Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 31.12.2004, 03:08
eniskaya

Standard Kürfür dinine sahip cikan kimlerdir ???

hem küfürü bas... hem Alllahin adini pislet.... LAGA LUGA LAGA LUGA... baska bir sey yok.... ondan sonra Allah bana verecek.... iste yarin hemen verecek..... Isada inecak, zaten katir onu her cuma bekler... yarinda cuma olduguna göre, yarin Isa geliyor....

Acaba kimin kellesini kesecek..... ne katil adammis yahu......

Ne dinmis bu Islam yahu.... Terörün kitabini yazmis galiba......

Acaba Teröristlermi yazmis, yoksa Allahmi Terör dini indirmis ...... biraz akli olan gercegi anlar........

Orijinal Islam dininin anasini bellemisler.... Islam dini diye bir sey kalmamis ortada......
Piyasada sadece OT dini gezmekte... din degil HURAFET.....

1.) Kadinlari döven ve SEX MAKINESI olarak gören

2.) kadinlari 2 sinif vatandasi yapip cocuk dugurma makinesi ve ayni zamanda eve tikayip manyaklasmasini saglayan

3.) Kuranda gecmedigi halde RECM yapip baskalarinin seysinin avukatligini yapan ve VINAYET isleyen

4.) Yedigi ekmege KÜFREDEN, Almanlari kafir sayip, Alman devletinin parasini cebi koyup..... Allah verdi diyen

5.) Din ve devletin farkli oldugunu anlamyan hatta Matematigi, Ucak, tabanca yapmayi bile Kurana baglayan.... Mesela Subhanekden tabanca, Fatihadan savas Ucagi.... bazilari böyle inaniyor.....

6.) Kendini Ilahlastirip, cenneti kesip alip istedigini cehenneme sokmaya kalkanlar....

Varya iste bu sadiklarimi destekleyen insanlar......

ISTE BUNLAR MÜSLÜMAN DEGILDIR......

Assagilik komplexinde yasayan zavalli birer Mehlukatlardir...... iste ayni bu gibi insanlarda iste Allahin Jandarmasini oynayip kol bacak kelle kesenlerde yine bunlardir.....

Birde kalkmislar ...... Ben Müslümanim cennete gidecegim.......

NAH GIDERSINIZ
Alt 31.12.2004, 03:24
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard bence suc sirf onda degil...

herkes ona küfür ediyor diyor..ama yinede herkes yazdigna cevap veriyor.

bence birsey yazmasaniz, durduk yere yeni konu acmaz bence.

sizi sirf provake etmek istiyor..ve basariyorda.
Alt 31.12.2004, 08:22
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard bu benim sorularima cevap degil

benim sorum acik ve net idi.
ilki resullerde cehenneme gideceklerini yaziyorsun bunu nereden cikardigini sordum iki medinede peygamberi görüpde iman etmeyen yahudilerin konumunu sordum.

sen elmali dan sadece kopyaladigin icin, icerigini anlamadan burada bombalar patlatiyorsun.
Alt 31.12.2004, 08:37
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard tabii sen hacca gitmeyecegin

icin senin isine gelir. herhangi bir yardimda bulunmak zorunda degilsin.

söyle bir ayet gelmis, ihtiyac sahiplerine malinin arta kalanini vereceksin.

hadi bakayim böyle baskalarinin ibadetlerine karisacagina gecen ayki maasini depremzedelere gönder.

isbu laf olsun diye konusmaktan daha evladir. baskalarini yapacaklari veya yaptiklari ibadetlerin seni hicmi hic ilgilendirmez. sen onlarin ibadetlerinden de sorumlu degilsin.

sen kendin söyle bir yada iki aylik yada banka hesabinda ne kadar para varsa fakir fukaraya verebiliyorsunmu?

veremiyorsan ne konusuyorsun lan düdük. zibidi.

bu tip hiyarlar kendileri herhangi bir hayirda bulunmayipda baskalarina ne tür hayir yapmalarini anlatmaya calisirlar. yahudi alimleride peygamberden haber gelince bazi yahudilere müslüman olmalarini tavsiye ettiler kendilerini iman etmediler. Allah bunlari yadirgadi. birseyi tavsiye etmeden önce kendin yapacaksin.

bugün hacca gitmek adam basina 3-4 bin euroya mal olabilir. hadi görelim seni 3-4 bin euro bu muhtaclara gönder.

gönderemiyorsan sus.
Alt 31.12.2004, 08:52
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allah hayirda yarisin diyor

lakin borcu olan bir devletin vatandasi sadakada veremez. zekat hele hic veremez. cünkü herkes paralarini toplayip devletinin borcunu ödemeli. bu devletin borcu kapatilmali.

diger taraftan bu ESSEKENIS hacca gitmekten ise hac parasini depremzedelere vermenin 1000 kat daha hayirli oldugunu söylüyor. Iman ettigi ve kurani herkesten daha iyi anlayip yasadigi icin bu 1000kat daha hayirli ibadetten geri kalmayacaktir. ve hemen 4000 euroyu depremzedelere göndermistir.

