| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Pek sayın forum okurları,hiçbirşeye karışmadan kaçanları.Zannetmeyin ki burada sidik yarışı var,bizler yobazlara karşı mücadele yürütüp,insanlık bayrağını sahipleniyoruz....
|
|
||||
|
||||
![]() Makina mühendisi bakkal ciragi cikinca,enistesi pezevengi cikinca,alevilere küfür saydiran alevi arkadasi eroin kes cikinca....BMW müdürü dul kari bir cocuk annesi 4 saat iste elaman cikinca herifide elden kacir.inca gördügünüz gibi fake nicklerin arkasina saklanirsiniz.....devami var gelsin...
her birinizin en 3 aile akraba üyleriyle konustum devam yazayim mi istermisiniz? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Yaz Tahtaya Al Haftaya
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Burda bulunan userler insan deyil ozan...bosuna yorma kendini...bana dokunmayan bin yil yasasin düsüncesiyle bu dünya yillanlarin yönettigi bir dünya haline gelmedimi.....birgün bu yillanlar onlarida sokucak merak etme.....bunlar Hak yoluna killini kibirdatmaz kibirdatsaydi zaten bu forum bu hale gelmezdi....... bu defa ters duvara tosladilar Lara diyer camur attiklarina benzemedi hepisinin ne mal olduklarini herkes ögrendi ögrenmeyede devam edecek |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
siz hayatinizda böyle birsey duydunuz mu gördünüzmü? bu hobitin pezevengi öz ve öz eni$tesi ablasinin kocasi...... dükkana kasaya birde kari oturtmuslar ben 45 yasinda falan diye tahmin etmistim 30 kusurmus oda bu hobitin yiyeni yemis yemis SIcmami$ cinsden....bir kac akrabalariyla konustum....düsseldorfun taninmis kahvesi kendi öz hemserileri bunlara söve söve bir hal oldu....sira geldi ablana....Kültürlü ailenin kültürlü ciragi.....bu ezik türkiyede uni bitirmis....))) kültürü bilmem ne köyünde koyunlari güderken edinmi$...) Geändert von Lara__ (28.10.2017 um 00:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Methadon programi sabahlari oldugu icin aksam acilar ve paranoyalar icinde kivranan Lara ablama anlayis lütfen ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Bacim ezbere takildin eni$tenden yardim iste... siz hayatinizda böyle birsey duydunuz mu gördünüzmü? bu hobitin pezevengi öz ve öz eni$tesi ablasinin kocasi...... dükkana kasaya birde kari oturtmuslar ben 45 yasinda falan diye tahmin etmistim 30 kusurmus oda bu hobitin yiyeni yemis yemis SIcmami$ cinsden....bir kac akrabalariyla konustum....düsseldorfun taninmis kahvesi kendi öz hemserileri bunlara söve söve bir hal oldu....sira geldi ablana....Kültürlü ailenin kültürlü ciragi.....bu ezik türkiyede uni bitirmis....))) kültürü bilmem ne köyünde koyunlari güderken edinmi$...) |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Senin fantazin senin yahu tamam ananla baban kardes ama bunda senin zehre kadar sucun yokki ! |