| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Baslatma beni simdi Yasarina....
Ben ne diyorum sen ne diyorsun... ben Istanbul diyorum sen yok Selanik diyorsun... fesuphanellah.... Imami Azam isterse kabenin tüm duvarlari eritip caya katip yesin...... bunun Kuranla ne alaksi var anlamis degilim..... Bu adam dine Ilavelerde bulunmus..... SIRKTIR..... din diye ilaveda bulunamazsin.... Yasar Nuri ilavede falaln bulunmuyorki... cikarmada cikarmiyor... sadece görüsünü bildiriyor... Imami Azam öyle yapmadiki... Sünnet diye ilava namazlari dine monta ettirdi.... Tazbih Namazi diye Hurafet namazini ilave ettirdi usw usw..... Bu Imamlarin arasinda en akillisi kesinlikle Imami Safiydi..... onun icin Safiilik Kurandaki Islam dinine cok cok yakin..... ve Mezheplerin en üst seviyesine Safii Mezhebi sahiptir.... -------------------------- Ben diyorumki HZ. Hamza dini nasil algilamissa yada nasil dini yasamissa, o sekilde yapmali.... Günde 17 rakat Namazi 50 rekat diye kilmislarsa bizde kilalim..... Amaaaa yokkkk yapmamislarsa... bende kilmiyorum...... ve dinden saymiyorum..... Emirleri Allahmi verir yoksa Imami Azammi....., kaldiki bir Imami Azam su anki Ilahiyatcilardan kat kat geriydi.... |
|
|||
![]() sadece 16 tane Hadisi Diyabet ve Karaman Hoicaninda attigi imzayla belirlenmis sayiliyor...
Diyanat ve Ilahiyatcilarin konferansinda bu tutanaklar tutuldu ve yayinlandi... hatta Sülayman Ates ve Yasar Nuride imzayi basti... akla gelen yüksek kaliteli her Ilahiyatci oradaydi..... Bu 16 olan Hadislere bir sey diyen yokki... onlarin Kurandaki yerleri Ayetlerle belli... bir Tefsir sekli görüyor o Hadisler.... -------------------------------- Onlarin disindakiler, yani Kuranda kaynagi olamayan Hadisler Allaha SIRK kosmakla esittir..... Hurafettir ve cöpe atilamsi Farzdir |
|
|||
![]() Sen birak kisisel düsmanligini... das ist nur dein Problem..... gel Rahmana gel ona bakalim Kuran ne diyor.....
Hatalari nerde |
|
|||
![]() ama senin anladigin sekilde Peygamberin Sünneti degildir o.... oradaki Sünnetullah Allahin Sünnetullahidir... yani Evrenin kendisidir, yada Mutter Natur da diyebilirsin....
Yani Allahin mekaniszmasinin ismi....... Bring da nichts durcheinander...... es ist ganz was anderes..... Ben aylardir yazdigim Sünnetullah kelimesi, Allahin sisteminin adidir.... |
|
|||
![]() halini lamak üzere.....
Tüm Islam Alemi zannediyorum TR stilinde bir devlet yapisina cikarilacaktir..... Atatürk ne kadar büyük bir insanmiski bunlari nasil tahmin etmis.... Makami cennet olsun....... Es funktioniert einwandfrei.... sogar besser als die von vielen Europärn... Tayip Erdoganla dahada calisir hale geldi.... nede olsa Karadenizli, din azmanida olsa hemseri sayiliriz |
|
|||
![]() Kurandami yaziyor ????
|
|
|||
![]() cercevesinde devletimizin birligini beraberligini tehdit eden her türlü tehlikeye karsi, devletimizin Bodyguardlari savasir...... yeterki biz davamizda hem insanlik önünde hemde Allah katinda hakli olalim......
Evrensel istem budur... "Kimsenin zerre kadar hakkini yeme, kimseninde zerre kadar senin hakkini yemesine izin verme" |
|
|||
![]() wachse ich über mich selbst hinaus.....
Ich glaube ich habe ein neues Atatsözü kreiert.... Belki bir kac yil sonra duyulur piyasada.... o zaman beni hatirlayin |