Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Wirtschaft, Finanzen & Business

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 25.02.2022, 21:59
Disi__kurt

Standard Meslegimizin disinda alternatif gelir

Borsa-yatirimi alternatif bir gelir kaynagi olabilir.

Aavastan dolayi piyasalar manipule edildiginden su ara tavsiye etmiyorum (Güncel: altin fiyatlari uctu -sakin almayin).
Alt Gestern, 21:03
Benutzerbild von Rainbow26M
Rainbow26M Rainbow26M ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Avukatım. Mesleğim dışında tarım ile uğraşıyorum. Yatırım için imarsız arazi alıyorum. Birkaç ekonomist altının onsunun (1 ons = 31,10 gram) 10.000 $ olacağını ilk kez duyduğumda 3 yıl oldu. Aynı şeyi başka ekonomistler de yaptı. Bana göre dolar tuvalet kağıdından daha değersiz. Doların tüm değeri itibari. Dolar 1971'den beri karşılıksız basılıyor. Bana göre şu an yattırım yapılacak şeler altın ve diğer değerli madenler ile imarsız arazi. Ben altını 2.300 TL'den almıştım. Altını da fiziksel - ve münkünse işlenmemiş- aalmak lazım. Ben ekonomist değilim yatırım tavsiyesi değildir.
Alt Gestern, 21:05
Neuer Benutzer

Standard Altın hala alınabilinir mi ?¿

Avukatım. Mesleğim dışında tarım ile uğraşıyorum. Yatırım için imarsız arazi alıyorum. Birkaç ekonomist altının onsunun (1 ons = 31,10 gram) 10.000 $ olacağını ilk kez duyduğumda 3 yıl oldu. Aynı şeyi başka ekonomistler de yaptı. Bana göre dolar tuvalet kağıdından daha değersiz. Doların tüm değeri itibari. Dolar 1971'den beri karşılıksız basılıyor. Bana göre şu an yattırım yapılacak şeler altın ve diğer değerli madenler ile imarsız arazi. Ben altını 2.300 TL'den almıştım. Altını da fiziksel - ve münkünse işlenmemiş- aalmak lazım. Ben ekonomist değilim yatırım tavsiyesi değildir.
Alt Gestern, 21:14
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Disi__kurt Beitrag anzeigen
Borsa-yatirimi alternatif bir gelir kaynagi olabilir.

Aavastan dolayi piyasalar manipule edildiginden su ara tavsiye etmiyorum (Güncel: altin fiyatlari uctu -sakin almayin).

Dünya savaşın eşiğinde. Savaşta en değerli şey yiyecek ile altındır. ALtın elektronik şeylerin üretiminde de iyi bir iletkendir. Ben altının daha da yükseleceğini düşünüyorum. Dolar çökerse altının değeri 50-100 kat bile daha artabilir.
Antwort