| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() Inönü Stadi"nin hazir olmamasi nedeniyle Besiktas, maçlarini disarida oynarken, Besiktas Belediyesi statta halk konseri düzenledi Besiktas Belediyesi’nin önceki gün Inönü Stadi’nda konser organize etmesi, Siyah-Beyazli camiada saskinlik yaratti.
Stadin hazir olmamasi nedeniyle futbol takimi maçlarini disarida oynarken, halk konserinin nasil yapildigi kafalarda soru isareti birakti. Bilindigi gibi 19 Eylül’de oynanacak Galatasaray derbisi ile açilacak olan Inönü Stadi’nin kapasitesi 22 binden 31 bin 500’e çikarilmis, saha ile tribün arasindaki mesafe de 4 metreye indirilmisti. |
|
||||
![]() Simdi nihayet size de sicramis !?!?!
Inanmam! Yüzde yüz bunlar ayni devam edecek! AIG"ye satma olayi gibi sizin kongreler kuzu kuzu el kaldiracak ve sonra aglayacak ... "niye böyle yaptiniz" ... Taraftar olarak hic ileriye bakmiyormusunuz ?? Ne diyeyim ... sizde Liseliler tek kulübü yönetiyor ... "Kendim ettim, kendim buldum!" |
|
|||
![]() Muhahahaha temiz Lig isteyenlere bak!
So wenn ich mich RECHT erinnere z.B. letzte Saison WIEDERHOLUNGS Spiel fb vs. RIZE:-( fener ist&bleicbt SCHANDFLECKT des türkischen Fussballs! |
|
|||
![]() Ja Millet Dünya acaba yeniden kurulsa GALATASARAY in Avrupa da elde ettigi basarilari fener vs. baska bir TÜRK takimi elde edebilirmi,!?
|
|
|||
![]() fenere fayadasi olabilir ama TÜRKIYE ve TÜRK futboluna ne katkisi var Aizi Yildirimin,!?
|