Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.01.2005, 13:24
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard onun dini yasar nuriye tabmak :=))

ve heykelleri yüceltmek laz oldugu halde türküm demek :=))))))))))
Alt 27.01.2005, 14:11
vonderstrasse

Standard türklerin tarihde geri kalmasinin nedeni

osmanliya teknolojiyi yasak eden seriatci seyhulislam"lardir. gavur icati deyip matbaa"nin istanbula gelmesini 300 yil yasakladilar.

cok sükür atatürk sayesinde bu yobaz zihniyetten kurtulduk. 80 yil icerinde tüm arap ülkelerinin toplamindan daha fazla sanayi üretimi yapiyoruz.
Alt 27.01.2005, 14:14
vonderstrasse

Standard evet, islamla yönetilen ükleler o yüzden

it gibi sürünüyorlar. dünyanin en geri ülkeleri onlar. bati dinde reform yapabildigi icin kalkindi. artik islam dünyasinin da bir martin luther"e ihtiyaci var.
Alt 27.01.2005, 14:29
vonderstrasse

Standard yahudi katliamini hos görmekle

neo-nazi itleri ile ayni saflarda oldugunuzu ispatliyorsunuz.

diger bazi azinliklarin da katledilmesini kinarken, aslinda yahudilerin katliamini alkisladiginiz ortaya cikiyor.

ayrica neden sadece cingeneler ve sakatlar icin saygi ile egiliyorsun? hadi yahudilere olan kinini nazi kurbani olan yahudilerden cikariyorsun diyelim. pekiyi escinsellerin önünde niye egil miyorsun? onlar da katledildi.

sizin insanliginiz bile sahtekarlik abidesi.
Alt 27.01.2005, 14:30
unknown

Standard kürtce zaten arabca ve acemceden ibarett

ibarettir. General Resit Dostum Özbek (Oguz Beg) soyundandir. Ancak afghanistanda konusulan dil pestuncadir (farzca) kürtlerde Sah Ismail Hatayi döneminde, Sah Hatayi Iran"i siilestir iken, yasanan kargasalardan dolayi güney anadoluya göc ettiler. kermanji, yani kirmanci bir Oguz Boyu degil ilkel bir acem asilli bir kürt soyudur. Israil"de küdüz üniversitesi hatta kürtlerin yahudilerin kaybolan 12.boyu olarak deklare etti. Sami soyundan olan kürtler ile Turani soy olan Türkler kan bakimindan kardes degillerdir.
Alt 27.01.2005, 14:30
unknown

Standard kürtce zaten arabca ve acemceden ibarett

ibarettir. General Resit Dostum Özbek (Oguz Beg) soyundandir. Ancak afghanistanda konusulan dil pestuncadir (farzca) kürtlerde Sah Ismail Hatayi döneminde, Sah Hatayi Iran"i siilestir iken, yasanan kargasalardan dolayi güney anadoluya göc ettiler. kermanji, yani kirmanci bir Oguz Boyu degil ilkel bir acem asilli bir kürt soyudur. Israil"de küdüz üniversitesi hatta kürtlerin yahudilerin kaybolan 12.boyu olarak deklare etti. Sami soyundan olan kürtler ile Turani soy olan Türkler kan bakimindan kardes degillerdir.
Alt 27.01.2005, 14:33
vonderstrasse

Standard Yahudilere tesekkür ediyorum

Caglar boyunca katliam ve eziyet gören bu mazlum toplum, yetistirdikleri bilim adamlari, filozoflar ve sanatcilar ile tüm insanliga cok büyük hizmet etmislerdir.

Bu caliskan ve azimli milleti yürekten kutluyorum. Sigindiklari bir avuc toprak parcasi olan Israil onlara analarinin ak sütü gibi helal olsun.
Alt 27.01.2005, 15:13
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard Juden in Deutschland (2.weltkrieg)

wer sich bisschen mit der geschichte beschäftigt...weiss das hitler im gefängnis sein bestseller MEIN KAMPF geschrieben hat...in dem er fast im jeden satz die juden beschimpft hat. sein ziel war es an die macht zu kommen, und die juden zu vernichten..das war noch anfang der 30er jahre.

eigentlich hat er ja die juden indirekt gewarnt...viele sind ja heute in brasilien bzw. in der ganzen welt zu hause.

statt die juden zu ermorden, könnte er ja sie als soldaten im krieg benutzen...immerhin wären es mehr als 2millionen männliche soldate.

ob der antisemetismus richtig ist? natürlicH NEIN!

ihr wisst ja auch, das türkei eine sehr grosse rolle hatte bei der begründung israels oder? auch in der türkei gibt es noch heute viele juden, die friedlich in ihre synagogen gehen und beten.

viele deutsche kommen ja meist an...*zu viele moscheen, in der türkei darf man ja keine kirchen bauen*...hab es letztens selber gehört...das ist nur quatsch..allein in istanbul gibt es für alle gläubigen ein ort, wo man beten kann..

meist sind kirchen neben synagogen und dahinter ne moschee..sowas gibt es halt nur in istanbul oder??? )

dazu wird auf eine insel in EGE...ein riesen MEVLANA statue gebaut, die grösser als die freiheitsstatue sein soll...neben der statue..wird eine kirche, moschee und synagoge gebaut...es soll halt den frieden darstellen.

Alt 27.01.2005, 16:00
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yine ayni ve propagandali !!!

Kimse burada hocalik imamlik taslamak pesinde degil. Sen kendine göre o vasfi kendine yakistirmissan bilemem.

Sen kendini buranin akademik hocasi ilan etmis durumundasin. Peki su akademik calismalarindan bahset bakalim. Kuran ve Tefsir diye inleyip duruyorsun. Onlara burada Atheistlerden baska kimse karsi degil.

Peki Tefsir nasil yaziliyor onu anlat bana bakalim !!

Cevabini cok merak ediyorum !
Alt 27.01.2005, 17:06
Benutzerbild von gulleytin
gulleytin gulleytin ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yahudilere tsk, erst lesen dan danken

DEn Yuden haben wir garnichts zu verdanken was positive entwicklung angeht, erstens das Judentum kennt kein Menschen ausser Juden alles andere sind tiere fur die, das steht im Tevrat, Juden haben menschen immer ausgebeutet genauso wie heute immer noch, Christen und Moslems mussten leiden unter deren Macht, dies ist alles geschichtlich Fakt und beweissbar.

Und das beste ist immer noch das das alles weitergeht, Die JUden haben eine Existenzangst, deswegen bevorzugen sie eine technik die grausam ist um die nichtMenschen also Christen und Moslems zu toten, dies will ich aber nur dann schreiben wenn mein Freund der hier den JUden Dankt es auch wissen will.

Ama Jahudi Adama Jahuduiyi nasil kotulerimki gercekleri ortaya dokerek, jahudi kendini kotu bilemezki

tesekurler

PS: Arkadaslar Jahudilerin neler Yapmak istediklerini bilmek istiyorsaniz bana bir not birakin ben se size bunlari kaynaklari ile beraber aktaracagim.
Antwort