| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() sadece Kuranin Ayetleriyle süper uyum icinde dedim...
Kaldiki tüm Ilahiyatcilar ve Diyanettin ortak anlayisi.... ortak... yani gelip bir araya tartistilar.... Yasarindan, Beyatindan alada Salih Akdemir, hasan Leike kadar tüm Üstad ve ileri standard Ilahiyatcilarin ortak anlayisi.... Bu 16 Hadiste yine din degildir... sadece Kurana uyan Hsdilerdir.... nicht mehr und nicht weniger..... Sen dirmadan sordun durdun... Simdi sen bana acikla bakalim, ben neden Hadisleri DIN olarak görmeliyim.... hatta Resülün direk agziondan birebir yazilmadigini bildigim halde.... Neden Kurandaki dine Ilave etme ihtiyacim olsun ????? |
|
|||
![]() bu isler yürümüyor..... oda diger müfessirlerin eserlerinden yararlanarak yillarini bu yolada cürüterek bir yerlere geldi......
Ben yaris icinde degilim..... o yüzden sen ilerle git... kein problem |
|
||||
![]() ...."Kanaatimce yeryüzünde su anki haliyle Ahmed Hulusiden baska daha iyi aciklik getiren yoktur bu konuya..... "
Bunu benmi yazdim senmi?Lütfen Enis, kendin ol ve kendini kandirma!!! Isim ben vermedim, bi kac isim de yukardaki yazimda... ![]() |
|
|||
![]() yildizlarimiz uyusmuyor, aslinda ayni seyleri söylüyoruz diye geliyor bana ama, weiss nicht
Sen Sülayman Atesin Allah anlatisini bir aralar elestirmistin.... hatirliyormusun... Putlastirmis bir stili vardir... onu bende bilyiorum..... Senin son yazdigin "Senin kapasiteye fazla geliyor galiba..." iste bu Laf üzerine yazdim onu, belki Allah kelimesini Süleyman Hoca tam anlamiyla anlatamiyor olabilir, ama diger konularda Ahmed Hulusiden ileri, Yasar ve diger Hocalarda öyle Bende sana orada Hoca dediysem en az Yillarini Unilerde Proflukla gecirmis insanlari kast ettigimi anlatmaya kalkmistim..... ki sende öyle söylesince bende Ahmed Hulusinin iamini verdim cünkü o Hoca degildir.... en azindan klasik Hoca egitimi görmemistir... zaten kendisinede Hoca denilmesini istemiyor.... Demekki.... tüm zamaninin ve gecmistekilerin dini görüsünede bas vurmaliyiz..... auch wenn diese sich Hoca nennen |
|
|||
![]() olmasaydim yazmazdim zaten....
Ahmed Hulusi bence en iyi ALlahin ne oldugunu aciklayan ve Süleyman Ares en iyi zamana göre yorum götürebilen Hoca.... Ve bu Hocalari ve diger Hocalari tanimamiza vesile olan ve belkide tüm evapleri cebine koyanda Sayar Nuri Öztürktür..... O baslattai bu Kurandaki Islami arastima operasyonunu...... Ondan önce ne Atesi, Hulusiyi, Eliki, Akdemiri, Karamani, Bayrakliyi, Atyi, Ates 2 usw... tanirdik.... bunlar hep soradan geldi... O yüzden Yasar Hoya, (The Most Important People of 20th. Century)"En Önemli Bilim Adamları ve Islahatçılar" ilk 10 da yer aldi...... |
|
||||
![]() ... hakki verilmemistir, sadece ben onlarla hemfikir degilim o kadar! Begenmiyorum görüslerini, herkes senin gibi onlari begenmek zorunda degil, benim üstadlarimida senin begenmen mecbur degil!Bana bilimsel olgular getiren tek üstad var, onlar ne getiriyor sadece halkin problemlerini tartismaktan baska?...
Ben sadece seni elestiririm ![]() eveeetttt, yildizlar... ordada Kurana bakalim, ne demis yildizlar hakkinda?! "Hakikaten biz, gökte burclar yarattik.Ve temasa edenler icin süsledik."(Hicr/16) "Biz gökleri yeri ve aralarindakileri eglence ve bos yere yaratmadik. Biz onlari ancak Hak ile yarattik. Fakat onlarin cogu bunu bilmezler." (Duhan/38-39) ve nice ayetler yildizlar üzerine...senin yildiz hangisi? |
|
||||
![]() ...bak bu konuda haklisin.. O konuda hakkini yememek lazim, her yigidin harci degil, tv´de dans etmek!
Bizimkiler senelerini versin,bosver.. medyatik olmadiklari icin, tabikii taninmazlar! sen simdi simdi tanimaya basladiysan, benim degil senin problemin! |
|
|||
![]() ulasilir....
Digerleri niye onsan sonra ciktilar sahneye...... ??? hepside ayni seyi söylüyor... bir assagi bir yukari.... Kirmizi koltukta Ahmed huluside neredeyse ayni seyleri söyledi.... Süleyman Ateste baska bir sey söylemiyorki..... Benim bagli oldugum sistemde Krala Kralin hakki verilir..... Ve ilk önce Yasar Nuri Öztürk Kurandaki Islami, tüm Halka ve Diyanete karsi, baslatti..... Erbakan yönetimindede hic yilma veya durmak bilmedi...... Eger su anki Türkiyedeki Islamin düzelmesinde sevap varsa... EN BÜYÜK SEVABI O KAZANDI..... auch wenn er nicht so gut ist wie süleyman Ates yada Salih Akdemir... denn er ist auch nur ein Mansch "20. Yüzyılın En Önemli Kişileri" (The Most Important People of 20th. Century) anketinin "En Önemli Bilim Adamları ve Islahatçılar" ilk 10 sirada..... Bu seref Yasar Hocaya aittir... ben baska Hocanin simini okumadim orada....... |
|
|||
![]() Fransada yalniz bir gece ölmek icin....
Guter schauspieler... gehörte nicht zu den besten.... Ich deneke er hatte mit dem wenig gemein, mit dem was er sagte... Bir Aziz Nesin hem hakliydi, hemde dediginden haberdardi |