarým TL.leri, dolara sýðmam,taþarým A.B.nin afakýný sarmýþsa çelik zýrhlý duvar Benim para dolu kasam gibi serhaddim var Ulusum,kaçma! Nasýl krizler seni boðar "Enflasyon" dediðin otuziki diþli canavar. Arkadaþ! Yabancý sermayeyi kaçýrma sakýn Bonfile et gövden,içecekleri olsun kanýn Doðacaktýr sana vaadettiði günler hakkýn Kabirde bekliyor seni özgür yaþamýn. Bastýðýn yerleri "toprak" diyerek geçme,taný Yahudiye satýlýk her santimi, hem gramý Sen þehit oðlusun, incitme yazýktýr ataný Kim çok verirse ona sat, bu cennet vataný. Kim bu cennet vatanýn uðruna olmazki feda Yolsuzluk fýþkýracak topraðý sýksan þurada Vatanýmý, milletimi, sakaryamý alsýn da hüda Etmesin menfaatimden beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi þudur ancak emeli Deðmesin çýkarlarýma bu milletin eli Bu ezanlar-ki milletime ninni gibi gelmeli Ebedi yurdumun üstünde benim hep böyle inlemeli. O zaman repo yüzde yüzbine çýkar-varsa-taþým Her kasamdan boþanýr para, canlýda kalmaz kârým Belki yerden fýþkýran ruhlarý da soyarým O zaman yükselir dolar, arþa deðer baþým. Dalgalan sen de serbest kur gibi zavallý hilal Olsun artýk verdiðimiz faizlerin hepsi helal Ebediyyen sana yok, ýrkýma yok istikrar Hakkýdýr, rantiyenin mandalarýn hürriyet Hakkýdýr,haktan sapan milletime istibdat |
|
|||
![]() cok ilginc ya..neler var neler!
|
|
|||
![]() HZ. Muhammede inen Vahyiiden fazla anlayamaz..... cünkü Kuran ayni zamanda diger dinlerin üzerine Aufbauen ediyor....
Mesela HZ Muhammed ayni zamandada iyi bir Ehli Kitap uzmaniydi.... also nix nur mit Kuran..... kaldiki tüm Islam uzmanlari hepsi ayni zamandada diger dinleri cok iyi biliyorlar... alle... hatta Süleyman Ates bir kac seferde icil arastirmasi yapmis.... her neyse... Imami Gazali yaziyro kitabin üzerinde... eger gercekten birebir tercüme edilmisse Imami Gazali Halt etmis... adam resmen Peygamberide katiyor Allahin yanina.. olmaz böyle sey... kabul edemem ben böyle Hurafetleri..... Söylesine söyleyim ben... bir Yasar Nuri yada bir Slaih Akdemir veya Süleyman Ates gibi yillarini bu ise dökmüs insanlar derselerki.... "Lailahe illallah" diyen her kimse eninde sonunda cennete girecektir.... Ama imami GAzali yada diger Hurafetciler.. bunun yanina "Muhammedurresulullah" i da katarlarsa bu bence acikca sirktir... Yoksa sen inaniyormusun sadece Müslüman kelimesini kullanmakla cennete gidilir... Afrikada öyle insanlar varki... sadece bir gücün varligindan haberdarlar ve hayatlarini Sünnetullah ile in 100% ziger Sybiosede yasiyorlar... ein Buschmann als Beispiel.... Eeeeee bu adam Muhammedi tanimiyor.... Ahmed Hulusinin dedigi gibi "Devenin nersi düzki" |