Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 31.01.2005, 11:15
ebrucuk07

Standard 1. Vater, 2.

wer hat das geschrieben und woher hast du das?
Alt 31.01.2005, 11:42
eniskaya

Standard Mezhebi Kurana dayatan KAFIRDIR

so wie du mein Freund..... du hast im Leben nichts begriffen und ein wahrer Moslam kannst du auch niemals werden, da du den Kuran deformiert hast.....

Senin Kuranin artik baska bir kitaptir.. zwar hat er den selben Namen ist aber ein anderes Buch..... nicht der von mohammed, den der hatte kein mezhep....

Su anki Hocalar zaten o Mezhep imamlarindan kat kat daha üstündürler ve sadece Kurandan bahsediyorlar...

Mehzhep imamlari aynen Hiristiyandaki Papalar gibi... onlarda Hiristiyan dini deforme edip yeni bir din üretmisler....

Mezehpciler ve Papazlar Allah katinda tek olan dinin anasini bellemisler... artik insanligin iflah olamsi mucize
Alt 31.01.2005, 11:49
eniskaya

Standard Liebe ein Atatürk al 1 Milyarde von

den Sübyanci Süleynci feiglinge....

Her iki günde bir kapima para istemeye geliyorlar... kovuyorum ama admalar yüzsüz.... namussuz ve serefsiz...

Trabzonda Kurna Kursu acmislardi... bazi kizlari hamile biraktilar ve bazilarinida öldürdüler... okullarindan ceset cikardai Jandarma ve sonunda kapatildi...

Bu serefsizlerdir Atatürkü sizlere kötüleyenler.... ich weiss das ganz genau....

Geisteskrank sind diese Leute Geisteskrank...

Kapiya her geldiklerinde Fatihanin Türkce aciklamasini soruyorum ve 40 yildir okuyorsunuztda hic bir seyanlamamissiniz... size para vermek kati Haramdir.... Cahile para verilmez......

Ama adamlar yüzsüz.... duygu sömürücülügü sonst nichts......

Durmadan anlamadiklari halde Arapca okurlar... anlasalar neyse ne... ama anlamiyorlarki..... cünkü Türkce okurlarsa dinleri elden gider, nalamya baslarlar ya ondan...

O yüzden türkce okunamaz, yani yeterki anlasilmasin
Alt 31.01.2005, 11:50
eniskaya

Standard Senin kafani Sülocular isgal etmis

artik adam olmazsin daha...

Neden ben senin gibi degilim... bir düsündünmü hic... yada TR senin gibi degil.... veya diger dünya devletleri sizler gibi degil ?????

Antwort...: Cahil degillerde ondan
Alt 31.01.2005, 11:54
eniskaya

Standard Sen hangi Mezhepdensin ???

ve Mezhep kitabinin adi ne ???

Yani senin Mezhep kitabin nerede satin alinabilir....

En son TR de Imam azamin Mezhep kitabinbin orijinalini Arapcadan Yasar Nuri Öztürk TR de okudu ve TV programinda acikladi....

Imami Azama göre sen sarhos etmeyecek kadar alkohol alabilirsin......

Serefe dostum..... kaldir sarap sisesini, cünkü sarhosluk sende fark edilmez, zaten normal hayattada kafayi bulmussun...

Senin dinini ben red ediyorum ve sizleri Seytan diye her yerde taslamak bir Müslüman olarak en kutsal görevim
Alt 31.01.2005, 13:11
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard seni dünyaya getiren ebe demisti

bu veledden adam olmaz diye.

"Su anki Hocalar zaten o Mezhep imamlarindan kat kat daha üstündürler ve sadece Kurandan bahsediyorlar... "

hangi hocalar hangi kurandan bahsediyorlar? ve imam mezhepleri burda basta imam azam ebu hanife, imam safii, imam malik, imam hanbel digerlerini katmiyorum nelerden acaba bahsettiler?
acaba sen deyyuz laiklikten bahsettiginden kuranin hangi ayetinde laiklik kelimesi motomot geciyorda laiklik borazanligini yapiyorsun? sana delil olarak bu bile yeter. kuranin disinda bir sistemden bahsediyorsun ve onu islama mal ediyorsun, hemde zorla,ondan sonra serefsiz adi alcak haddini bilmeyip mezhep imamlarina dil uzatiyorsun. sen bilgin ile belki imam azamin bildiklerinin b"sine ulasamazken nasil olurda onlari küfr ile itham edebiliyorsun? bunu yapman bile küfr"ün kuran kontextinde manasina bilmedigine bir delildir.

"Mehzhep imamlari aynen Hiristiyandaki Papalar gibi... onlarda Hiristiyan dini deforme edip yeni bir din üretmisler.... "

dini deforme edenler, cikarlari dogrultusunda konusan yada bildiklerini ancak ve ancak para karsilistiginda insanlara anlatan. bunlardan birtanesi senin öve öve bitiremedigin ynö. hic peygamber para karsiliginda insanlara vahyi anlattimi? mümkün degil. ama senin ynö gibi kabul ahbarlar böyle cikarlari icin konusurlar.

"Mezehpciler ve Papazlar Allah katinda tek olan dinin anasini bellemisler... artik insanligin iflah olamsi mucize"

dinin icine edenler senin gibi haddini bilmeyenlerden baskasi degil.
Alt 31.01.2005, 14:02
unknown

Standard Senin soyunu sopunu sikiyim diyebilirdim

Bak bende isteseydim Eniginizden cücügüneze kadar hepinizi siradan diziyim, annalarinizi bacilarinizi irin sellerinde boyugum, soysuz 7 yedi pic süaleni sikiyim diyebilirdim ama kültürüm elvermiyor. Sen lafin kötüsünü söylemissin ve iyisini söylemek bana kaliyor. SANA ACIYORUM NAMERT KERMANJI!
Alt 31.01.2005, 14:09
unknown

Standard Ama saidi kurdiye iyi dayadi degil bizim

babamiz. Anan daha inim inim iniliyordur sancisindan ;-))
Alt 31.01.2005, 14:56
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard Tuncelideki Dedelerinizede

Iyi dayandi muahahahahaha

önce elini öptü sonrada kiclarina tekmeyi vurdu haydarrr haydarrr haydarrr
Alt 31.01.2005, 14:59
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard Orda Ayetleri sana gösterdik

Ama hala doymuyorsun :=)=)))

Biz Kuranin Emirlerini yerine getiririz Faize karsiyiz kumara karsiyiz laik lige karsiyiz.

Sizlerse Kurana yeni model araba gibi parcalar yerlestiriyorsunuz.

Senin neren gercekciki hahahahahahahaha
Antwort