| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() kökünden yutmasaydin olurdu möööööhcü
![]() |
|
||||
|
||||
![]() vah zavallim vah, aciyorum sana öküz ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ne diyeyim artik ... burasi resmen Dingo'nin ahirina dönmüs. Artik bize göre degil, abicim. Ve yazdiklarindan anladigima göre vaybee sana da artik yakismaz olmus. Neyse, kendine iyi bak. Bin wech. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
nicht doch wech gehen, bleib zum frühjahrsputz ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Allerdings ist es hier schon peinlich was zu schreiben oder hier zu sein. Und vanitas hat recht, ihr solltet wirklich nicht sowas wie ot oder motzki oder selma antworten. Denn es ist nur müll. Diese leute fühlen sich wichtig wenn man denen aufmerksamkeit schenkt. Geändert von unixxx (12.01.2010 um 20:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Malesef Vaybee'de yazmak eskiden kalma bir aliskanlik gibi. Ama yazma arzum giderek azaliyor. Ancak gitmek ve buralari seviyesi düsük üyelere birakmak ne kadar dogru olur tartisilir. Ne de olsa Almanya'da ki Türk entel ve akademisyenlerinin itibari söz konusu. Gitmek dogru olur mu bilemem :-) Günes batarken cücelerin bile gölgesi büyük düsermis ![]() ![]() Yazilarini, senin sana özgü igneleyici üslübünü okumaktan sevk duyuyorum. Ve bu konuda yalniz olmadigimdan da adim gibi eminim ![]() Aslinda yazilacak cook sey varda, su siralar öyle bir yogunum ki, yazmaya vakit ayiramiyorum. Taa ki kendimi tutamayacagim bir konu acilirsa ve kimse yalanlara ve yanlislara düzeltme getiremezse ciddiden sayilacak yazilar yazarim... Geändert von Virtual_Reality (12.01.2010 um 21:51 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Sonunda hepimiz insaniz. Herkese yukardan bakmak dogru olmaz. Onlarla muhatap olmak dogru olmasa bile.
Geändert von unixxx (12.01.2010 um 21:25 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Haaa ben cayimi demli ve orta sekerli icerim. Bir de arkadasa cay ikram edermisin lüften
![]() ![]() |