| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() cürümüs tavuk senden karga bile olamaz ..
Sokak Kiziymis yürü be isine senin gibilerin havasi aksam olmadan iner!! Tut ki benim gibi birine lat atmaya calisiyorsun, git Akil toparla etrafdan sonra gel!! Kansizliga gelince yakismaz aslinda ama yinede yaziyorum.. Kani bozuklugu etrafda kic sallamakla yerine getiriyorsun belli yoksa o kadar tecrübeli yazmazsin geri Zekali !! Kizim sen kimsin soruyorum yine ? Sende o Kic olsa burda Orospu Agidi yakmazsin ... Git kendine bak, baskasina ne karisma ne de konusma yetkisine sahibsin... |
|
|||
|
|||
![]() idi ! Demek Esek, Esegin halinden bilirmis SÖZÜ dogruymus....
|
|
|||
|
|||
![]() Sen misin o Adres verecek yürege sahib ? Hadi bee git isine burda Millete birde Erkeklik taslama !!
Daha dogrusu burnundan büyük Islerin icine giripte REZIL olma... Bu kadar rezilligin yeterliydi... |
|
|||
|
|||
![]() Türkcesi iyi mis yeterli geliyormus.. Git o Zekasiz Beynine ilk Zeka ögrettirmeye bak sen.. sonra gel geri benimle anlamadigin isleri tartis !!
Bana burda terbiye ayaklari yapma sahte sey .. sen ilk yazdiklarinla bak sonra baskalarin reaksyonlarini bir tart !! o kabiliyet olmasada sende tabii yinede dene ... beni yunanlilar , türkler kadar alaka eder buna sen karisamazsin zekasiz... |
|
||||
|
||||
![]() BU SEKILDE SENI BÜYÜTENDE HATA
HEPMI HAYVAN OLACAKSIN BIRAZDA INSAN TAKLIDI YAP ARSENA;-) AMA BERLINE GELIPTE YAGLI KAZIGA OTURMAK ISTEYEN VARSA HANDY NR INI YAZSIN GB ME ADRESS AYNI ZAMANDA GB NIZDE YANLISSIZ VE YALANSIZ AMA O YÜREGE SAHIP HIC KIMSE YOK DAHA DOGRUSU BELKI VARDIRDA INAN BANA O YALAKALIK YAPANLARIN HICBIRINDE YOKTUR ;-) SENDE GEL ARSENA BERLINE ;-) |
|
||||
|
||||
![]() ISTE O MANDALAR SEN VE O YALAKALR ARSENA SIZLERE ACIYORUM
KENDINI ADAM YERINE KOYUPTA SURADA APTALLCA VE ALAKASIZCA YAZILARINA GELINCE BU SEKILDE NE SEN NEDE SENIN YALAKALRINDAN BIR HALT OLMAZ COK KOMIK OLUYORSUN BAZENDE SANA VE SENIN GIBILERE ACIYORUM HEP HAYVAN OLMA ARSENA EN AZINDAN BAZEN INSAN TAKLIDI YAP |
|
||||
|
||||
![]() Banal Soruysa cevabiMIN profesyonelligin nedeni: senin gibi essekler olduktan sonra elbette cevaplar hep süper olacaktir
|
|
||||
|
||||
![]() APTAL Salak VE BIR OKADARDA SOKAK SÜPRÜNTÜSÜ OLDUGUN BELLI
RUH HASTASI OLMUSSUN BURADA YIRTINIYORSUN SINIR DOKTORUNA BIR GÖRÜN. BELKI O SAMAN DOLU KAFANA AMALIYATLA BEYIN YERLESTIRIRLER TARTISMAYI ÖGREN ARTI BASKALARININ GÖRÜSLERINE SAYGILI OLKI BASKALARIDA SENIN GÖRÜSÜNE SAYGILI OLSUN DENGESIZ VE SAHTE SEY terbiyenin yanindan bile gecmemis ahlaksiz vede utanmaz yüzsüz arsena seni neyin alaka edip etmedigide beni ilgilendirmez ama o kafanda beyin olsa o beyin hücreleri olsa nedemek istedigimi anlardin senin kadar aptali daha yoktu burda rekora imza atmaya dogru gidiyorsun |
|
||||
|
||||
![]() SEN BENIM TIRNAGIM BILE OLAMAZSIN
SOKAK KIZLARININ KONUSMASI AYNI ZAMANDA CIRKEFLIGI SADECE SENDE VAR KIMSEDEN AKIL TOPLAMAMA GEREK YOK SENIN GIBI CÜNKÜ KENDI AKLIM YETERLI COK COK BASKALARININ GÖRÜSÜNÜ SORARIM UMARIM LAFLARDAN ANLAYACAK KADARDA BEYINSIZ DEGILSINDIR ARTI BENI GÖRMEDIN BILE NERDEN BILIYORSUN KIC SALLADIGIMI? NAKADAR APTALCA YAZILARIN VAR BENCE SEN YAZ SONRA beitrag jetzt abschicken butonuna tiklamadan bir oku ne yazmissin sonra tikla okmi güzelim senin kanin bozuk olmasa zaten burada mischpartnerschaft cok normal demezdin buradada gene belliki kanin bozuk bak ispatli yaziyorum sana umarim bu laflarin üzerine oturursunda kalkamazsin burada en fazla senin gibiler hayat kadini gibi (sokak kizlari gibi) yani senin gibi yirtinir burada elestiri ve tartisma forumu olduguna görede tartisir baskalarinin yazdiginada karisirim ama bunu senin gibi SEVIYESIZ bir sekilde degil gayet seviyeli bir sekilde yaparim ok. hadi simdi gitte ANANDAN BABANDAN BIRAZ TERBIYENIN T SINI ÖGREN |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|