| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Atayi sevmeyen ancak hayvan olabilir.....
Insallah bu sene gidip bir Anitkabiri ziyaret ederim ve Müzeyiede gezmis olurum..... Atatlarimiz can versinler.... Seriat altinda Cahiller gelsin... biz bas olacagiz desin........ devlet orda git al.... kolaysa.... Belli olmaz belki Tayip Erdogan günün birinde Erbakana yarini verir..... ![]() Yeryüzünün en büyük kanseri Islam Aleminde dolsan CAHILLIKTIR..... ABD bile bu kanser üzerinde oyun yaparak, ellerinde Petrolelrini alip kendisi pazarliyor..... ekmegini baskasina veren manyak degilde nedir...... ama 20-30 kari laip hayvan gibi besleyip üzerinde gecmekle Müslümanlik olmuyor...... HZ. Muhammed su anki islam Aleminin yüzüne türkürüdü...... bundan Türkiyede nasibini alirdi...... |
|
|||
![]() 40 sefer dedik sana ben türküm, Türkiye icinde Türkiyenin manevi baskenti Trabzonluyum...... bunu anlamayacak ne varki ?????
Hem benim Aleviler hakkiindaki görüsüm evrenseldir, degismez..... Ben sadece iclerinden Kurana dayali olanlarda varmis..... bunu ben tam manlamiyla fark edemeistim.... Ama Aleviler varki... TAM ANLAMIYLA DINSIZDIRLER....... hemde süper dinsiz... super Plus..... Ne namaz ne zekat, ne oruc ne Kuran... almislar dedenin dalgasini ellerine.... ondan sonra ben Müslümanim.... HAYIR DEGILSIN.... dinsizsin... adini koyalim.... Ama ayni zamanda, ibadet eden orucunu tutan zakatini veren, devlet millet icin hayirli is yapan Alevilerde var...... Bu suna benzer.... Iranda müslüman bizde, ama arda cok acik fark var..... Aynisi Alevilerin arasindada var....... Bazilari dine Sünnilerden daha yakin... Bazilarida TAM ANMAIYLA DINSIZ....... Anlayabildinmi........ umarim Cehaletin simdi giderilmistir |
|
|||
![]() Olamz ya tabi.... hic bilenle bilmeyen bir olurmu...
Birisi insan digeri hayvan..... Anladinmi Erdoganla arandaki farki....... ????? Iste Bilmedigin yani Cahil oldugunicin, Enis Abine karsilik yazamadinj..... Yazamazsin tabi...... Cahillik kanseri insani lafsiz birakir |
|
|||
![]() Saddamin ölmesi yada Bushun ölmesi, yada Bin Ladeni gebermesi. insanligin hayrina degilmi ????
Elbette hayirina, ama Allah insanlar arasinda Adaletin olmasi icin, dini göndermis... Du sollst nicht töten.... Was gibt es da nicht zu verstehen..... Al adami tika iceri...... Hapisnaneler ne iyin yapilmis....... Insan evrensel olamli her seyi ve herseyin nedenini kavramak zorunda.... iyi niyetli ol ama kimseden kazik yema... kazigi ancak Kerizler yer...... buda LAlahin sistemine aykiri... Cinler ne der...... "Betrügst du mich einmal, Schande über dich Betrügst du mich zweimal, Schande über mich" Anladinmi Allahin mekanizmasini... Adi "Sünnetullahtir" Kuranda gecer |
|
|||
![]() yokmu senin tanidiklarindan, dedesinin kafasini tatürk kestirmis olsun....
