| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Rake@
Hol doch deine freundin tlly zur hilfe, wenn du keine vulgären ausdrücke schreiben kannst. Du ziehst es vor rufmord zu betreiben, das ist politisch korrekter als die leute direkt zu beschimpfen, nicht wahr? |
|
|||
|
|||
![]() Aurum Mülltoni, yalancinin önde gidenin oldugunu herkes biliyor. Yalan yanlis isimler uydurarak insanlara camur atiyor. Bende de cok yapti, gülüp gececeksin.. Bunlarda böyle, bunu bileceksin ve ona göre de davranacaksin.. Itin dilegi kabul olsaydi gökten kemik yagardi..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
genel olarak tekrarlayim öbür okuyuculara: küfür zayifliktir billy73 "ede tekrar: karsindakinin konustugu dilde cevap vermemek bir saygisizliktir almanca yaziyorsun ama alman kültüründede bu büyük bir hakaret oldugunu cok iyi bilmen gerekir: ama anlamiyorsan: es ist unhöflich mit einer anderen Sprache zu antworten als dein gesprächspartner. Wenn du hier etwas beiträgst, wie du siehst, unterhalten wir uns alle in türkisch |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Rake, nam-i diger Today, dostum bir rahatla. Alkol aliyorsan mojito filan ic, ayaklarini uzat. Tamam ulkeyi yine sen yonet, ne yapayim maytap mi patlatayim ulkeyi yonetmeye bu kadar heveslisin diye? Bir rahatla sen once. Billy de istedigi gibi takilsin. Konustugu almanca'yi hic merak edip de cevirttirmiyorum. Ama almanca bilmeyen biri hakkinda almanca konusmak sadece cocukca. |
|
|||
|
|||
![]() Burda yetisen bir kisinin, yada türklerle fazla konusmayan kisinin, türkcesi kit olabilir. Bende türkiyeden gelme olsam bile, burda kimseyle konusmadigim icin, bir cok kelimeyi unuttum.
Onun icin, herkes hangi dili iyi biliyorsa onla yazsin diyelim. Nede olsa burasi türkiye degil, almanya platformu. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ideoloji bakimindan cagdas olmasi gereken insanlar,bir MHP'liden daha gerici ve irkcilar.
Bu mutasyon umarim bizi nazi almanyasi haline getirmez. Nasyonal Sosyalistler=CHP Eskiden CHPlilerle tartismalarimizin adabi olurdu,simdi ise gercekten ilginc.Beyinsiz bir genclik yetistiriyor,onlari kurtaracak olan sadece ilahlastirilmis Kemal Atatürk... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yazilan seyin icerigini hic merak etmiyorum orasi ayri. Yoksa gider google translate kullanirdim. Erkek adam Turkce anladigi bir seye yine ayni dilde cevap verir ![]() Zitat:
Burayi eski bir arkadasim tavsiye etmisti. Ne kadar kalici olurum bilmiyorum. Geändert von BosphorusTaurus (23.05.2013 um 16:38 Uhr). |