Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.01.2005, 10:27
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard hemde cok yeniymissin

cok ayip ettin hemde böyle yazilari takip etmeden konusma cüretinde bulundun.
Alt 27.01.2005, 10:34
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard akiften bir anekdot

merhum üstad akif vapur ile karsiya gecerken karsisinda cagdas vatandaslardan birdenesi oturuyormus. hiyarmi hiyarin teki.
üstad akifin sakal biraktigini görünce, biraz dalga geceyim su gerici ile.
derki sayin akif maymuna dönmüssün.
üstad maymuna bakmis ve demiski o zaman bende denize döneyim.
Alt 27.01.2005, 10:50
eniskaya

Standard Papazlar, Rabbiler, Hocalar bunlarin

tümü en büyük günahkarlardir.....

Dinde savasin, öldürün, cadidir diye Scheiterhaufende karilari genc bakire kizlari yakin yikin, göle atin bogun Hiristiyanlari öldürün, Yahudileri kesin uzatin diyenler iste
CEHENNEMLIK OLANLAR BUNLARDIR.....

Eeeeeee kimler diyor bunu.... bunu diyen Papazlar, Rabbiler, Hocalar......

Papazlar zamaninda genz kizlari asip kestiriyorlardi....
ALLAH ADINA INSANLARI YAKIYORLARDI...

Rabilerde ayni sekil ALLAH ADINA SAVAS CIKARTIP, MÜSLÜMAN VEYA HIRISTIYAN TOPLUMLARINA KARSI CIHAD CAGRISINDA BULUNUYORLARDI...... kadin ve erkekleri taslayaratarak öldürtüyorlardi.

Seriatci mahlukat Hocalarda, Seriatin anlamini bilmediklerinden, CIHAD kelimesi altinda tüm insanliga savas acmislar ve Allahin Semavi dinlerinden olan Hiristiyan yada Yahudi dinlerini yok etme o dinlere mensup olanlari ve kendi sahsi dinlerine mensup olamayanlari asip kesme pesindeler….

Kisacasi az bilen Hoca insani dinden eder…..

Isbatmi ariyorsunuz… gidin doguda aile daramlarina bakin Töre cinayetlerine bakin….. genc kizlari baslik parasina nasil sattiklarina bakin, Türk kadini evde bes vakit dayak yedigine ve Türk erkekleri, bilhassa din yobazlarinin Alman kerhanelerini istimlak etmelerine bakin…..

YOK ARKADAS YOK…. MANYAK BUNLAR HEMDE TOPYEKÜN……

Akif nediyor ????

"Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ý Kerim)

Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan!
Öyleyse &lt&gt denilen yüz karasýndan

Öyleleri varki, ne dogru dürüst yasadigi ortamdan haberi var, nede dogru dürüst dinden haberi var, ne dogru dürüst Tarihten haberi var, hatta Cumhuriyetin ne zaman kuruldugundan bile bey haber…. ama kendini Allahla neredeyse esit duymakta…. Iste Cehaletin ve gözlerin paradan baska bir sey görmez hali budur….

Su anki din = Para…. Para icin dinini satanda en cok Müslümanlardir…

Isbatmi…… Hay hay…. Bizde bos konusma yok….. anlamam ben öyle Laga Lugadan

Dünyada Tsunmi felaketi oldu…. EN AZ YARDIMI MÜSLÜMAN DEVLETLER YAPTI…..

KURANDAKI DINE GÖRE EN COK ONLAR YAPMASI GEREKIRKEN……..

ENNNNNN AZZZZZZZ YARDIMI bu kendini Allah zenneden Müslüamn devletleri yapti….. ve hem AllAHIN HEMDE INSANLIGIN ÖNÜNDE REZILI RÜSVAYI OLDULAR……

ONLARIN YÜZÜNDEN BEN UTANC DUYUYORUM….

EGER ONLARINKI DINSE BEN ÖYLE DINI RED EDIYORUM ve sadece Kurandaki dine bakiyorum…… alles andere ist für mich MEGA UNBEDEUTEND...

Eninde sonunda herkes din adina yaptiklarini Allah önünde hesap verecek anlatacak......

