| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() yeni yönetim transfer yaptigi halde borcun cogalmadigi, aksi taktirde 5 Milyon § civari düsürüldügünü acikladi!!!
|
|
|||
![]() kann karga es finanziell mit fnerbahce aufnehmen? sportlich können sie es ja nicht! aber können sie es wenigstns finaziell mit fenerbahce aufnehmen? was hat karga überhaupt?
|
|
|||
![]() Bu yaziyi JUVENTUS macindan once yaziyorum - ve direk konuya giriyorum.
Son zamanlarda hem taraftar, hem Yonetim, hem de kamuoyunda CL beklentilerimiz cok yukseldi. Degil mi ya - ALEX yani Brezilya Milli Takimi Kaptani transfer edilmis; DENIZ ve SERKAN alinmis; MURAT cok faydali olacaga benzer hazirlik maclarindan sonra; ve de ustelik sol-kanat sorunu FABIANO ile hallolmus??? DAUM "un onceleri havayi biraz indirmek icin "...CL "de (bu takimdan) hemen basari beklemeyelim" sozleri adeta bir infial yaratmis, ve hem taraftar hem de Yonetim "...nasil olur, DAUM "un istedigi transferler de yapildi" diye sitem etmistir. Haksiz da degiller - ama, bir de AMA "si var isin: FENERBAHCE "li cok sabirsizdir - bunu sizler de bilirsiniz - ANTU "da bile "CL "de Finali oynayacagiz" diyen arkadaslar mevcut (ozellikle bu FINAL 6S "nin Stadinda olacak, ve biz de onlarin Stadinda CL Kupasini kaldiracagiz) diye cogu arkadas kendini kendini simdiden hazirlamis bile!!!??? Bu nedenle BIRAZ YAVAS demek istedim - ben istemez miyim CL Kupasini kaldirmayi ... ama once emekleyip, sonra yurumeyi ogrenelim ki en sonunda DUSMEDEN kosabilelim. Umarim JUVENTUS "u yenmeyiz yarin aksam - inanin bu bizim icin cok kotu olur - ozellikle bir RIZE arifesinde. Bu sezon ilk hedefimiz (1) SUPER LIG SAMPIYONLUGU olmalidir - sonra da, eger cikabilirsek, (2) CL "de 2.ci TUR. Eger bu (1) ve (ustune de) (2) gerceklesirse FENERBAHCE ... GERCEKTEN DE COK BASARILI OLMUS OLACAKTIR!!! "Yavas yavas cikacaksin bu merdivenlerden" demis Sair! Sevgiler tum FENERBAHCE "li lere. |
|
|||
![]() macti.
Okan Buruk, Pancu, Ronaldo ve tabiiki kaleci Murat hayal kirikligina yakin bir tablo cizdiler. Takimin forveti yok! Carew alindi ama Ahmet Dursun insallah iyi calisir ve kalici olur. Yoksa yine forvetsiz oynariz sezon boyunca. Veysel beklentileri yerine getirebilecek kapasitede degil. Defansta garanti oynayan yok. Bence cok alternativli kadro her ne kadar avantajli olsada, bir o kadarda dezavantajli. Oyuncular birbirlerine alismasi daha zaman alacak. Pancu forvet degil! Ofansiv orta sahada cok daha faydali oluyor. Sag tarafa o kadar oyuncu alinmasina nazaran iyi ataklar yine hep soldan olusuyor. Orta yapan yok.... Takimin daha cooooook calismasi lazim, coook!!! PS: ilk 4-6 macin dis sahada oynanmasida cok büyük bir dezavantaj olacak! |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() ilk yariyi izledim. Fener baya organize bir sekilde oynadi bence. Besiktastan cok daha hazirlar!
|
|
|||
![]() Serger mi? Tümer mi? Yoksa Carew mi??
Bu üc oyuncudan sadece biri Besiktasin oyununa büyük ölcüde arti getirecek, oda Tümer bence. 90 dakika oynayabilen, oyun icinde kosan, pres yapan ve ayni zamanda teknik becerisiyle pozisyon üreten tek o. Carew ortadan ve kanatlardan yardim gelmedigi sürece yalniz kalir ve bir ise yaramaz. |
|
|||
![]() ohne Text
|