| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() osmanliya teknolojiyi yasak eden seriatci seyhulislam"lardir. gavur icati deyip matbaa"nin istanbula gelmesini 300 yil yasakladilar.
cok sükür atatürk sayesinde bu yobaz zihniyetten kurtulduk. 80 yil icerinde tüm arap ülkelerinin toplamindan daha fazla sanayi üretimi yapiyoruz. |
|
|||
![]() it gibi sürünüyorlar. dünyanin en geri ülkeleri onlar. bati dinde reform yapabildigi icin kalkindi. artik islam dünyasinin da bir martin luther"e ihtiyaci var.
|
|
|||
![]() neo-nazi itleri ile ayni saflarda oldugunuzu ispatliyorsunuz.
diger bazi azinliklarin da katledilmesini kinarken, aslinda yahudilerin katliamini alkisladiginiz ortaya cikiyor. ayrica neden sadece cingeneler ve sakatlar icin saygi ile egiliyorsun? hadi yahudilere olan kinini nazi kurbani olan yahudilerden cikariyorsun diyelim. pekiyi escinsellerin önünde niye egil miyorsun? onlar da katledildi. sizin insanliginiz bile sahtekarlik abidesi. |
|
|||
![]() ibarettir. General Resit Dostum Özbek (Oguz Beg) soyundandir. Ancak afghanistanda konusulan dil pestuncadir (farzca) kürtlerde Sah Ismail Hatayi döneminde, Sah Hatayi Iran"i siilestir iken, yasanan kargasalardan dolayi güney anadoluya göc ettiler. kermanji, yani kirmanci bir Oguz Boyu degil ilkel bir acem asilli bir kürt soyudur. Israil"de küdüz üniversitesi hatta kürtlerin yahudilerin kaybolan 12.boyu olarak deklare etti. Sami soyundan olan kürtler ile Turani soy olan Türkler kan bakimindan kardes degillerdir.
|
|
|||
![]() ibarettir. General Resit Dostum Özbek (Oguz Beg) soyundandir. Ancak afghanistanda konusulan dil pestuncadir (farzca) kürtlerde Sah Ismail Hatayi döneminde, Sah Hatayi Iran"i siilestir iken, yasanan kargasalardan dolayi güney anadoluya göc ettiler. kermanji, yani kirmanci bir Oguz Boyu degil ilkel bir acem asilli bir kürt soyudur. Israil"de küdüz üniversitesi hatta kürtlerin yahudilerin kaybolan 12.boyu olarak deklare etti. Sami soyundan olan kürtler ile Turani soy olan Türkler kan bakimindan kardes degillerdir.
|
|
|||
![]() Caglar boyunca katliam ve eziyet gören bu mazlum toplum, yetistirdikleri bilim adamlari, filozoflar ve sanatcilar ile tüm insanliga cok büyük hizmet etmislerdir.
Bu caliskan ve azimli milleti yürekten kutluyorum. Sigindiklari bir avuc toprak parcasi olan Israil onlara analarinin ak sütü gibi helal olsun. |
|
||||
![]() Kimse burada hocalik imamlik taslamak pesinde degil. Sen kendine göre o vasfi kendine yakistirmissan bilemem.
Sen kendini buranin akademik hocasi ilan etmis durumundasin. Peki su akademik calismalarindan bahset bakalim. Kuran ve Tefsir diye inleyip duruyorsun. Onlara burada Atheistlerden baska kimse karsi degil. Peki Tefsir nasil yaziliyor onu anlat bana bakalim !! Cevabini cok merak ediyorum ! |
|
||||
![]() DEn Yuden haben wir garnichts zu verdanken was positive entwicklung angeht, erstens das Judentum kennt kein Menschen ausser Juden alles andere sind tiere fur die, das steht im Tevrat, Juden haben menschen immer ausgebeutet genauso wie heute immer noch, Christen und Moslems mussten leiden unter deren Macht, dies ist alles geschichtlich Fakt und beweissbar.
Und das beste ist immer noch das das alles weitergeht, Die JUden haben eine Existenzangst, deswegen bevorzugen sie eine technik die grausam ist um die nichtMenschen also Christen und Moslems zu toten, dies will ich aber nur dann schreiben wenn mein Freund der hier den JUden Dankt es auch wissen will. Ama Jahudi Adama Jahuduiyi nasil kotulerimki gercekleri ortaya dokerek, jahudi kendini kotu bilemezki tesekurler PS: Arkadaslar Jahudilerin neler Yapmak istediklerini bilmek istiyorsaniz bana bir not birakin ben se size bunlari kaynaklari ile beraber aktaracagim. |