Yani sen simdi bana bir tanedemi bulamyacaksinki, Atatürk dedesini öldürtmüs olsun usw..... Hemen TV ye cikaririz... kaldiki bizde gercekleri ögrenmis oluruz..... Biraz arastirda kaynakli konus...... Yanalncinin mumu yatsiya kadar yanar..... schon mal gehört |
|
|||
![]() Meryem"in oğludur
Soru: Hâlâ Hz. İsa"nın, Yüce Allah"ın oğlu olduğunu zanneden Müslümanlar var. Lütfen bu konuyu bir kez daha açıklar mısınız? (Atilla Alper) Cevap: Hz. İsa (selâm ona), Allah"ın bir mucizesi olarak bakire Meryem"den Beyt-lahm"de doğmuştur. Yusuf, İsa"nın annesi Meryem"in nişanlısıydı. Henüz evlenmeden önce Meryem, Rûhu"l-Kudüs"ten gebe kalmış ve bu kendisine rüyasında bildirilmiş, doğduktan sonra Yusuf, karısını ve İsa adını verdiği çocuğu Mısır"a götürmüştür. Kral Herodes"in ölümünden sonra tekrar ülkesine dönüp Nâsıra"ya yerleşmiştir. Artık büyümüş olan İsa, Ürdün Irmağı kıyısında, insanları suyla vaftiz eden Yahya"nın yanına gidip onun tarafından vaftiz edilmiştir. Yahya"nın yakalanıp öldürülmesi üzerine İsa, Nâsıra"dan ayrılıp Zebulun ve Naftali sınırlarında deniz kıyısında bulunan Kefernahom"a gelmiş, bölgedeki yerleşim yerlerinde dolaşarak Yahudi dinini asli sadeliğine kavuşturmaya çalışmıştır. "Benim şeriat yıkmaya geldiğimi sanmayın, ben yıkmaya değil, tamamlamaya geldim" demiştir (Matta: 5/17). Kur"ân"a göre İsa, Allah"ın oğlu değil, insan olan "Meryem"in oğlu" (Âl-i İmrân: 40; Nisa: 169; Meryem: 35 ve başka yerler), bakire Meryem"den, bir mucize olarak babasız doğmuş, Allah"tan bir kelime yahut Allah"ın kelimesi (Bakara.40, Nisa. 169), Meryem"e Allah"ın düşürdüğü "Ol" buyruğunun sonucudur. Meryem Suresi"nin 16-21"inci ayetlerinde Hz. Meryem"in, melekle karşılaşması anlatılıyor. Âl-i tmrân Suresi"nde açıklandığı üzere, annesi henüz gebeyken, karnındaki Meryem"i, mabete hizmetçi olarak adamıştı. İşte çocukluğundan beri vaktini ibadetle geçirmekte olan Meryem, mabedin doğu yönünde, tenha bir yerde bulunuyordu. O, bu haldeyken Allah, ruhunu Meryem"e gönderir. Düzgün, yakışıklı bir insan biçimine bürünerek kendisine gelen ruhu görünce Meryem, Allah"a sığınır, onu kendisine saldırmak isteyen bir delikanlı sanarak, "Eğer Allah"tan korkuyorsan beni bırak, bana dokunma, senden Allah"a sığınırım" der. Fakat ruh, Allah"ın elçisi olduğunu, kendisine tertemiz bir erkek çocuk hediye etmek üzere geldiğini söyler. Kendisine insan eli değmediği için nasıl çocuk doğuracağına şaşan Meryem"e ruh, bunun Allah"a kolay bir iş olduğunu, insanlara bir mucize olmak üzere bu çocuğu böyle babasız yaratacağını söyler ve iş olup biter. 22-26"ncı ayetlere göre Meryem gebe kalır. Çoğunluğa göre Meryem"in gebelik süresi normal süredir, yani dokuz aydır. Bunun sekiz ay, ya da altı ay sürdüğünü söyleyenler yanında, gebe kalır kalmaz doğurduğunu söyleyenler de vardır. Çoğunluğun görüşü daha doğrudur. ------------------------------------ Üstad Hocamizdan aciklama..... bu arada, Sayin Erbakan, Kaplan, Süleyman, yada diger möchte gern Hocalar mekalari din husunda varsa.... buraya yazilmasini rica ediyorum..... Bakalim onlarin din anlayisi kaynakli nasil oluyormus...... Neden hic bir Beitrag onlarin imzasini tasiymiyor ??????? Ben söyliyeyim.... cünkü hic biri Islam Profesörü degilde ondan.... hicbiri 60 yil dinle ugrasmamis LINK <a href="redirect.jsp?url=http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29 " target="_blank">http://www.gazetevatan.com/cat/sates.asp?kid=29 </a> <a href="redirect.jsp?url=http://www.suleyman-ates.com" target="_blank">http://www.suleyman-ates.com</a> |
|
||||
