| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Lan amk Osmanli pici, ancak kicina comak yemis esek gibi aniriyorsun.
Osmanlica niye bir tane olsun türkü söyleyemiyorsun lan reaya? Bu mu lan senin sanli söhretli tarihin lan amk pici? QUOTE=eMasculine;2123409]Lan Erivan trolü[/quote] |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Lan hödük karini ispanyol komsun düdüklefi Sen halen dah burda sürtün |
|
|||
|
|||
![]() pezoluk yaptigini bilmiyordum, sen daha cok para edersin teleoglan olarak
![]() Lan hödük karini ispanyol komsun düdüklefi Sen halen dah burda sürtün[/quote] |
|
|||
|
|||
![]() Senden rakı mezesi bile olmaz be acıların kadını
|
|
||||
|
||||
![]() Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen Absender: Saruhan4 [ Blocken ] Betreff: Slm ... Datum: heute, 18:02 Slm profiline baktimda. Istediklerin ve seninle ilgili olanlar dikkatimi cekti. Herhalde sen olsan olsan angelina july olmalisin. Yoksa bukadar özelligi tasiyan bi adami burda aramak olsa olsa aptal bi kadın isi yada kendini ingiltere prensesi sanan kibirli budala biri yazar. Kendime gelince ne cem yılmaz kadar espirili, bret pit kadar yakısikli nede bill geyts kadar zenginim. Kisacasi hepsi bende mevcut olmasada senin gibi birini karı diyede koynuma almam. Saruhan sen beni kadin diye koynuna alirmisin almazmisin bilmem ama-bildigim $ey BEN SENI KÖPEK DIYE BAHCEYE BAGLAMAM ...bak ben senin Profiline bile bakmaya tenezül etmezken ,sen benim Profilmi incelemk icin zaman harcamisin.... Geändert von Lara__ (01.11.2017 um 23:36 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Erkeklerin Profillerinde yüklenen resimleri elden geciridiginizde görüceksiniz 10 tanesinin 9 calinti....Otun biride iki profil acmi$ kendi kendine kendiyle sohbet ediyor...cok zekiler ja bunlar burada harcadiginiz zamana yazik ama baska ne yapicaksiniz dimi hepiniz kültür ve zeka patlamasi gecirmis insanlarsiniz...
|
|
|||
|
|||
![]() Bu adam senin gerçek kimliğini öğrense midesi bulanır
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yalnızlığına kaç, dostum: görüyorum ki her yerini zehirli sinekler sokmuş. Sert ve sağlam bir havanın estiği yere kaç! Yalnızlığına kaç! Sen küçük ve acınacak kişilere pek yakın yaşadın. Onların göze görünmez öclerinden kaç! Onlar sana karşı öcden başka bir şey değildirler. Artık el kaldırma onlara! Sayısızdır onlar, hem senin yazgın sinek kovmak değildir ki. (Nietzsche) |
|
|||
|
|||
![]() Lan hÖdük bakıyorum da anneciğinin savunmaya başlamışsın
|
|
|||
|
|||
![]() Yalnızlığına kaç, dostum: görüyorum ki her yerini zehirli sinekler sokmuş. Sert ve sağlam bir havanın estiği yere kaç! Yalnızlığına kaç! Sen küçük ve acınacak kişilere pek yakın yaşadın. Onların göze görünmez öclerinden kaç! Onlar sana karşı öcden başka bir şey değildirler. Artık el kaldırma onlara! Sayısızdır onlar, hem senin yazgın sinek kovmak değildir ki. (Nietzsche) Senin gibi bok sineklerine ayıracak zamanım yok...Biz iş güç sahibiyiz,senin gibi asosyal değil.... |