Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.05.2013, 16:03
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von BosphorusTaurus Beitrag anzeigen
Bu kacinci profilin bilmiyorum. Diger profilini Londra devlet arsivlerini arastirmaya mi gonderdin yoksa? Dikkat etsin sadece oglen 12'ye kadar halka acikmis. Bir arkadas soyledi.

Itici gelmeye basladi su ''bozuk zihniyetlisin'', ''Ataturk serefsizi'', ''bu ulkeyi ele alacagiz'' gibi seyler. Paranoyak misin nesin arkadas AKP'li olsam su yazdiklarindan sonra AKP'den sogurdum. Sen o partiye anca oy kaybettirirsin haberin olsun.
Zaten AKP'ye ve Nurcu cemaatine verdigi zararin haddi hesabi yok. Yanimdaki AKP'lilere bu zattin yazilarini gösterince, hepsinin yüzü 5 karis oluyor.. AKP'nin oylarinin düþüþe gecmesinin en büyük etkenlerinden birisidir
Alt 23.05.2013, 16:04
xAurumx

Standard

Rake@

Hol doch deine freundin tlly zur hilfe, wenn du keine vulgären ausdrücke schreiben kannst. Du ziehst es vor rufmord zu betreiben, das ist politisch korrekter als die leute direkt zu beschimpfen, nicht wahr?
Alt 23.05.2013, 16:06
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Rake@

Hol doch deine freundin tlly zur hilfe, wenn du keine vulgären ausdrücke schreiben kannst. Du ziehst es vor rufmord zu betreiben, das ist politisch korrekter als die leute direkt zu beschimpfen, nicht wahr?
Aurum Mülltoni, yalancinin önde gidenin oldugunu herkes biliyor. Yalan yanlis isimler uydurarak insanlara camur atiyor. Bende de cok yapti, gülüp gececeksin.. Bunlarda böyle, bunu bileceksin ve ona göre de davranacaksin.. Itin dilegi kabul olsaydi gökten kemik yagardi..
Alt 23.05.2013, 16:07
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Rake Beitrag anzeigen
bu ülkeyi ele alacagiz demiyorum bu ülkeyi artik biz yönetiyoruz diyorum.

gercek sahipleri geldi diyorum.

10 yildir ayni seyleri söylüyorsunuz ama sizden bir icraat yok.
yani artik cogunluk kürt olan akp liler. o yüzdende tc falan kaldirilip ne gelecek yerine? yeni türkiye demistiniz daha önce: kürdiye?

genel olarak tekrarlayim öbür okuyuculara: küfür zayifliktir

billy73 "ede tekrar: karsindakinin konustugu dilde cevap vermemek bir saygisizliktir
almanca yaziyorsun ama alman kültüründede bu büyük bir hakaret oldugunu cok iyi bilmen gerekir: ama anlamiyorsan: es ist unhöflich mit einer anderen Sprache zu antworten als dein
gesprächspartner. Wenn du hier etwas beiträgst, wie du siehst, unterhalten wir uns alle in türkisch
Alt 23.05.2013, 16:09
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Zaten AKP'ye ve Nurcu cemaatine verdigi zararin haddi hesabi yok. Yanimdaki AKP'lilere bu zattin yazilarini gösterince, hepsinin yüzü 5 karis oluyor.. AKP'nin oylarinin düþüþe gecmesinin en büyük etkenlerinden birisidir
Simdi sirf onu alt etmek icin boyle konustugumuzu sanacak oysa ki degil. Ciddi ciddi negatif etki birakiyor. Ama ben yine de kendisinin AKP'den ziyade BDP'li olabilecegini dusunuyorum.

Rake, nam-i diger Today, dostum bir rahatla. Alkol aliyorsan mojito filan ic, ayaklarini uzat. Tamam ulkeyi yine sen yonet, ne yapayim maytap mi patlatayim ulkeyi yonetmeye bu kadar heveslisin diye? Bir rahatla sen once.

