| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Cehaletimizi gider....
|
|
|||
![]() adamlarda yüz yokki.... öküz dersin surat ayni.... adamsin dersin surat ayni...
Ar namus tertemiz bunlarda... birde adam diye geziniyorlar..... Inme onlarin ayarina |
|
|||
![]() adamlarda yüz yokki.... öküz dersin surat ayni.... adamsin dersin surat ayni...
Ar namus tertemiz bunlarda... birde adam diye geziniyorlar..... Inme onlarin ayarina |
|
|||
![]() takilki hem itibarin hemde kaliten ertsin.....
Türkler Kirolari sevmiyorsa Kirolarindir suc.... Almanlar Türkleri Allgemein sevmiyorlarsa Türklerindir suc...... Sen baskasina suc atacagina kendi burnunu önce bir tut, basklalari tarafindan nasil algilandigini bir arastir.... ondan sonra gel ötmeye basla...... Bak bir kere sen küfürbazin taekisin, ayni zamandada din azmanisin..... kol bacak kelle kesme pesindesin... Eeeeeeee senin neren sevilsinki..... seni adam sayalim..... Insanlar insanlari icraatlarina göre degerlendiriler.... Demekki sen ve senin gibilerin icraati Note 6 imiski, adamdan sayilmiyorsun..... Bak Abine.... adamdan saymayan sizler gibiler... ama GBme bir baksan her yerden iltifat yagiyor...... |
|
||||
![]() Bana bugün bir kac tane mektup geldi.... Diakoni Welthungerhilfe usw.....
Ancak Rotekreut, Johaniter Caritas ve benzeri devlet kuruluslarina verilen paralar yerini buluyor.... iste bunlarda süleymancilardan daha beter, burada kafirin parasini kafir yiyor. Sen devam et biraz daha fazla yolla, nasil olsa cehenneme götüremeyeceksin parani, haydi durma. |
|
||||
![]() Bugün senelerden beri kafirlerin bombalari altinda yaralanan yetim kalan Müslüman cocuklari var, hani o zaman neredeydiniz neden yardim edelim diye hicbir kisiden söz cikmiyordu, simdi depremde ciplaklar sefa sürerkene ölecekler bende yardim edecegim öylemi?
|
|
|||
![]() Gidip Camideki Idiotlarami para yedirecegim...
Üstelik Kafir dedigin ALmanin pacasina yapismissin onun devletinde dileniyorsun... ekmegini yiyorsun ... birde küfür et... Iste benim gibi ehli Müslümanlan aranizdaki fark burda yatiyor..... Biz yedigimiz ekmege küfretmeyiz... cünkü Müslümaniz...... CAHIL degil |
|
|||
![]() herseyden evvel adam olacaksin ondan sonra su gura mensubum yada bu guruba mensubum.....
|
|
|||
![]() zaten benimle öyle herkes medeni bir sekilde konusamazki.... cok az cikar söyle medeni ve kaynakli konusan insan.... o yüzden herzaman üst düzey insanlar hep ayni katilede olurlar... hangi dine mensup olursa olsun....
Sen bir kere Kuranin ve yardimin önemini anlamamissin.... Forumdada adam gibi hic bir yeni Beitrag baslatmamissin...... veya ben görmedim... Hep ayni tastan ayni hamamdan bahsediyorsun..... Sen en iyisi Krediyle haca git... ve deki Allah ne olsa Krediyi öder...... Wie kann ein Mensch nur so Ungebildet sein wie Du..... ??? das ist mir unbegreiflich |