Böyle konusupta amelde bulunmayandan daha adi bir serefsiz yoktur. böyle konusupta eylemde bulunmayandan daha alcak birisi yoktur. böyle konusupta konustugunu gerceklestirmeyenden daha münafigi yoktur.

demek ki senin generallerinin zikkimlandiklari ickilerin parasi ödenmedigi icin ben hacca gidemeyecegim. demekki senin sectigin vekillerin kerhane ziyaretlerinin parasi ödenmedigi icin ben hacca gidemeyecegim öylemi?

lan ESSEK kuranin hangi ayetinde yaziyor, haccin sartlarindan birtaneside devletinin borclarinin ödenmis olmasi gerektigi?

cünkü Allah böyle bir sart getirmemis. yok böyle birsey.

ama iste ibadete bahane ariyanlar böyle sahte fetvalar verip amelden kacmaya calisiyorlar.

insanlari belki kandirabilirsin ama Allah"i kandiramazsin. seytan ibrahim suresinde söyle diyor:
ayet 21: "İnsanların hepsi Allah’ın huzuruna çıkacak ve güçsüzler büyüklük taslayanlara diyecek ki: “Şüphesiz bizler size uymuştuk, şimdi siz az bir şey olsun Allah’ın azabından bizi koruyabilecek misiniz?” Onlar da, “Eğer Allah bizi doğru yola eriştirseydi biz de sizi doğru yola eriştirirdik. Şimdi sızlansak da, sabretsek de bizim için birdir. Artık bizim için hiçbir kurtuluş yoktur” derler.

ayet 22. İş bitirilince şeytan da diyecek ki: “Şüphesiz Allah size gerçek olanı söz verdi. Ben de size söz verdim ama yalancı çıktım. Zaten benim sizi zorlayacak bir gücüm yoktu. Ben sadece sizi çağırdım, siz de hemen bana geliverdiniz. O halde beni kınamayın, kendinizi kınayın. Artık ben sizi kurtaramam, siz de beni kurtaramazsınız. Şüphesiz ben, daha önce sizin, beni Allah’a ortak koşmanızı kabul etmemiştim. Şüphesiz, zalimlere elem dolu bir azap vardır.”
Alt 31.12.2004, 09:01
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard cemdean du laberst solch einen scheiss

die meisten aleviten die politisch sind, sind ein möchtegern karlmarx und damit ein möchtegern cheguevera und damit ein möchtegern revolutionär damit eine große gefahr für jedes bestehende nicht kommunistische system. der türkische staat hat nicht minder seit jahrzehnten gegen diese aleviten gekämpft die sich als pkk sympatisant in den bergen verschanzt haben.

die einzigen wahren garanten für den staat das waren die milli görüscüs. nur die haben dafür sorge tragen können, dass der staat nicht aus den fugen gerät und dass die kommunisten die macht übernehmen in der türkei und aus der türkei ein kommunisten land machen wie china z.B.

wie kann man nur solch einen blödsinn von sich geben? die ülkücüs haben nicht umsonst diesem sozialistenpack den hintern versohlt. denn sie standen ein für die wahren werte eines türkischen staates. sie wollten beibehalten was kultur und geschichte dieser menschen ausmachte. die sozialisten wollten die menschen loslösen von ihrer kultur von ihrer geschichte. und die generäle hmm eigentlich waren es die generäle die das land gerettet haben vor all diesem scheiss. wenn diese männer nicht wären, dann wär das land schon aufgeteilt in einen sozialistischen nordtürkei, in einen islamistischen südtürkei in einen kurdischen osttürkei und einen demokratischen westtürkei. jeder würde anspruch natürlich auf ganz türkei stellen und krieg mit den anderen führen.
Alt 31.12.2004, 10:56
vonderstrasse

Standard zeytin kadar beynin oldugunu belli etme

dötüne biber sürülmüs gibi her yaziya atlamissin. lan rezil herif allah seni boklu bedevilerin yalakasi ol diye mi yaratti.
Alt 31.12.2004, 11:02
vonderstrasse

Standard kuranda hersey yazmaz

mesela senin ot beyinli bir dangalak oldugunu yazmiyor ama yine de ot beyinlisin.

hatta kafana biraz gübre deve gübresi serpersen, yilbasi aglencesini elestiren tüm seriatci yalakalarin iskembelerine yetecek kadar ot biter.
Alt 31.12.2004, 11:08
vonderstrasse

Standard seriat mi lazim?

bence o kadar istekli olma. seriat gelirse önce seni domaltir, sabun düsürmek neymis anlarsin.
Alt 31.12.2004, 11:09
vonderstrasse

Standard kac santim had lazim sana? o.T.

ohne Text
Antwort