| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() bu sene birincilige dayadim gözümü
|
|
|||
![]() Sezon 2004/05
01. Hafta Tahminleri: Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz. Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir: 1. Toplam puanlamada 2. Ortalama puanlamada 3. En fazla birinci olanlar Iste 01. haftanin maclari: 6/8/2004 - 8/8/2004 Denizli - G.Antep Malatya - Beşiktaş A.Sebat - B.Ş. Ankara G.Birliği - Sakaryaspor Kayseri - Trabzon İstanbul - D.Bakır Samsun - A.Gücü Ç.Rize - F.Bahçe G.Saray - Konya Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimla airdem & BratPitt & kes |
|
|||
![]() am besten erst dienstag die tips abgeben lassen
|
|
|||
![]() ona göre
![]() bu v-bee oddseti kazanan kisinin takimida hep sampiyon oluryor ![]() gute omen |
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
![]() strengen
![]() |
|
|||
![]() Ben Fenerbahçe"yi bir spor kulübü olarak görmüyorum..
Ben, Fenerbahçe"yi; bir milli takım olarak görüyorum.. 25 milyon vatandaşı, sarı/lacivert bayrağı, başkenti Kadıköy olan Fenerbahçe Cumhuriyeti"nin Milli Takımı.. Bu Cumhuriyetin vatandaşları takımlarına, kendi ülkeleri kadar bağlı; Nasıl bir ülkenin vatandaşları, ülkelerinin bağımsızlığına tehdit doğduğunda kenetleniyorlarsa; bu Cumhuriyet"in vatandaşları da takımlarına olan bir saldırıda birbirlerine "Hep Destek Tam Destek" sözüyle kenetleniyorlar.. Ve eğer bu Cumhuriyet vatandaşları bir defa kenetlenirlerse, onları hiçbir azınlık yıkamaz.. .. Hani birgün "Herkes Fenerbahçeli olacak" demiştik ya? Bu söz belki istediğimiz gibi değil, ama birgün gerçekleşicek: Fenerbahçe Cumhuriyeti, altyapıya verdiği önemi devam ettirdiği sürece; Futbolda artık isimlerin değil, 90 dakika mücadele edenin kazandığı gerçeği değişmedikçe; ve bu Cumhuriyetin vatandaşları/futbolcuları/yönetimi birbirlerine "Hep Destek Tam Destek" verdiği sürece; Birgün Türk Milli takımı Fenerbahçe Cumhuriyeti"nin takımının oyuncularından oluşacak, Ve işte o gün herkes Fenerbahçeli olacak, O gün Fenerbahçe Cumhuriyeti"nin nüfusu 25 milyondan 70 milyona ulaşacak.. İsteselerde, istemeselerde.. __________________ There is only one way to come into this world, but so many ways to leave.. |
|
|||
![]() sevgili fenerli renktaslarim hepinize burdan seslenmek istiyom bakin bu sene takim iyi adamlar ile takviye edildi su an takimin yas ortalamsi 24 "yirmi dört" yani cok genc bir takim (türkiyenin en genc takimi bu ara) ve belki gelcek 10 sennin takimini yaratik. bu yüzden su gencecik fenerbahce futbolcularina biraz sabir göstrelim destek verelim sonuna kadar ve inaniyorum ki bu sene bu takim yine bizi güldüreck ve digr takimlarin taraftarlari yine agazini acip bize bakip avuclarini yalacaklar. asagida bi taraftar yemini var her fenrli mutlaka okumali sonra devam edecem:
Taraftar Yemini Ben Fenerbahce"liyim! Takimimi hic bir zaman yalniz birakmadigim gibi bundan sonra da birakmayacaigima, Ilk kotu pasta sabirsizlanip takimimi isliklamayacagima, yuhlamayacagima, Rakip takima destek vermeyecegime, Fenerbahce veya herhsangi bir Fenerbahce sporcusu aleyhinde bagirmayacagima, Takıma ve Hocasına tüm sezon güvenecegime, Kulübün büyüklügünü hic unutmayacagima, En UMUTSUZ durmlarda bile takima katkida bulunacagima, Stadyumda mümkün merteebe küfürsüz tezahuratta bulunacagima, Terini son damlasina kadar akitan takimla, girtlagi patlarcasina bagiran taraftarin butunlesmesi icin calisacagima, Bu sene takimi SAMPIYONLUK STRESINE SOKMADAN KAYITSIZ SARTSIZ DESTEKLEYECEGIME ; NAMUSUM VE SEREFIM UZERINE AND ICERIM! Hala bazilarinin ben sabredemem, futbolda mantik, sabir yoktur demelerini anlayamiyorum. Yunanistan nasil Avrupa sampiyonu oldu? Birakin backgroundunu, oynadiklari maclara bakin yeter. Hadlerini bildiler, sabirla milleti uyuttular ve hedefe ulastilar. Belki biz alistik; futbolun ve genelde tum sporlarin emosyonel bir sekilde yapilmasina. Ama herseyde aklini kulanirsan farkini gosterirsin. Baskanimizi ele alin: Ben de dahil olmak uzere bir cogumuz cok kiziyordu baskanimiza. Sampiyonluk nerede sportif basari nerde diyorduk. Ama o isini biliyordu planini uyguluyordu ve bizlere hic kulak asmiyordu. Sonuc ortada su anda TR"de cok farkli bir kulup durumundayiz. Sadece futbolda degil, her dalda iddialiyiz. Onun icin SABREDIN, akillica davranin. Ama takiminizi DESTEKLERKEN kendinizden gecin, kosteklemeyin. Genc bir kadromuz var, en ufak pas hatasinda "MINIMINI" li motiflerden olusan bir heyhula geliyor tribunlerden. Tamam 21 yasinda Corvete biniyorsan bazi seylere dikkat edeceksin , kosacaksin , kendini gelistireceksin. Ama biz destegi verelim , isi yapamayan sonucuna kendi katlanir. Hoca var takimin basinda sonucta. Hayatina dikkat etmeyen , sahada yuruyen , kendini yildiz sanan genclerin kulagini hoca cekecektir. Yeter ki Aziz baba torpilli cocuklarindan destegini ceksin. Bu isleri hocaya birakip destek vermeliyiz. Herkes hocaliga soyunursa kaos olur. :sampiyon FB: |