![]() "bizim tanidigimiz ve sevdigimiz dindar insanlar, kendilerini dünyalik hirs ve garezlerden arindirmis, etrafina ve kendine yarari dokunan, cennete gitmek icin kendi halinde ibadet eden insanlardir"
bu senin yazın..dini de dindarı da insanı da belirleyip kafanıza göre bi din bi dindar ya da insan tip YARATMAK sevdanız terörizm dediğiniz canavarın türemesine sebep olmusken salakça bi tutumla hala musluman insanları sucluyorsunuz.Dini Allah belirler..Kuran ve sünnettir din.Allah mı zannediyosun kendini ki dindar insan söle olmalı din böle olmalı diosun.. sucladıgın islam ülkelerinin yöneticileri de birer atatürk olarak tasarlanıp dikilmiş birer kukladan ibarettir.islam devletleri yoktur.halkı musluman devletler vardır..bircogunda uyduruk rejimlere uyfuruk sahsiyetler oturtulmu ve işlerine gelmediği vakit tasfiyeye sokulmuşlardır...biriisi saddam..işi bitti indirdiler.. bazı salaklarda terörizmin merkezi haber alma teskilatlarının ve silah sirketlerinin yedeginde sistemin uydurdugu bi canavar oldugunu anlamaktan yoksun sarskça bi tutumla gösterilen yere bakıyolar...bakınız efendim..at gözlüklerinizi cıkrsanız bile boyunduruklarınız size baktırdır istenilene..yok onuda cıkarsanız bile size yapılmıs kafesinizde sanal duunyanızın aldatıcılıgında hapsinizin zevkini sürerken gerceklere sövmeye devam edersiniz.. İslam sizin söylediğiniz sey diildir..Allahın bildirdiği Kuranı merkez alan peygamberin öğrettiği dindir..HADDİNİZİ BİLİN!! |
|
||||
![]() Bu Şiir
![]() 1. Yıkılınca o mübarek Hilafet devleti, Sahipsiz kaldı dümyada bütün İslam ümmeti, Kapladı tüm dünyayı küfrün zulmeti, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 2. Hak buyruk sadece yazılı kaldı Kur’an da Kitap, Sünnet hükmü geçersiz oldu cihan da Had safhaya ulaştı cinayetler her yan da İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 3. Kapitalizim hakimiyeti millete verdi, Eş cinseller yaşantısına hürriyet dedi, Şahsi menfati için kardeş, kardeşini yedi, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 4. Görülmemiş böyle zulüm Firavunda, Nemrut da, Kitle katliamları Filistin de, Beyrut da, Irak ta Müslümanın bulunduğu her yerde, her yurt da, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 5. Halifeden başka kim gelirse gelsin başa, İster cumhur reisi olsun ister bir paşa, Ginede mazlumun feryadı yükselir arşa, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 6. Filipinde,Elitrede, Hindistan da dahi, Arşı titretiyor feryad eden mazlumun ahı, Her yerde müslüman vuruyor kafir silahı, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 7. Bosna/Hersekte, Viyana, Kosova ve Balkanda, Kol, bacak, kelle kesilmiş vücut hep Balkanda, Bir şimdi değil, her yerde ve her zamanda, İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 8. Feryad ediyor müslümanın masum yavrusu Ne intifade kurtarıyor ve nede Fekosu Yok kurtaracak mescidi Aksayı Kudüs’ü İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 9. Filistinli kardeşimin kırılıyor kolu Mescide giden ecdadimin kesiliyor yolu İşlenen bu cinayetlerin gelmiyor sonu İslamın tek devleti Hilafet olmayınca. 10. Bu zulümden, işkenceden asla kurtulmazsın Bu halinle asla huzur sükun bulamazsın Şer’i Mübini hayata hakim kılmazsın İslamın tek devleti Hilafeti kurmayınca. 11. İslam hayatı yaşamaktan mahrum kalırsın Ölünce cahiliye ölümüyle ölürsün Huzuru hakka hüccetsiz, delilsiz gelirsin Hilafeti kurma çalışmasına girmedikçe 12. Fatih der kardeş yokmu sende ALLAH korkusu Payimal olmakta müslümanın ırzı namusu Hep öldürülen müslümanın masum yavrusu İslamın tek devleti Hilafet kurulmayınca. |