| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() wer hat das geschrieben und woher hast du das?
|
|
|||
![]() so wie du mein Freund..... du hast im Leben nichts begriffen und ein wahrer Moslam kannst du auch niemals werden, da du den Kuran deformiert hast.....
Senin Kuranin artik baska bir kitaptir.. zwar hat er den selben Namen ist aber ein anderes Buch..... nicht der von mohammed, den der hatte kein mezhep.... Su anki Hocalar zaten o Mezhep imamlarindan kat kat daha üstündürler ve sadece Kurandan bahsediyorlar... Mehzhep imamlari aynen Hiristiyandaki Papalar gibi... onlarda Hiristiyan dini deforme edip yeni bir din üretmisler.... Mezehpciler ve Papazlar Allah katinda tek olan dinin anasini bellemisler... artik insanligin iflah olamsi mucize |
|
|||
![]() den Sübyanci Süleynci feiglinge....
Her iki günde bir kapima para istemeye geliyorlar... kovuyorum ama admalar yüzsüz.... namussuz ve serefsiz... Trabzonda Kurna Kursu acmislardi... bazi kizlari hamile biraktilar ve bazilarinida öldürdüler... okullarindan ceset cikardai Jandarma ve sonunda kapatildi... Bu serefsizlerdir Atatürkü sizlere kötüleyenler.... ich weiss das ganz genau.... Geisteskrank sind diese Leute Geisteskrank... Kapiya her geldiklerinde Fatihanin Türkce aciklamasini soruyorum ve 40 yildir okuyorsunuztda hic bir seyanlamamissiniz... size para vermek kati Haramdir.... Cahile para verilmez...... Ama adamlar yüzsüz.... duygu sömürücülügü sonst nichts...... Durmadan anlamadiklari halde Arapca okurlar... anlasalar neyse ne... ama anlamiyorlarki..... cünkü Türkce okurlarsa dinleri elden gider, nalamya baslarlar ya ondan... O yüzden türkce okunamaz, yani yeterki anlasilmasin |
|
|||
![]() artik adam olmazsin daha...
Neden ben senin gibi degilim... bir düsündünmü hic... yada TR senin gibi degil.... veya diger dünya devletleri sizler gibi degil ????? Antwort...: Cahil degillerde ondan |
|
|||
![]() ve Mezhep kitabinin adi ne ???
Yani senin Mezhep kitabin nerede satin alinabilir.... En son TR de Imam azamin Mezhep kitabinbin orijinalini Arapcadan Yasar Nuri Öztürk TR de okudu ve TV programinda acikladi.... Imami Azama göre sen sarhos etmeyecek kadar alkohol alabilirsin...... Serefe dostum..... kaldir sarap sisesini, cünkü sarhosluk sende fark edilmez, zaten normal hayattada kafayi bulmussun... Senin dinini ben red ediyorum ve sizleri Seytan diye her yerde taslamak bir Müslüman olarak en kutsal görevim |
|
|||
![]() Bak bende isteseydim Eniginizden cücügüneze kadar hepinizi siradan diziyim, annalarinizi bacilarinizi irin sellerinde boyugum, soysuz 7 yedi pic süaleni sikiyim diyebilirdim ama kültürüm elvermiyor. Sen lafin kötüsünü söylemissin ve iyisini söylemek bana kaliyor. SANA ACIYORUM NAMERT KERMANJI!
|
|
|||
![]() babamiz. Anan daha inim inim iniliyordur sancisindan ;-))
|
|
||||
![]() Ama hala doymuyorsun :=)=)))
Biz Kuranin Emirlerini yerine getiririz Faize karsiyiz kumara karsiyiz laik lige karsiyiz. Sizlerse Kurana yeni model araba gibi parcalar yerlestiriyorsunuz. Senin neren gercekciki hahahahahahahaha |