Hadi bakalim.... yasayip görecegiz.... din azmanligiylami dünya dönüyor, yoksa Sünnetullahlami.....
Alt 27.01.2005, 10:56
eniskaya

Standard Evet o sistemin adi Sünnetullahtir

Allahi tanimayan sitemini taniyamaz... yani bunlar ic icedir....

Ayni seyi düsünüyoruz, ama farkli kelimelerle kullaniyoruz.... bu tartisma konusu degildir, kisisel algilamaya girer...

Önemli olan.... dinin amacini anlamak ve algilayabilmek....

Bu cok cok önemli... dindarlkikla dinsizligin arasindadi o sihir cemberi iste budur
Alt 27.01.2005, 12:17
vonderstrasse

Standard haklisin dostum

bu seriatci yobazlar yüzünden dindar insanlar magdur durumda kaliyor. müslümanlarin hepsini böyle saniyorlar.
Alt 27.01.2005, 12:37
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard dinin amaci nedir? o.T.

ohne Text
Alt 27.01.2005, 12:52
Benutzerbild von bigpuma
bigpuma bigpuma ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kafir Sabka Takar

Seningibilerde onunlan yetinirler hahahahhahaa
Alt 27.01.2005, 12:55
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard atma recep atma

sen özbek generalin türkcesini anliyormusun general dostum onun konusmasi kürtcedir bilib bilmeden konusuyorsunuz

o sahisin konustuklarini dinledim kürtce kelimeler cok kullaniyor

nan yek dudu sise daha nice kürtce kelimeleri pastun irkida kullaniyr suymus buymus laflari bosuna
Alt 27.01.2005, 13:04
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard Senin Kemalist Devletin?

Okadar hiristiyanlari seviyorsa neden gidib Ruhban okulunu acmiyor okadar insan haklarina sagdiksa?

Agri dagindaki Ermeni kiliselerini neden actirmiyor yahuu gördümde senin gibi Ahmagi hayatimda görmedim.

M,Kemal ermenileri Trene bindirib Suriye Iraka sevkiyatini anlatan kitablari oku aynen hitlerin yaptigini yapmistir.

Bugün TC de Hiristiyanlara ve Müslimanlara Din özgürlügü verilmemistir ama Yahudilere her hak verilmsitir.

Istanbul universtelerine yahudiler takkeleriylen girebiliyorlar ama bir Müsliman sakalli ve bas örtülü giremiyor.

Sizin insanliginizi Bosnada Cecenyada Irakta Afganistanda Japonya ya atilan atom bombasindan anliyoruz.

Dinsizligi savunup milyonlarca insani katleden koministleride unutmaman lazim.

Eyer Boyun eymek Yobazlik Katliyamciliksa Serefli Savasip Adam öldürmeyi tercih ederim.
Alt 27.01.2005, 13:10
Benutzerbild von bigpuma
Neuer Benutzer

Standard Alman Meclisinde Yahudi Sowu

Sabah alman Tv lerini izledim ausschwitz katliyamini anan yahudiler alman meclisinde yer aldilar.

Kendi kendime sordum Natzilerin katlettigi sadece yahudilermi o mecliste Roma Cingeneler sakat olduklari icin ölenler neden anilmadilar.

Rusyada yapilan sivil katliyamlar icin neden saygi durusunda bulunulmadi.

Acilarin cocugunu oynamayi cok iyi beceriyor yahudiler.

Sanki bu dünyada onlardan baska kimse katledilmemis kizil derililer afrikalilar hindulari kimler katletti onlarin altinlarini kimler caldi.

Bati ve yandaslari tabiki yahudilerde ceplerini doldurdular o sömürgelerde.

Bügün hitlerin yahudilere yaptigini yahudiler Filistinlilere yapiyor.

ABD de silah fabrikalarinin cogu yahudilerindir dünyada fitne cikarib silah satmak icin herseyi göze alan yahudileri acaba hitler neden sevmemistir.

O mecliste sadece yahudileri anmalari ve üstü kapali yahudi propagandasi yapmalarini burda kiniyorum.

Hitler rejiminde ölen Roma ve Cingeneleri burda aniyor ve saygi durusunda bulunuyorum.
Antwort