Billy de istedigi gibi takilsin. Konustugu almanca'yi hic merak edip de cevirttirmiyorum. Ama almanca bilmeyen biri hakkinda almanca konusmak sadece cocukca.
Alt 23.05.2013, 16:19
xAurumx

Standard

Burda yetisen bir kisinin, yada türklerle fazla konusmayan kisinin, türkcesi kit olabilir. Bende türkiyeden gelme olsam bile, burda kimseyle konusmadigim icin, bir cok kelimeyi unuttum.

Onun icin, herkes hangi dili iyi biliyorsa onla yazsin diyelim. Nede olsa burasi türkiye degil, almanya platformu.
Alt 23.05.2013, 16:22
Benutzerbild von sevtap05
sevtap05 sevtap05 ist offline
Erfahrener Benutzer

Lächeln

Zitat:
Simdi sirf onu alt etmek icin boyle konustugumuzu sanacak oysa ki degil. Ciddi ciddi negatif etki birakiyor. Ama ben yine de kendisinin AKP'den ziyade BDP'li olabilecegini dusunuyorum.

Rake, nam-i diger Today, dostum bir rahatla. Alkol aliyorsan mojito filan ic, ayaklarini uzat. Tamam ulkeyi yine sen yonet, ne yapayim maytap mi patlatayim ulkeyi yonetmeye bu kadar heveslisin diye? Bir rahatla sen once.

Billy de istedigi gibi takilsin. Konustugu almanca'yi hic merak edip de cevirttirmiyorum. Ama almanca bilmeyen biri hakkinda almanca konusmak sadece cocukca.
buraya canlilik getirdin dogrusu, aksam aksam iyi güldüm) simdii artik kacma zamani
Alt 23.05.2013, 16:24
crs79

Standard

Ideoloji bakimindan cagdas olmasi gereken insanlar,bir MHP'liden daha gerici ve irkcilar.
Bu mutasyon umarim bizi nazi almanyasi haline getirmez.
Nasyonal Sosyalistler=CHP
Eskiden CHPlilerle tartismalarimizin adabi olurdu,simdi ise gercekten ilginc.Beyinsiz bir genclik yetistiriyor,onlari kurtaracak olan sadece ilahlastirilmis Kemal Atatürk...
Alt 23.05.2013, 16:30
Benutzerbild von Billy73
Billy73 Billy73 ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:

pardon, ben sandim almanca biliyorsun. mühim birsey yazmadim zaten. senin yazdiklarini iyi buldum yalniz kanal fareleriylen konusmanin(today,raki) cok anlami olmadigini düsündügümü sana yazmistim. nasil olduda burayi buldun?
Alt 23.05.2013, 16:32
BosphorusTaurus

Beitrag

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Burda yetisen bir kisinin, yada türklerle fazla konusmayan kisinin, türkcesi kit olabilir. Bende türkiyeden gelme olsam bile, burda kimseyle konusmadigim icin, bir cok kelimeyi unuttum.

Onun icin, herkes hangi dili iyi biliyorsa onla yazsin diyelim. Nede olsa burasi türkiye degil, almanya platformu.
Ben kimse almanca konusmasin demiyorum. Burasi Almanya'daki Turkler icin kurulmus tabi almanca konusulacak. *Almanca bilmeyen kisi hakkinda* almanca konusmanin sacma oldugunu soyluyorum. Soylenecek bir sey ya da cevap varsa Turkce ya da Ingýlýzce soylenebilir. Cogu kisinin Isp. bilmedigini dusundugumden onu saymiyorum.

Yazilan seyin icerigini hic merak etmiyorum orasi ayri. Yoksa gider google translate kullanirdim. Erkek adam Turkce anladigi bir seye yine ayni dilde cevap verir

Zitat:
Zitat von Billy73 Beitrag anzeigen
pardon, ben sandim almanca biliyorsun. mühim birsey yazmadim zaten. senin yazdiklarini iyi buldum yalniz kanal fareleriylen konusmanin(today,raki) cok anlami olmadigini düsündügümü sana yazmistim. nasil olduda burayi buldun?
Oyleyse sorun degil. Bana soyleyeceginiz bir sey var ise almanca bilmedigimi soyleyebilirim.

Burayi eski bir arkadasim tavsiye etmisti. Ne kadar kalici olurum bilmiyorum.

Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 16:38 Uhr).
Antwort